Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר של הסמל"ת כבר נמצאת ה-4C בקטגוריית מכוניות דגמי ה-2012 שלהם, תחת הכיתוב "השקה בקרוב".

אלא אם כן פיספסתי משהו, אלפא בעצמם אפילו לא החלו לייצר את הרכב, והוא מכוון ל-2013/2014.

אולי סמל"ת פה בארץ יודעים משהו שאלפא באיטליה לא..?

ואם כבר ב-4C עסקינן, אני מרגיש מחוייב לשטוף את העיניים:

Large%20Image.jpg?p=110303_01:13

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלכתי לישון להם ליד הדלת, אהיה הראשון כשהם יפתחו מחר בבוקר.

אשמח אם מישהו יוכל להביא שמיכה ותרמוס.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חלום! מתי פעם אחרונה הוצעה מכונית ספורטיבית קלת משקל? אמן!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מנוע מרכזי והנעה אחורית - רכב על לעניים (יחסית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מנוע מרכזי והנעה אחורית - רכב על לעניים (יחסית).

כן, כמו פרארי 458 איטליה. בהחלט זבל להמונים...

(למעשה אפשר לחשוב על עוד כמה דוגמאות, פורשה בוקסטר/קאיימן, Carrera GT ועוד...)

חלום! מתי פעם אחרונה הוצעה מכונית ספורטיבית קלת משקל? אמן!

בעקרון יש את המאזדה MX5...

אבל ברור שזה משהו שונה, גם מבחינת מחיר.

באתר של הסמל"ת כבר נמצאת ה-4C בקטגוריית מכוניות דגמי ה-2012 שלהם, תחת הכיתוב "השקה בקרוב".

אלא אם כן פיספסתי משהו, אלפא בעצמם אפילו לא החלו לייצר את הרכב, והוא מכוון ל-2013/2014.

אולי סמל"ת פה בארץ יודעים משהו שאלפא באיטליה לא..?

ואם כבר ב-4C עסקינן, אני מרגיש מחוייב לשטוף את העיניים:

Large%20Image.jpg?p=110303_01:13

אלפא בהחלט החליטו לייצר את הרכב ולמעשה הוא נמצא בשלבי פיתוח מתקדמים (יש כבר תמונות ריגול) והעניין מגובה ע"י ראשי הקונצרן.

למה זה מופיע באתר של אלפא רומאו ישראל? כנראה מאותה סיבה שעדיין ניתן למצוא שם את ה-159. אחרת תראה שני דגמים בלבד, שזה די עגום. עד שזה ישתנה מעשית, ממלאים את החלל הריק בעזרת כל מיני גימיקים.

למיטב ידיעתי, תחילה ה-4C תשווק עם מנוע בודד, 1.8 ליטר טורבו חדש לחלוטין, בשתי גרסאות הספק: 230 כ"ס ו-305 כ"ס.

שמעתי שמועות הגורסות שתופיע גם 6C (בעלת מנוע שישה ציל') אבל זה כאמור בגדר שמועה, נחיה ונראה.

הערכות מחיר, במקרה הבאמת טוב, החל מ-400,000 ש"ח. לי אישית קצת קשה להאמין שזה יהיה שקל אחד פחות מ-(החל מ-) 500,000 ש"ח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
שי הערכות לגבי התמחור?

(בעולם, לא בארץ)

כאן יש הערכה ל 55-63K$

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_4C

בעקרון יש את המאזדה MX5...

אבל ברור שזה משהו שונה, גם מבחינת מחיר.

.

שים לב באתר הישראלי על איזה משקל מדובר... זה מכונית קלה! (משום מה נראה לי שהנתון מוגזם מטה...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קשה לי להאמין שהתהייה זולה יותר מהספיידר מהדור האחרון, וספק אם היא תהייה נגישה לפשוטי העם.

יותר מעניין כמה תעלה הספיידר הבאה, המבוססת (מפותחת יחד עם?) מאזדה. אני רוצה לחלום על זה שהיא תעלה כמו המיאטה - 180-200k, אבל מנחש שהעיצוב + הסמלים של אלפא על הרכב יקפיצו את המחיר בעוד איזה 100,000

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כאן יש הערכה ל 55-63K$

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_4C

שים לב באתר הישראלי על איזה משקל מדובר... זה מכונית קלה! (משום מה נראה לי שהנתון מוגזם מטה...)

נכון וזו גם אחת הסיבות למחיר, החומרים ממנה יבנה הרכב יקרים. תחילה רצו גוף סיבי פחמן נטו, אך הגיעו למסקנה שזה יקר מדי ולכן הוחלט לשלב גם אלומיניום.

משקל היעד הוא כ-900 ק"ג, זאת אינה מכונית גדולה ובעזרת תכנון נכון, שימוש בחומרים קלים ולכן הדבר אפשרי.

כך או אחרת, בעוד זמן לא רב אנו אמורים לגלות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ד"א, בלי קשר לאלפא: טוענים בויקיפדיה שהמכונית מיוצרת עפ"י עקורונת הדומים לאלו של לוטוס. יש סיבה לזה שאין לוטוס בארץ? כי אפילי בביירות יש להם סוכנות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מתוך האתר "ומביא את ה-4C תוך פחות מ-5 שניות למהירות מרבית של 250 קמ"ש"

אני לא רוצה לחשוב תוך כמה זמן היא מגיעה ל100...

:shock:

הם טעו או שהם רציניים?

נ.ב. הצבע אדום מט הזה פשוט מדהים ביופיו.

פורסם

הם טעו...

אם ללכת לפי ויקיפדיה מדובר על 4.5 שניות ל-100 ומהירות מירבית של הרכב 250 קמ"ש...

כך או כך, מכונית איטלקיה יפיפיה! :shock:

פורסם

אני די בטוח שזה הרכב היפה ביותר שראיתי מעולם.

אפשר לארגן רכישה קבוצתית של הפורום.

80K משתמשים. מחיר משוער של 500K ש"ח.

6 שקלים מכל משתמש!

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...