Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

בזמן האחרון נהייתה בעיה חמורה של חניה עקב 3 משאיות שבאופן קבוע מחנות בחניה בשטח עירוני בצמוד לבתי מגורים,

משאיות של 12טון~, ומחנות בצורה כזו שתופסות 6-7 מקומות חניה, מה שגורם לאנשים שחוזרים בשעות מאוחרות הביתה לחפש חניה לאורך חצי שעה ( ראו זמן פרסום הודעה ) ולבסוף להחנות במרחק של 10 דק הליכה מהבית.

העירייה מסיבה לא ברורה לא מחלקת דוחות למשאיות האלה, ופעם מישהו מהחניה אפילו ניפץ לשלושתן את השמשות - דבר שלא מוצדק לפי דעתי, אבל גם זה לא עזר. כנראה שהן שייכות לאותו הבעלים כי הגיעו שלושתן בו זמנית.

האם פנייה פרטנית לעירייה תעזור? או מה הפתרון שאפשר להציע למקרה הזה?

לא פעם ולא פעמיים חזרתי הביתה מאוחר במלא עצבים וקללות אך וויתרתי והלכתי לישון - אבל זה כבר עובר כל גבול, שבגלל אנשים חוצפנים אני ואחרים במצבי צריכים לאלתר חניות וללכת לישון בפחד שלא ישרטו את האוטו וכו'

תודה לכולם על התשובות אשמח לקבל עזרה,

ולילה טוב.

🤔

פורסם

אף על פי שאני מבין את התסכול, על פניו זה נראה כאילו אין מה לעשות.

אין חוק שאוסר על המשאיות לחנות בשטח ציבורי.

אני יודע שבמספר ישובים בארץ קיים חוק עזר עירוני בנושא, בדוק לגבי הישוב שלך.

פורסם

אכן פנייה פרטנית. באם החניה בשטח זה אסורה למשאיות (אצלי בשכונה יש שלטים האוסרים על חניה של 4 טון ומעלה) אזי פנה לעירייה, ואם הם לא מטפלים עקב השעה הלילית ערב את המשטרה. אם אין שלט פנה לעירייה בבקשה להצבת שלט שכזה עם נימוק כרשום בהודעתך.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

גם אצלי בשכונה יש את התופעה הזאת.

יש ברחוב מספר אנשים שעובדים בחברות מזון, ויש להם משאית צמודה של 15 טון ענקיות והן תופסות מקומות של כמה רכבים.

אצלנו בעיר שום דבר לא עזר אפילו לא העיריה.:|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תופעה מוכרת ומעצבנת...

גם אצלנו ברחוב יש כמה משאיות של אנשים שגרים ברחוב ומחנים אותן. בבניין שלנו אין חניה ככה שהרבה פעמים אנחנו צריכים לחפש חניה מלא זמן, ולחנות רחוק ולסחוב 2 ילדים על הידיים...

מעצבן ולא הצלחנו למצוא פתרון, העירייה לא עושה כלום.

פורסם

לצערי אנשים כאלה מבינים בצורה אחת.

תרכוש לעצמך מפתח ונטילים, ותסדר לבעל המשאיות הנחמד השבתה נחמדה.

תאמין לי, אחרי פעם או פעמיים שישתבש לבעל המשאיות סידור העבודה לאותו יום, הוא יראה שזה לא משתלם לו להמשיך ולהחנות שם.

אני יודע שיהיו אנשים שיקראו את זה ויגידו שזה ונדליזם וזו לא הדרך לפתור מחלוקות, מסכים , אך זה עובד.

פורסם
לצערי אנשים כאלה מבינים בצורה אחת.

תרכוש לעצמך מפתח ונטילים, ותסדר לבעל המשאיות הנחמד השבתה נחמדה.

תאמין לי, אחרי פעם או פעמיים שישתבש לבעל המשאיות סידור העבודה לאותו יום, הוא יראה שזה לא משתלם לו להמשיך ולהחנות שם.

אני יודע שיהיו אנשים שיקראו את זה ויגידו שזה ונדליזם וזו לא הדרך לפתור מחלוקות, מסכים , אך זה עובד.

"אנשים כאלה" זה כל נהגי המשאיות בעולם? או רק פרטנית אלו שחונים ברחוב שלו?

למה לעצור שם? שילך ויקנה (יגנוב?) m16 וירה בכל נהג משאית שהוא רואה, ככה הם בטוח יבינו..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מבין את התסכול אבל מה אפשר לעשות? לאותם שכנים יש בדיוק אותה הזכות לחנות ברחוב הזה כמו לך ולשאר הדיירים.

מבאס שיש להם רכב ארוך פי 3 משלך אבל זה מה יש, אתה היית עושה בדיוק אותו הדבר אם היית במקומם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא בהכרח יש להם זכות לחנות שם. כמו שנאמר קודם, ישנן עיריות שלא מתירות חניית משאיות ורכבים כבדים בשטחי מגורים. לדוגמא, אצלנו בראשל״צ. פה יש מספיק איפה להחנות את המשאית, ומשם, שייקח כבודו רכב פרטי (או תח״צ) הביתה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יבגני, אין צורך להגיב כמו ילד, לא היתה בכוונתי להכליל או לפגוע בציבור נהגי המשאיות בארץ או בעולם.

למען הסר ספק, "אנשים כאלה" אלה האנשים שכופים עליך מצב נתון בזמן שאתה חי במסגרת של שיתוף, במקרה הזה זה חניה במרחק סביר מהבית שנלקחה משאר הדיירים.

לגבי הזכות שלהם, היא מסתיימת בדיוק במקום בו מתחילה זכותו של האחר, שוב שיתוף, ושלא יגידו שאין לו ברירה ואין לו מקום אחר לחנות בו כי זה בולשיט. זה פשוט נוח.

פורסם

יש להם מקום אחר לחנות בדיוק כמו לך. אם אין איסור להחנות רכב מעל 4 טון אז מותר להם לחנות שם.

מה שאפשר לעשות זה להיפגש כל השכנים ולהחליט שחונים עם מרווחים כאלה שרכב פרטי יכול להיכנס בין שני רכבים אבל לא משאית. כך תשמרו את המקומות לרכבים פרטיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יבגני, אין צורך להגיב כמו ילד, לא היתה בכוונתי להכליל או לפגוע בציבור נהגי המשאיות בארץ או בעולם. אוקיי. סליחה שאני לא בוגר כמוך, ולא מציע לפגוע ברכושם של אחרים, כי הם עושים משהו שלא נראה לי.

למען הסר ספק, "אנשים כאלה" אלה האנשים שכופים עליך מצב נתון בזמן שאתה חי במסגרת של שיתוף, במקרה הזה זה חניה במרחק סביר מהבית שנלקחה משאר הדיירים. אתה מוזמן להסביר מה זה "מסגרת של שיתוף". פותח השרשור נשמע כמו מישהו שחי בעיר, ולא בקומונה אנרכיסטית בסגנון הקיבצונים של פעם. למיטב הבנתי, אלא אם מסומן אחרת, לכולם מותר לחנות שם. אני מנחש שנהגי המשאיות גרים שם, כמו בעלי הרכבים הפרטיים, אז אני לא כ"כ רואה איפה הבעיה עם זה שהם חונים שם גם.

לגבי הזכות שלהם, היא מסתיימת בדיוק במקום בו מתחילה זכותו של האחר, שוב שיתוף, ושלא יגידו שאין לו ברירה ואין לו מקום אחר לחנות בו כי זה בולשיט. זה פשוט נוח.

בתור מי אתה קובע שיש להם פחות זכויות לחנות שם? יצרת היררכיה שקובעת למי מגיע לחנות ליד הבית ולמי לא? שוב, בשביל זה יש מחוקק במדינת ישראל (כמה מהם אפילו), והוא יכול להחליט שאין מקום למשאיות ברחוב. אבל נשמע שזה לא המצב. אז יש לנו פה אנשים שלא ביצעו שום עבירה, שכל הרע שהם עשו מסתכם בזה שהם רוצים לחנות קרוב לביתם, כמו האחרים. מישהו כבר ניפץ להם שמשמות ואתה מציע לפרק להם חלק מהמשאית. כן, והתגובה שלי היא ילדותית

סתם ככה, בשביל האנקדוטה: אני בחי ברחוב בו אחד מהדיירים החליט שחלק מהחניה ליד המדרכה ליד הבית שלו שייכת לו. שמעתי אותו כבר רב, מאיים, מאיים בדוחות של משטרה ומה לא על אנשים שחנו ליד הבית שלו.

האיש הזה פועל לפי הלוגיקה שלך בדיוק: הנוחות שלו קודמת לכל השאר. כל שאר האנשים לא מעניינים אותו, ואם צריך, אז אלימות מכל הסוגים היא פתרון הולם.

המצחיק הוא שלא הוא ולא אתה לא מסוגלים להבין שאתם זה אותם ה-"אנשים כאלה" שאתה מדבר עליהם, שאגרסיביות היא הבחירה הטבעית שלהם לכל בעיה, או מה שנראה להם כבעיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תגידו לי יש בעיה דומה רק לא של חוסר מקום אלה של רעש בבוקר, אצלינו יש שכן שמגיע מעבודה עם פוול טריילר עמוס ומחנה אותו סמוך לביניין.

הוא יוצא לעבודה באיזור ה 5 בבוקר וכאשר הוא מניעה וממלא ברקרסים של המפלצת הזו הוא מאיר את הבניין .

אני דיברתי איתו הוא אמר כן שהוא מצטער ומבין ובלאבלאבלא אבל בסוף הכול ממשיך כרגיל.

מה אפשר לעשות בעניין???

פורסם

לא ציינת מאיזה עיר אתה אך אצלנו באשדוד החליטו שאסור להכניס משאיות לתוך העיר וסידרו חנייה מסודרת מחוצה לה.

ועכשיו כל פעם שיש משאית היא חוטפת דוחות.

תבקש גם אתה מהעירייה שיציבו שלט או שפשוט תדבר אם הנהגים עצמם שלא ינו שם ושהם עושים רעש כל פעם מוקדם בבוקר.

NINJMNKY:

אני מבין את התסכול אבל מה אפשר לעשות? לאותם שכנים יש בדיוק אותה הזכות לחנות ברחוב הזה כמו לך ולשאר הדיירים.

מבאס שיש להם רכב ארוך פי 3 משלך אבל זה מה יש, אתה היית עושה בדיוק אותו הדבר אם היית במקומם

מעניין אותי מאיפה אתה הסקת מסקנה כ"כ ברורה מאליה שאנחנו היינו עושים אותו הדבר?

תגידו לי יש בעיה דומה רק לא של חוסר מקום אלה של רעש בבוקר, אצלינו יש שכן שמגיע מעבודה עם פוול טריילר עמוס ומחנה אותו סמוך לביניין.

הוא יוצא לעבודה באיזור ה 5 בבוקר וכאשר הוא מניעה וממלא ברקרסים של המפלצת הזו הוא מאיר את הבניין .

אני דיברתי איתו הוא אמר כן שהוא מצטער ומבין ובלאבלאבלא אבל בסוף הכול ממשיך כרגיל.

מה אפשר לעשות בעניין???

תדאג שעוד כמה אנשים מהבניין ידברו איתו, הנהג מבין שהוא עושה טעות אולי עוד כמה והוא ישתכנע.

404

• תוכן חדש...