Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להפתעתי, גיליתי תמונה של רכבי בפרסומת לביטוח.

נתונים שכתבו :

ידני (הלוואי)

1600 סמ"ק (כן, בטח)

שנת 2002 (לא ידעתי שמזדה המשיכו לייצר את הדגם הזה עד 2002).

כל זה ללא רשותי וללא הסכמתי. למעשה, הם לקחו תמונה מהאינטרנט (כנראה מפה, כי רק פה זה פורסם) וצירפו אותה לפרסומת.

אני חייב לציין שזו נראית לי חברה לביטוח שהיא דיי חובבנית והיא דיי מתחילה והמחיר שלה למקיף (לכל סוגי המכוניות שפורסמו הוא 2000 ש"ח וכולל הכל ! אה, ו-0 ש"ח השתתפות עצמית).

מחר אני מתקשר לברר למה פרסמו את הרכב שלי ללא רשותי (הרי אם הם לקחו את זה מפה, אז הם יכלו לשאול אותי).

מה הייתם עושים ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה הייתם עושים ?

שמוליק

מאיים בתביעה!!!

אם אכן אילו הנתונים, יחד עם התמונה שלך, אז הם למעשה עברו על החוק (צנעת הפרט וכו')

מצד שני, אולי אין חוק שקובע שאסור לפרסם דברים שמופצים באינטרנט בפומבי..צריך לבדוק.

פורסם

הנה תמונה

הרכב שלי מצד ימין עליון מצולם שם.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

לא כל-כך מבחינים במספר הרישוי של הרכב. אני לא חושב שיש פה עילה לתביעה.

שמוליק

פורסם

שלושה דברים שחשבתי עליהם:

1. אם את הרכב שלך הם מצאו בפורום, כנראה שגם שאר הרכבים מפה (אמפרזה עם פגושים שחורים ... ).

2. כשיגיע אליהם מישהו עם לאנטיס כמו שלך ויבקש ביטוח ב-1999 ש"ח ללא השתתפות עצמית הם יגידו לו "בסדר, אבל בתנאי שהיא 2002 ידנית, כמו במודעה", וכשיגיע אליהם מישהו עם לאנטיס 2002 ידנית ויבקש את המחיר - הם יגידו לו "בסדר, אבל בתנאי שהיא 2002 דור קודם, כמו בתמונה".

3. כשתתבע אותם - הם יגידו לך - שאת התמונה יש להם באישור מהבעלים הקודם של הרכב.

4. אין 4. אמרתי שיש לי רק שלושה דברים שחשבתי עליהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שלושה דברים שחשבתי עליהם:

1. אם את הרכב שלך הם מצאו בפורום, כנראה שגם שאר הרכבים מפה (אמפרזה עם פגושים שחורים ... ).

2. כשיגיע אליהם מישהו עם לאנטיס כמו שלך ויבקש ביטוח ב-1999 ש"ח ללא השתתפות עצמית הם יגידו לו "בסדר, אבל בתנאי שהיא 2002 ידנית, כמו במודעה", וכשיגיע אליהם מישהו עם לאנטיס 2002 ידנית ויבקש את המחיר - הם יגידו לו "בסדר, אבל בתנאי שהיא 2002 דור קודם, כמו בתמונה".

3. כשתתבע אותם - הם יגידו לך - שאת התמונה יש להם באישור מהבעלים הקודם של הרכב.

4. אין 4. אמרתי שיש לי רק שלושה דברים שחשבתי עליהם.

עוד לא חשבתי לתבוע אותם וגם אין לי כוונה.

בקשר ל-3. הבעלים הקודמים של הרכב גר בחולון. התמונה צולמה בירושלים ליד מקום העבודה היישן שלי.

ובוודאי שבתמונה המקורית רואים את המס.

שמוליק

פורסם

חבל שרוב הרכבים בתמונה לא מתאימים לתיאור שלהם.

יונדאי אקסנט עם תמונה של לנטרה

לנטיס 2002 ....

פונטו HGT במקום תמונה של XTZ (תמונה חביבה על כל סוחרי הרכב באשר הם אשר מפרסמים פונטו 98 מהשכרה)

תן לי לנחש. המספר של המשרד שלהם זה סלולרי?

בני זונות, איך הם לא חיכו שתרכיב את הגבות מפימו ...

הגבות מפימו כלולים בפוליסה? :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה ישר לתבוע? קודם צריך לבוא אליהם למשרד ולראות מה אפשר להוציא מהם.

אולי זה יספק את שמוליק מה שהם יציעו.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
לא כל-כך מבחינים במספר הרישוי של הרכב. אני לא חושב שיש פה עילה לתביעה.

שמוליק

אני מצטער לאכזב אותך. אבל אם הרכב חנה בחנייה ציבורית שבו כל אחד יכול לעבור (להלן רח' או כיו"ב) אז באמת אין שום עילה.

אתם יכולים להשוות את המקרה הזה לתמונות שמגיעות מהמפגשים [...]

עידן

• תוכן חדש...