Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לתבוע... חבל לך על הכאב ראש בשביל דבר כזה זניח.

א. תדרוש שיסירו את התמונה - אני בטוח שהם יסכימו.

ב. תבקש מהם פיצוי, אפילו משהו לא גרנדיוזי, על עוגמת הנפש.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לפי דעתי בכלל לא מעצבן שהם שמו תמונה של רכבים,אבלל מה שהכי הוציא אותי מדעתי:? ...שהם חירטטו לגבי הפרטים...כאילו אם אתם לא מבינים בגרוש מה אתם מצלמים לפחות אל תחרטטו פרטים...

שמוליק, תאר לך היית משקיע אלפי שקלים בשיפור המנוע ופתאום הם היו מצלמים את הרכב ועדיין כותבים מזדה לנטיס 1600 אוטומט?? אז אני בטוח שהייתה ניגש לתביעה

Honda hornet 600

פורסם
לפי דעתי בכלל לא מעצבן שהם שמו תמונה של רכבים,אבלל מה שהכי הוציא אותי מדעתי:? ...שהם חירטטו לגבי הפרטים...כאילו אם אתם לא מבינים בגרוש מה אתם מצלמים לפחות אל תחרטטו פרטים...

שמוליק, תאר לך היית משקיע אלפי שקלים בשיפור המנוע ופתאום הם היו מצלמים את הרכב ועדיין כותבים מזדה לנטיס 1600 אוטומט?? אז אני בטוח שהייתה ניגש לתביעה

היית רציני !? :?

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

תביעות רבותיי,חוזרות כבומרנג. ישנן תמונות שאנשים שמים באינטרנט מבלי לציין שהזכויות שמורות להם ולמעשה מכניסים את התמונות למאגר המידע העצום שיש באינטרנט,מאגר שבשלב זה הגישה אליו חופשית ובהעדר ציון בדבר זכויות או קניין ניתן להניח שמי שצילם,ויתר על זכותו ושם את התמונה לשימוש ולהנאת הכלל.

חברים,עיינו בבקשה בסמלוני חברי הפורום, מעל 90 אחוז מדובר בתמונות או גרפיקה שמישהו אחר עשה או צילם... כך גם לגבי הודעות כמו כל הסקרים ו"עשרת המכוניות ה..." אם בגין כל שימוש תוגש תביעה,לא תהיה מערכת משפט והאינטרנט לא יהיה שווה דבר.

במקרה הזה סוכנות הביטוח אפילו דאגה שמספר הרכב יטושטש וגם זה בסדר גמור.

תביעות מגישים רק כשבאמת יש קייס,באמת יש נזק וכשיודעים שתביעה נדחית פירושה הוצאות של אלפי שקלים לצד השני.

אז שתהיה שנה טובה ללא תביעות ומשפטים,ללא סכסוכים ומריבות,בואו נהיה קצת על הכיפק כי נמאס לחיות בחרה,בסכסוכים,בקנאה,בצרות העין וברצון להתעשר מהר מכל שטות :lol:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נכון. המלחמה אבודה. התקשרתי אליהם והם פשוט שיחקו איתי יו-יו. ההם מפילים את האשמה על הצד האחר.

בכל אופן, כמו שידידנו מעליי אמר, אם לא נרשם בתמונה "כל הזכויות שמורות בלה בלה" אין שום שום קייס לתביעה. מעכשיו אני מקווה שלא אשכח לרשום כאשר אני מעלה תמונה לרשת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תביעה ללא כל ספק.

אגב זה שדיבר על התמונות מהמפגשים . המספר מצונזר.. ולאלה שבאים למפגשים עם המכוניות שלהם סימן שאין להם בעיה שיצלמו ויפרסמו ברוסיה אותם לא משנה איפה.

• תוכן חדש...