Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה :-)

אז הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה, וכרגיל השוק עמוס בכל טוב (או שלא?) ואין מושג במה לבחור :evil:

הדרישה פשוטה: 42 אינץ', מרחק צפייה של כ-2 מטר, אולי קצת יותר (אם תגידו ש32" לדוג' יספיקו ובאותו תקציב יש טלויזיה שתתן יותר מ42", אז גם תופס). הטלויזיה תהיה מותקנת על קיר בגובה העיניים.

פלזמה לא באה בחשבון בגלל תנאי התאורה (חלון בדיוק מול הטלויזיה). LCD? LED? מה בעצם ההבדל ביניהם?

העדיפות (המוחלטת) היא למוצרים "מבית טוב" - סמסונג ושות'. אין כוונה להתעסק עם כל מיני מוצרי מדבקה דוגמאת פוג'יקום ודומיהם.

התקציב - 3000 ש"ח, וכמובן שאם יש משהו מספק בפחות, אין צורך להשתמש בכל התקציב :wink:

אז יאללה, שוט :-)

פורסם

42 למרחק צפייה שלך זה מצויין,גם התקציב סביר, בגודלים הללו ובסדר גודל של המחיר, הדגמים של LG נותנים תמורה

טובה למחיר .

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=1362

קצת מעל לתקציב:wink: אבל מסך ברמה גבוה

http://www.attractivi.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-philips-42pfl7606h-led-%E2%80%8F42-%E2%80%8F%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1

פורסם

לפי המדדים המקובלים, למרחק הצפייה שאתה מדבר עליו מספיק לך בהחלט 37 אינץ'.

קניתי לפני כשנה LCD של סמסונג לחדר שינה, מכשיר מעולה מבית סם-ליין ("מבית טוב" כפי שהגדרת).

אם אתה מתכנן לצפות בהרבה סרטי HD או להתחבר לחבילת HD מהכבלים/לווין, מומלץ שתוודא שהדגם הוא FULL HD ולא HD Ready. זה ישפר לך את חווית הצפייה.

בכל מקרה, אם תקנה 37 אינץ' יישאר לך הרבה עודף מ- 3,000 ש"ח, ואם תקנה ברשת ולא בחנות בכלל יישאר לך כסף לדלק לחודש...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לפי המדדים המקובלים היום ל-3 מטר רוכשים 55 אינץ,ככל שאיכות המסכים עולה ככה עולה גם גודלם! אם ליפני שלוש שנים היה מקובל לרכוש לסלון 42 ואחרי זה 47 ,52 אז היום כמו שציינתי לשלוש מטר רוכשים 55 ,ככה ש-42 למרחק שלו זה מצויין.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

שחכתי כמובן לציין (השעה :roll:) שהטלויזיה תהיה מחוברת לממיר HD ותשמש בין היתר גם להרבה צפיה בסרטים\סדרות HD דרך סטרימר, פרט חשוב שאןי לי מושג איך שחכתי לציין.

מה בעצם ההבדלים בין LCD לLED? יש משהו שיותר מתאים לתנאי תאורה ספציפיים (כמו שאמרתי יש חלון בדיוק מול הטלויזיה)? הבדל באיכות התמונה?

כיום יש בחדר LCD "32 של סוני (מסדרת בראביה, לא זוכר דגם מדוייק) והיא אחלה, אבל אנחנו רוצים לעלות כמה אינצ'ים.

עוד הצעות? :-)

פורסם

http://www.hometheater.co.il/article03151

אז זהו, שלא. לפני כמה שנים זה היה מאוד נכון - פלזמה זקוקה לזכוכית קדמית ולכן לרוב היה ממנה החזרי אור חזקים. ברשתות החשמל יש לרוב הרבה אור (זה מה שיועצי התאורה אמרו להם לעשות בשביל שתהיה אווירה טובה בחנות) ולכן LCD היתה נראית יותר מתאימה בשל פיזור אור יותר אחיד. כיום יש מסכי פלזמה עם פילטרים מונעי החזרי אור, ויש מסכי LCD עם פילטרי זכוכית קדמיים שמחירים אור. כדאי פשוט לבדוק מה נחוץ לכם, בהתאם לתאורה באיזור הצפיה ולא לשפוט מראש.

עכשיו תשקול לקנות פלזמה?

פורסם

אם תצליח להשיג סמסונג D5000 או D5500 ב-40" (יבואן רשמי סמ-ליין), מסכים מעולים (אמנם לא הדגמים האחרונים).

אם לא - סמסונג EH5000 (יבואן רשמי סמ-ליין) או LG דגם LS345Y ב-42" (יבואן רשמי ח.י. אלקטרוניקה בלבד).

אם תרצה להנות מאיכות תמונה טובה בשידורי SD (כמו ערוץ 22) ואתה יכול להתעלם מהשתקפות זניחה, לך על פלזמה!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
קודם כל תודה על התגובות.

שחכתי כמובן לציין (השעה :roll:) שהטלויזיה תהיה מחוברת לממיר HD ותשמש בין היתר גם להרבה צפיה בסרטים\סדרות HD דרך סטרימר, פרט חשוב שאןי לי מושג איך שחכתי לציין.

מה בעצם ההבדלים בין LCD לLED? יש משהו שיותר מתאים לתנאי תאורה ספציפיים (כמו שאמרתי יש חלון בדיוק מול הטלויזיה)? הבדל באיכות התמונה?

כיום יש בחדר LCD "32 של סוני (מסדרת בראביה, לא זוכר דגם מדוייק) והיא אחלה, אבל אנחנו רוצים לעלות כמה אינצ'ים.

עוד הצעות? :-)

הסבר תמצא בשרשור הזה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ :-)

אחרי עוד קצת בירורים (ומתיחה משמעותית בתקציב) התקבלו הרבה המלצות על הUA46E6200M של סמסונג בגודל 46". ראיתי את הטלויזיה בעיניים היום והיא נראית טיפה גדולה למרחק הזה (2.5 מטר), ומה שהפריע בעיקר הוא מריחות בשידורי SD (למרות שהיא היתה מחוברת לממיר רגיל של יס ונאמר לי שבשידורי עידן+ רואים הרבה יותר טוב).

על פניו נראית טלויזיה מעולה שכוללת כמעט הכל, מה אתם אומרים? יש אופציות יותר טובות במחיר הזה?

פורסם

אני עם מסך 32" של LG שמשמש אותי כמסך מחשב כבר כמה שנים טובות, עלה בזמנו סביב 3K.

לעומת זאת, מסך 42" של LG נדפק אחרי כשנה להוריי...

המסקנה שאני הסקתי מזה: לא לקנות את הסדרה הזולה, אלא משהו רציני יותר. המסך שלי היה בזמנו משהו מיוחד, היום זה כבר סטנדרט...

אלו היו השני גרוש שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סמסונג 6030 באחריות סם ליין ל 3 שנים ב3150 בטרקלין ו יתן למצוא יותר זול (שלשום הורדתי בחנות פרטית כזו מהקיר תמורת 2450 כולל 4 זוגות משקפיים ודונגל אלחוטי).

כמובן 40"

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סמסונג 6030 באחריות סם ליין ל 3 שנים ב3150 בטרקלין ו יתן למצוא יותר זול (שלשום הורדתי בחנות פרטית כזו מהקיר תמורת 2450 כולל 4 זוגות משקפיים ודונגל אלחוטי).

כמובן 40"

אחרי בחינה מחדש של טלויזיית 46", 40 נראה ממש קטן ולא התקדמות גדולה (מבחינת גודל) מ32 :shock:

אני עם מסך 32" של LG שמשמש אותי כמסך מחשב כבר כמה שנים טובות, עלה בזמנו סביב 3K.

לעומת זאת, מסך 42" של LG נדפק אחרי כשנה להוריי...

המסקנה שאני הסקתי מזה: לא לקנות את הסדרה הזולה, אלא משהו רציני יותר. המסך שלי היה בזמנו משהו מיוחד, היום זה כבר סטנדרט...

אלו היו השני גרוש שלי.

עם זה אין בעיה כי הסדרה הזאת מתברגת בחלק הנמוך של הHigh end.

פורסם

יש בהום סנטר 42" LED של הייסנס ב-2300 ש"ח. טלוויזיה עם תמורה מעולה למחיר. אין טעם להשקיע הרבה כסף בטלוויזיות.

רק שתבינו, לסמסונג לדוגמא יש כיום טכנולוגיה שיכולה לגרום לטלוויזיות LED להראות כמו טלוויזיות שחור-לבן, אבל זה לא כלכלי לייצר אותן עד שממצים כלכלית טכנולוגיה נוכחית. בקיצור, אין מה להשקיע אלפי שקלים בטלוויזיות שתוך כמה חודשים ספורים הופכות לחסרות ערך וישנות.

• תוכן חדש...