Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי שני מחשבים, אחד נייד (DELL N5110) והשני נייח די ישן וחלש(INTEL CORE 2, 2.4 GHZ), הראשון לא מחובר עם כבל והשני כן, מהירות החיבור 10 מגה.

בזמן האחרון אני שם לב שבמחשב הישן חלק מהסרטונים ביוטיוב נתקעים (לא מספיקים להטען) באיכות 1080P ואותם סרטונים בדיוק עובדים חלק בנייד.

מה צריך לעשות/להחליף בישן כדי שגם בו הסרטונים יעבדו חלק?

פורסם
מה צריך לעשות/להחליף בישן כדי שגם בו הסרטונים יעבדו חלק?

הבעיה היא רק בסרטונים ביוטיוב?

סרט ששמור במחשב עובד תקין?

אם ככה, תמחק קבצי קש וקוקיז, תסיר טולברים ותוספים לדפדפן (כן, כולם :evil: ), ותעבור מאקספלורר לכרום.

אם המחשב איטי בכללי, אז המהלך הראשון שתעשה, לפני שתתחיל לזרוק כסף על שידרוגים (כמעט כל כרטיס רשת מסוגל לסחוב חיבור 10 מגה), זה להסיר תוכנות מיותרות, לסרוק את המחשב עם SPYBOT, ולהתקין מחדש מערכת הפעלה אם שני אלה לא עזרו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי המחשב הישן עמוס לעייפה תוכנות שמאיטות אותו באופן כללי וצריך לעשות לו קצת סדר פסח

כולל אפילו לנקות ממנו פיזית אבק אפילו (אם חם לו הוא יאט את החומרה לפעמים)

בן כמה הוא בדיוק?

XP או 7 ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

המחשב נקנה לפני חמש שנים ומערכת ההפעלה זה וינדוס XP.

כאשר אני נכנס לסרטון ביוטיוב ועושה קליק ימני ואחרי זה הצג פרטי סרטון, בחלק מהסרטונים המהירות היא בערך 2000KBPS ואותו סרטון בדיוק נטען במחשב הנייד ב11000KBPS.

אבל הרבה סרטונים נטענים מהר גם בנייח, זה קורה בחלק מהסרטונים.

למשל הסרטון הזה בנייח לא מספיק להטען: http://www.youtube.com/watch?v=_DfL0zM4TJ8&feature=g-hist

פורסם
הבעיה היא רק בסרטונים ביוטיוב?

סרט ששמור במחשב עובד תקין?

אם ככה, תמחק קבצי קש וקוקיז, תסיר טולברים ותוספים לדפדפן (כן, כולם :evil: ), ותעבור מאקספלורר לכרום.

אם המחשב איטי בכללי, אז המהלך הראשון שתעשה, לפני שתתחיל לזרוק כסף על שידרוגים (כמעט כל כרטיס רשת מסוגל לסחוב חיבור 10 מגה), זה להסיר תוכנות מיותרות, לסרוק את המחשב עם SPYBOT, ולהתקין מחדש מערכת הפעלה אם שני אלה לא עזרו.

בכללי המחשב מהיר, הבעיה זה רק בסרטונים ספציפים ביוטיוב.

אין לי טולברים ואני משתמש בפירפוקס.

פורסם
בכללי המחשב מהיר, הבעיה זה רק בסרטונים ספציפים ביוטיוב.

אין לי טולברים ואני משתמש בפירפוקס.

או קיי.

אם אתה עושה ספידטסט, המהירות בשני המחשבים זהה, או שונה?

עוד דבר - הפיירפוקס נהיה איטי וזללן בגירסאות האחרונות. האם התופעה חוזרת על עצמה בכרום?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או קיי.

אם אתה עושה ספידטסט, המהירות בשני המחשבים זהה, או שונה?

עוד דבר - הפיירפוקס נהיה איטי וזללן בגירסאות האחרונות. האם התופעה חוזרת על עצמה בכרום?

התשובה היא כן לשתי השאלות.

ההבדל היחיד בין שתי המחשבים זה שביישן מותקן XP ובחדש 7, יכול להיות שזאות הסיבה?

פורסם

אם יש לך אפשרות, מומלץ לשדרג גם את המחשב השני לוינדוס 7.

ולא, הוא לא יהפוך לאיטי יותר. במקרה חריג, ניתן לכבות את כל האפקטים הויזואליים.

אני משוכנע, שיתכן מאוד וזה גם יפתור לך את הבעיה.

• תוכן חדש...