Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לבדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג ניסאן (עלה לכביש ב- 09/2011) והמוכר אמר שבגלל שהוא התכוון לעשות Trade In בניסאן לרכב חדש, סוכנות של ניסאן עשו בדיקה לרכבו ב"מוסך ומכון אחים מרעי" בנצרת. הוא הציג לי את טופס הבדיקה והכל תקין.

התקשרתי למכון והם אמרו שהם מתחייבים על כל מה שהם בודקים ואם הם לא רשמו כלום, זה אומר שהרכב תקין. בכל מקרה, הציעו לי להגיע לבדיקה חוזרת אם אני מעוניין.

בסוכנות של ניסאן אמרו שהמכון הוא מכון רשמי של היבואן והם שולחים אליו המון רכבים.

1. האם מישהו מכיר את המכון הנ"ל ויכול להגיד עד כמה הוא מקצועי ואמין?

2. האם למרות הבדיקה הזו כדאי לי לעשות בדיקה מטעמי?

3. אם כן, מה המכון המומלץ באזור נצרת עד חיפה?

תודה מראש לכולם המגיבים,

אשמח לתשובה בהקדם כיוון שאני נפגש עם המוכר מחר על הבוקר :wink:

פורסם

אמנם אין סיבה שרכב בן שנה יהיה תקול (אלא רק אם עבר תאונה) אבל בכל זאת, אסור לך להאמין לבדיקות שביצע מי שמוכר לך את הרכב. במיוחד אם זה "מכון בדיקה רשמי של היבואן". אז למה שהוא יהיה לטובתך?

אתה קונה רכב ב-100 אלף שקלים. תשקיע 500 שקלים במכון בדיקה מטעמך ותהיה שקט יותר. בנוסף בדוק אם בוצע לרכב טיפול ראשון ומה בוצע בו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד כמה עובדות:

1. בדקתי את הרכב באור שמש, הוא נראה נקי מאוד. בדרך כלל אני רואה גליות אם בוצע תיקון.

2. לרכב עוד כמעט שנתיים אחריות, כלומר מה שאני צריך לבדוק בפועל זה האם הרכב עבר תאונה (זה נכון?)

אם כן, אני יכול לחזור למוסך הזה, לבקש מהם מכשיר שבודק את עובי הצבע, לעבור בעצמי על כל הרכב, לבקש שיעלו אותו על ולבדוק שאין פגיעות מלמטה.

האם זה מספק או שעדיין כדאי לקחת לבדיקה מלאה במוסך אחר?

אם כן, אילו מוסכים מומלצים?

• תוכן חדש...