Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני ההונדה FRV היתה לי מזדה ישנה. המזדה הישנה היתה פעם חדשה, אבל עם השנים היא התיישנה (כמובן). בהתחלה הייתי מדלק בכל מיני, אח"כ שמתי לב שטן היא חברה נחמדה וזולה ואני מקבל בישרכראט עוד הנחה קטנה, ומאז הפכתי ללקוח נאמן של טן. עם הזמן היתה לי בעיה חריפה של ריח דלק מהאגזוז, ריח דלק בלתי נסבל. הייתי בהרבה מוסכים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה.

בקיצור זאת היתה אחת הסיבות שהחלפתי רכב, ועכשיו - אני מתחיל להריח (בקטנה...) ריח של דלק מהאגזוז, מה שלא היה בהתחלה כשקניתי את האוטו.

ועכשיו לשאלת השאלות - יש מצב שזה בגלל תחנת הדלק שאני מתדלק בה, או במילים אחרות, הדלק שם לא איכותי (לא רוצה לומר שמערבבים מים או משהו אחר עם הדלק) ובגלל זה יש ריח מהאגזוז? האם אני צריך להחליף תחנת דלק וכך תיפתר הבעיה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד שלא תנסה לא תדע... :roll:

ברצינות תנסה כמה הבדל כבר יהיה במיכל שלם ? 10 שקל ? 20 ? תתדלק 2 מיכלים ההפסד הכי גדול שלך יהיה 50 שקל לא חושב שזה מה שיהרוג אותך

פורסם

בהנחה שהתחנות לא מוהלות, הדלק ברובם אותו הדבר ומגיע מאותו מקום, איכות הדלק בארץ היא ירודה וגרועה ורוב התקלות נגרמות בגללה, ממיר קטליטי תקול יכול להיות אחת הסיבות לריח (נסה אולי לתדלק בתחנות של סונול עם התוסף גולד).

פורסם
התוסף גולד עשוי מתמצית זהב ננו-חלקיקית?

האפקט הפסיכולוגי חזק יותר מכל תוסף, יש סיכוי שגם משפיע על חוש הריח.

פורסם

לי יש כרטיס טן של המעסיק ותדלקתי כבר בהרבה מכוניות.

חוץ מהפריסה הדלה של טן (ממבשרת למשל יש רק בתלפיות וברמלה ) אין לי טענות. לא הרגשתי כלום בדלק. נכון שאני, אחרי נהיגה מ-1965, לא ניחנתי במתנת האל של כמה מהכותבים כאן להרגיש איכויות של שמנים. כמו שקשה לי להבחין אם אני נוהג על שמן SL או SM , כך אני לא אדע אם דלק טן הוא בחצי אוקטן פחות מסדש עד שהאוטו יגיד לי.

פורסם

ממליץ לך לעקוב אחרי רשימת התחנות "המפוקפקות" שמפרסם משרד התשתיות והאנרגיה מפעם לפעם. האמת היא שמדובר בבדיקות מדגמיות בכל פעם (כך שייתכן שיש תחנות שמוכרות דלק ירוד ולא עלו במידגם), אבל למיטב זכרוני לא נתקלתי כבר המון זמן בתחנה כשלהי של "טן" שהופיעה ברשימה כמי שכשלה בבדיקה.

וכמו שהציעו לפניי, למען שלוות נפשך תדלק פעמיים-שלוש בתחנה אחרת ותראה אם התופעה שדיברת עליה נעלמת.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

משך אי אילו שנים תדלקתי בטן בצ'ק פוסט, בהמשך עברתי לסונול משה דיין ולאחרונה חזרתי לטן בנשר - ואני לא מרגיש שום הבדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות, אני מאמין שבאמת חברת טן היא חברה כמו כל החברות, הדלק יותר זול כי הם מורידים מחירים בגלל התחרות, וזהו. אולי באמת אני אנסה קצת לתדלק בפז או בסונול, מעניין לראות אם יש הבדל. זה לא ריח שממש מפריע, אבל אחרי הטראומה מהרכב הקודם, יש מצב שכל זבוב נראה לי פיל.

פורסם

באם יש מהילה, אז היא מוהלת באתנול. מותר לתחנות למהול עד 10% מבלי ליידע את הצרכנים.

אבל חוץ מצריכת דלק מוגברת (גג 10%) זה לא עושה שום נזק, למעשה זה רק מוסיף לניקוי המנוע.

גיסי הפסיק לתדלק בתחנה זולה מאוד (בקריות) וזאת מכיוון שהוא מעדיף לשלם עוד 5% מערך הדלק, ושהרכב יאכל 10% פחות.

למי שיש רכב חסכוני זה פחות משמעותי. למי שיש בזבזני, הכיס מעיק...

פורסם

עברתי כרגע באופן זמני לתדלק בסונול, האם באמת יש משהו מיוחד בדלק "גולד95" או שזה בולשיט?

פורסם
עברתי כרגע באופן זמני לתדלק בסונול, האם באמת יש משהו מיוחד בדלק "גולד95" או שזה בולשיט?

כל הדלקים בארץ מתוספים בדטרגנטים, זה הגרסא של סונול לתוסף.

תחזור לעדכן!

• תוכן חדש...