Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שסתום EVM. רנו מגאן 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מטפל באוטו במוסך מורשה של תלפיות מי שמכיר

לאחרונה בתחילת נסיעה אני מקבל מעין תחושה של מכה מאחורה מכבה ומדליק את האוטו ונוסע חלק

במוסך אמרו לי שאני צריך להחליף חיישן evm העלות לאחר משא ומתן 1580 כולל מע"מ

למרות סל ההנחות שקיבלתי הלכתי לקבל עוד חוות דעת בנוגע לעלות החיישן במוסך גירומטיק שם נתנו לי הצעה יותר אטרקטיבית ב450 שקלים.

עכשיו השאלה מה לעשות? לטפל בגירומטיק? מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ על המקצועיות עבודתם? או לטפל במורשה ?

שאלה נוספת היא האם זו תקלה שכיחה? כי אני שמעתי על רנו מגאן והגיר האם זה מעיד על הדרדרות מסוימת? יש לציין כי האוטו עבר רק 100 אלף ק"מ.

תודה לעונים ריצ'ארד.

פורסם

תקלה שכיחה, פנה לספי מהפורום והוא יוכל לסייע לך.

בצע חיפוש ל"ספי".

ככה בדיוק נראה תהליך החלפת השסתומים בגיר שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455457

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תקלה שכיחה, פנה לספי מהפורום והוא יוכל לסייע לך.

בצע חיפוש ל"ספי".

הודעה שלחתי.

תודה על הפירוט , בכל אשמח לחוות דעת על איפה לטפל במורשה או בגירומטיק

במורשה ניסו להפחיד אותי אמרו שצריך להחליף פלאגים וגומיות סביב השסתום שלא יהיה נזילות ונזק חמור לגיר

עכשיו הדילמה היא , האם ללכת על היקר באיכות טובה

או ללכת על הזול שאני לא מכיר את טיבו.. מצד שני התקשרתי לאביר הגיר והציעו לי מחיר הרבה יותר גבוה מהמורשה.

אני מרגיש כמו אנטריקוט מוקף בארגנטינאים :)

פורסם

השסתומים מגיעים עם גומיות חדשות עליהם.

האטם מסביב ל"אגן שמן" של הבלוק ההידראולי הוא רב פעמי ואין צורך להחליפו.

למעשה, כמו שראית בפרוייקט המצולם, למעט השסתומים שכבר מגיעים עם גומיות חדשות עליהם, אין רכיבים נוספים להחליף. במקרים נדירים מחליפים גם את הגומיות (2 יח' בסה"כ) בכניסה לבלוק, אבל זהו - אין מעבר לזה שום גומיה או אטם שצריך להחליף (סתם מפחידים אותך לדעתי).

חכה להצעת מחיר מספי. מבחינת מקצועיות אין לך מה לדאוג, ספי מגיר את הגירים האלו בעיניים עצומות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא הייתי מציע לך לנסוע מחיפה עד פתח תקוה רק כדי להחליף שסתומים.

המחיר של מוסך תחפיות נשמע הגיוני לחלוטין. זה המחיר שאנחנו דורשים על החלפת שסתומים. לדעתי, המחיר השני שנקבת בו שגוי. או שלא הבנת נכון את התשובה, או שהם לא הבינו נכון את השאלה. 450 שקל זה פחות מעלות החלקים.

• תוכן חדש...