Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו איבו (חוות דעת)

my love-Porsche
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תאמת אני משתגע!

אין ספור נושאים/שרשורים שקראתי עם תגובות מכל אתר בעולם שיש לו ולו כניסה של גולש אחד ביום.

אני רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 70,000 ש"ח.

הבעיה היא שיש כלכך הרבה דגמים ופתאום אתה נעול על רכב/דגם אחד,אתה קורא פתאום שיש בעיה עם המנוע,או שהמנוע חלש מדי ולא מספיק לעליות או שהוא רועש וכו'.

רק שתבינו איזה דגמים חפרתי להם את הצורה-שברלוט ספארק,יונדאי I20,סקודה פאביה,סיאט איביזה,פורד פיאסטה,סוזוקי סוויו,סוזוקי אלטו,אופל קורסה 1.4/1.2, פיאט פונטו גרנדה,ניסן מיקרה,סובארו B3 5 דלתות,רנו קליאו, פולקסוואגן פולו,פ'יגו 206+ ואפילו אלפה רומאו מיטו.(תנסו לספור כמה דגמים ותבינו)

בקיצור השתגעתי.אין רכב שאני לא קורא עליו הרבה ביקורות טובות ופתאום יש בכמה אתרים אחרים ביקורות שמספרות לך על בעיות ברעש מנוע,מנוע חלש וכו'.

עכשיו הגעתי לרכב הזה-פיאט פונטו איבו.

בסך הכל אני רוצה הכי הרבה תמורה לתקציב שלי.מוע חזק יחסית שלא תהיה בעיה לנסוע עד לירושלים או לרדת לאילת.אני רוצה ערכת המולטימדיה תהיה איכותית יחסית.וכמובן נוחות בטיחות כחלק מזה.וכמובן לא נשכח את החשוב מכל,חסכונית. 1:15/14 מבחינתי זה חסכוני.

אני סטודנט שלומד בספיר ועובד בבאר שבע,אני לא רוצה עוד רכב של-"נשים"כמו פיאט פנדה,פיג'ו 107 וכו'.(רכבים חלשים יחסית שמתאימים רק לעיר)אני רוצה רכב שיתאים לצעירים ולצרכים שלי.

אתם תקוותי האחרונה.בבקשה תעזרו לי.ואני מתנצל מראש על החפירה,אבל אני לא יודע כבר מה לעשות!!!!

כל תגובה חשובה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזכרת פה בליל של מכונית שאין ביניהן הרבה קשר. למשל מה הקשר בין מיטו, ספארק וסובארו B3?

תגדיר צרכים מדוייקים,גיר ידני או אוט' והאם מחפש חדש או משומש.

תנסה לכוון יותר ע"מ שאפשר יהיה לעזור.

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון אני מחפש את הרכב הטוב ביותר שלי עד 60-70K.

עכשיו אנ סטודנט שנוסע למכללה ולעבודה,לא כל יום.ואם זה קורה ביום אחד שאני גם עבודה וגם לימודים זה לא עולה על 100 ק"מ .

אני רוצה רכב עם עדיפות לידני שיהיה חזק מספיק לירושלים ולאילת,וכמובן יהיה אמין ונוח מספיק כדי לנסוע כמה שעות בלי לשבור את הגב.

אני מתלבט םבין הרבה דגמים כי כבר שיגעו אותי.מצד אחד אומרים שקורסה זה רכב טוב אבל לא נמכר וכו'..

אני רוצה כמו שאמרתי רכב טוב שיהיה חסכוני חזק אמין נוח ואם אפשר עם מערכת מולטימדיה מתקדמת(אם יש אפשרות לשדרג בכמה אלפים בלי לחרוג מהתקציב אז זה מצוין)

ואני לא מצליח להגיע לרכב שעונה על כל הצרכים האלה.

ואני אשמח מאוד אם תעזרו לי פה בנושא.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמה שללת את הפאביה?

אני חושב שאתה סתם שולל ולא מתנהג במקצועיות או בהגיון בכלל... מספיק שמישהו אחד טוען שיש לו רעשים במנוע ואתה שולל רכב שנמכר במליוני יחידות?

בשבילך הכי טוב באוטובוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובתגובה קצת פחות בוטה...:

אני לא חושבת שקיים איזשהו רכב, בעולם, שחיפוש באינטרנט לא יעלה ביקורת שלילית עליו מאיפשהו, דיווח תקלות, או סתם טרוניות כאלה ואחרות. בכל רכב, "מושלם" ככל שיהיה, יש "לימונים", יש רכבים שלא מטופלים כמו שצריך, יש רכבים שזקוקים ל"ריקול", כאלה שצפופים מדי לאחד, רועשים מדי לאחר, ושלישי שהמזגן לא מקרר אותו מספיק. אם כל ביקורת שלילית תמנע ממך לקנות רכב, תיאלץ להתנייד עד סוף ימיך על אופניים (אלא אם גם שם תתחיל לחפש ביקורות מתחת לאדמה).

תתמקד בלנסות להבין מה הן הוצאות האחזקה, נקודות תורפה עיקריות אם יש (לא מביקורת אחת באתר עלום שם, אלא משהו שחוזר על עצמו בהרבה מקורות אמינים), צריכת דלק, שמירת ערך. תעשה הפרדה בין ביקורות שאתה קורא על דגמים משנים קודמות שעברו שינוי (פיאסטה שנת 2002 היא לא פיאסטה של 2012, ופולו של 2006 היא לא פולו של 2010).

מכיוון שנראה שאתה מתכוון גם לקנות רכב חדש לגמרי (התקציב שלך מאפשר את זה), אין חכם כבעל נהיגת מבחן. אתה לא צריך איזה מגיב מפינלנד שיגיד שהקרח לא מופשר לו כמו שצריך מהמגבים כדי להחליט איזה רכב לקנות, אם אתה יכול לקפוץ לסוכנות הקרובה ולנהוג בו בעצמך.

אם להבין מההודעה שלך, אתה מחפש רכב ידני, עם כמה שיותר שופוני בכמה שפחות הוצאות אחזקה.

בשלב ראשון הייתי משאירה מהרשימה שלך את הספארק, פאביה, איביזה, פיאסטה, סוויפט, קליאו ופולו.

בשלב שני, עם אפקט ה"שופוני" בראש, הייתי מצמצמת לאיביזה, פיאסטה ופולו, אפילו עם דגש על גרסאות ה-3 דלתות.

בהצלחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיאסטה ופולו מתאימות לאפקט שופוני?

מילא איביזה וגם זה במקומות בהם היא מתחרה בעונדות.

חפש לך פיאט 500 משומשת. רכב אמין, קטן, חסכוני וצעיר. פונטו איבו שלגביה שאלת מכונית אמינה וטובה אבל קצת זקנה כמו כל היתר שהזכרת כאן למעט האיביזה והמיטו.

לענין אמינות, אין רכב שאין בו תקלות. נכון להיום, לכל המכוניות שהזכרת למעט דגמי VAG עם DSG-6 מהם הייתי מתרחק, יש רקורד אמינות טוב מאוד . בדוק שהרכב טופל כמו שצריך וזהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובתגובה קצת פחות בוטה...:

אני לא חושבת שקיים איזשהו רכב, בעולם, שחיפוש באינטרנט לא יעלה ביקורת שלילית עליו מאיפשהו, דיווח תקלות, או סתם טרוניות כאלה ואחרות. בכל רכב, "מושלם" ככל שיהיה, יש "לימונים", יש רכבים שלא מטופלים כמו שצריך, יש רכבים שזקוקים ל"ריקול", כאלה שצפופים מדי לאחד, רועשים מדי לאחר, ושלישי שהמזגן לא מקרר אותו מספיק. אם כל ביקורת שלילית תמנע ממך לקנות רכב, תיאלץ להתנייד עד סוף ימיך על אופניים (אלא אם גם שם תתחיל לחפש ביקורות מתחת לאדמה).

תתמקד בלנסות להבין מה הן הוצאות האחזקה, נקודות תורפה עיקריות אם יש (לא מביקורת אחת באתר עלום שם, אלא משהו שחוזר על עצמו בהרבה מקורות אמינים), צריכת דלק, שמירת ערך. תעשה הפרדה בין ביקורות שאתה קורא על דגמים משנים קודמות שעברו שינוי (פיאסטה שנת 2002 היא לא פיאסטה של 2012, ופולו של 2006 היא לא פולו של 2010).

מכיוון שנראה שאתה מתכוון גם לקנות רכב חדש לגמרי (התקציב שלך מאפשר את זה), אין חכם כבעל נהיגת מבחן. אתה לא צריך איזה מגיב מפינלנד שיגיד שהקרח לא מופשר לו כמו שצריך מהמגבים כדי להחליט איזה רכב לקנות, אם אתה יכול לקפוץ לסוכנות הקרובה ולנהוג בו בעצמך.

אם להבין מההודעה שלך, אתה מחפש רכב ידני, עם כמה שיותר שופוני בכמה שפחות הוצאות אחזקה.

בשלב ראשון הייתי משאירה מהרשימה שלך את הספארק, פאביה, איביזה, פיאסטה, סוויפט, קליאו ופולו.

בשלב שני, עם אפקט ה"שופוני" בראש, הייתי מצמצמת לאיביזה, פיאסטה ופולו, אפילו עם דגש על גרסאות ה-3 דלתות.

בהצלחה.

אם הייתי יכול הייתי מצטט את 2 התגובות הנוספות מעל התגובה הזאת.

לתגובה הראשונה והשניה-

לא שללתי אף פעם רכב עד הסוף,שללתי את הפיאסטה כי לא מזמן הייה משתמש שפתח נושא על הפיאסטה החדשה וכולם או יותר נכון הרבה אנשים המליצו לו להתרחק מהרכב כי יש לו מנוע חלש מדי. והוא לא סוחב כמו שצריך.

לגבי הפאביה נכון שזה רכב אמין(שאלתי בעלי מוניות)ונכון שזה רכב מעולה,מצד שני הרכב לא "מפנק" יותר מדי.יש בו הרבה דברים מבחינה סטנדרטית וזהו.

לגבי הספארק-הייתי נעול על הרכב הזה עד שיותר ויותר ביקורות(בעיקר בפורום הזה)אומרים שהרכב הזה עם רעש מנוע חזק ביותר במהירויות גבוהות.ויש גם את הנושא שהרכב לא סוחב בעליות ירושלים.

ועכשיו תורך-mika

אני לא מתייחס לכתבות של איזה אחד מפינלנד שמעיר על המגבים.אבל אני כן נכנס לאתר בריטי-carbuyer שבו הם דיי סוקרים את הרכב במגוון תחומים והם אומרים שם הרבה דברים שיכולים לעזור בבחירת הרכב החדש.

אני חייב גם להגיד פה איזה שהיא הערה לגבי נסיעת מבחן.

עד עכשיו הייתי נוהג על פיאט פונטו 95 בלי מזגן בלי מערכת שמע ועם מנוע 1000 שכשהוא היה חדש היה לו 55 כ"ס,כמה יש לו היום אחרי כמעט 20 שנה,אני מעריך 15 כ"ס.

אבל אם להתייחס ברצינות אני מציין את זה כי גם אם אני אעשה נסיעת מבחן על חמור שיש לו כניסה של MP3 אני אחשוב שזה חווית נסיעה עילאית.לכן אני קצת סקפטי עד כמה נסיעת מבחן יכולה להשפיע עליי.(אני לא מפונק מדי)

בנוסף לא הייתי רכב שיוציא עיניים יותר מדי,אבל כן הייתי רוצה שיהיה מתאים לצעירים כמו הפאביה,הפיאסטה,איביזה וכ'ו.

אני כן רוצה שהוא יהיה מפנק מבחינת מולטימדיה(למרות שאם הרכב יהיה זול מספיק אני כבר אשקיע לבד)

לכן אני אסכם את זה בדרך אחת.

איזה רכב הייתם קונים ולמה אתם ממליצים עליו.-"אין חכם כבעל ניסיון של רכב כזה או אחר" .

ולכן הדעה שלכם תהיה יותר חשובה ורלוונטית מאשר איזה מישהו מפינלנד שמתלונן על המגבים!

תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...