Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקופונים של בורגראנץ' חזרו

Skins
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

קניתי במבצע הקודם 3 קופונים של ארוחת קומבינה.

הארוחה הראשונה הייתה לא טעימה וכך גם השניה. את האחרונה אכלתי ״בכוח״.

לא חוזר לשמה גם אם הארוחות יהיו בחינם.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם שהלכתי לבורגרנץ' יצא שהתאכזבתי ממשהו אחר (בסניפים שונים!). פעם אחת, הזמנה חלקית. פעם אחרת, אני מגלה שיש רק את ההמבורגר ("יבש"). פעם אחרת כל העסק היה מפורק בתוך העטיפה.

מעדיף לדלג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שזה מה שחיכיתי לו במשך שנים - הנחה בבורגראנץ'. :screwy:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להתרחק מהמקומות האלה, אתם לא קולטים שמי שמכין לכם את האוכל אלו נערים מיוזעים בשכר מינימום שחזרו מבית הספר ולא שוטפים ידיים אחרי שאוכלים את החנונה שלהם? :crazyeyes

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי הזדמנות לקנות גם ב 3 שקל...

אבל הבנק לא מוכן להנפיק לי כרטיס אשראי.

אולי תתן לי את ההטבה?

אני חייל, ממשכורת של 382₪ אי אפשר להנות הרבה :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בפעם האחרונה שהייתי בסניף שלהם הביאו לי מנה שונה ממה שהזמנתי וכפיצוי מצאתי נמלים בשתיה בסוף הארוחה :?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא נתקלתי במצבים האלו, דווקא לרוב היה בסדר.

אבל בכללי, אם כבר מזון מהיר, המנות של מקדונלס לדעתי טעימות יותר, ולדעתי גם הגלידה (טוב, חלבי יותר טוב מפרווה).

מעבר לכך, למרות שמדובר במזון מהיר, ההיגיינה של העובדים במקדונלס מעט טובה יותר. הם עובדים כל הזמן עם כפפות, בבורגר ראנץ' לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בורגראנץ'? הם לא נסגרו לפני מספר שנים? או שמא אלו היו בורגר קינג?

בכל מקרה, גם אני, אם אהיה חייב לבחור בין בורגראנץ' למקדונלדס, אבחר באפשרות השנייה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה, גם אני, אם אהיה חייב לבחור בין בורגראנץ' למקדונלדס, אבחר באפשרות השנייה.

הם התאחדו עם בורגר קינג, אני לא זוכר מי כמעט פשט את הרגל (או פשט את הרגל?) ומי קנתה את מי.

חבל, לדעתי בורגר קינג הרבה יותר טעים. כל פעם כשאני בחו"ל אני קונה בורגר קינג, זה הרבה יותר טעים מבורגר ראנץ' למשל. לפני שנה כשהייתי בתאילנד היו להם בכלל מחירים מצוינים, אכלתי טריפל המבורגר, עם טבעות בצל, שתיה ענקית, גלידה עם רוטב (סטייל סנדיי של מקדונלס), צ'יפס גדול מאוד ורטבים חופשיים, כל זה עלה 35₪.

לחשוב שבארץ הייתי משלם על זה לפחות 55-60₪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם התאחדו עם בורגר קינג, אני לא זוכר מי כמעט פשט את הרגל (או פשט את הרגל?) ומי קנתה את מי.

חבל, לדעתי בורגר קינג הרבה יותר טעים. כל פעם כשאני בחו"ל אני קונה בורגר קינג, זה הרבה יותר טעים מבורגר ראנץ' למשל. לפני שנה כשהייתי בתאילנד היו להם בכלל מחירים מצוינים, אכלתי טריפל המבורגר, עם טבעות בצל, שתיה ענקית, גלידה עם רוטב (סטייל סנדיי של מקדונלס), צ'יפס גדול מאוד ורטבים חופשיים, כל זה עלה 35₪.

לחשוב שבארץ הייתי משלם על זה לפחות 55-60₪.

הבעלים של שניהם היה אותו אחד. מיכוון שזה לא הגיוני ואולי גם לא חוקי שיהיו לך שני עסקים מתחרים היה הצורך להיפרד מאחד מהם ולכן הבעלים וויתר על אחד מהם. נראה לי אם אינני טועה שהוא ויתר על בורגר קינג.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...