Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ;)

אני רוצה להתקין רמוקלים של MOREL בטויוטה קורולה 2012, אין בכוונתי לבצע כרגע הוצאה כספית גדולה ולכן חשבתי לקנות כרגע רק רמקולים איכותיים בתקווה שאקבל צליל טוב יותר. עכשיו, רציתי לשאול אם אני אחבר את הרמקולים לרדיו דיסק המקורי שבא עם האוטו זה כדאי? הוא יוכל לבצע הגברה בצורה סבירה לרמקולים? אני יודע שעם מגבר זה עולם אחר אבל אשמח שתענו לשאלתי.

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

בדר"כ הסדרות הנמוכות של כל חברה מיועדות גם לעבודה על הגברה צנועה ויעבדו סביר על ההגברה של הרדיו דיסק.

אם במורל אתה חושק לך על דגם הטמפו.

פורסם
בדר"כ הסדרות הנמוכות של כל חברה מיועדות גם לעבודה על הגברה צנועה ויעבדו סביר על ההגברה של הרדיו דיסק.

אם במורל אתה חושק לך על דגם הטמפו.

קודם כל תודה על העזרה!

דבר שני, בטוח זה יעבוד טוב אבל עם המערכת המקורים של הקורולה? אני לא יודע עד כמה ההגברה של הרדיו דיסק תעשה משהו..

ומה לגבי MOREL PULSE 6? הם לא עדיפים מהTEMPO?

פורסם

אני לא מכיר את המערכת והרמקולים שנמצאים ספציפית בטויוטה קורלה 12.

אבל אני לא חושב שעם רק תחליף זוג רמקולים אתה תקבל שינוי של הרים וגבהות, אני בספק בכלל אם תרגיש בשינוי לטובה.

פורסם

הטמפו הוא סט יותר טוב מהפולס.

שינוי של הרים וגבעות לא אבל שינוי יהיה, ברגע שזהו קומפוננט וטוויטר נפרד איכותי מיד תרגיש הבדל.

פורסם
הטמפו הוא סט יותר טוב מהפולס.

שינוי של הרים וגבעות לא אבל שינוי יהיה, ברגע שזהו קומפוננט וטוויטר נפרד איכותי מיד תרגיש הבדל.

סבבה אחי, ומה לגבי הרדיו דיסק המקורי ברכב? אני ניסיתי למצוא מידע על ההגברה שלו ולא מצאתי. יש מצב אתה עוזר לי למצוא עד כמה הוא מסוגל להגביר?

פורסם

אני בדיוק גם באותה הדילמה.

הטוויטרים שמגיעים עם הטמפו לא איכותיים כנראה....האם צריך לרכוש בנפרד? אם כן, אשמח להצעה לדוגמה של טוויטרים שעושים את העבודה.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

הטמפו הוא סט פתיחה מעולה למי שרוצה לעבוד ללא הגברה. הוא סט פשוט ואיכותי. היה לי אותו בעבר ונהנתי ממנו בלי הגברה ועוד יותר עם הגברה. הטויטרים שמגיעים עם הסט מספקים מספיק. אין צורך לרכוש משהו אחר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
הטמפו הוא סט פתיחה מעולה למי שרוצה לעבוד ללא הגברה. הוא סט פשוט ואיכותי. היה לי אותו בעבר ונהנתי ממנו בלי הגברה ועוד יותר עם הגברה. הטויטרים שמגיעים עם הסט מספקים מספיק. אין צורך לרכוש משהו אחר.

סבבה אחי וידוע לך אולי אם יש יציאת RCA ברדיו דיסק המובנה של הקורולה 2012?

פורסם

אמרת שאתה לא מעוניין במגבר אז מה משנה לך יציאות rca?

בקשר לכמה הרדיו דיסק המקורי יכול להגביר זה לא משנה כמה כתוב עליו.

אל תינעל על מספרים, גם אם רשום שהוא מוציא 20 והרמקול מוצהר 50 זה לא אומר שזה לא יעבוד, יש עוד כמה משתנים חוץ מנתון ההספק בעולם האודיו וזאת הטעות הכי כללית שיש שכולם ננעלים על מספרים.

pilgonico

אם יש בידך את הכסף לקנות טוויטרים משודרגים אז קנה כבר סט איכותי יותר, מה ההיגיון לקנות סט ואז לקנוט טוויטרים בנפרד?

בכל מקרה אפשר להגיע לתוצאות נחמדות מאוד עם הסט הנ"ל בהגברה.

פורסם
אמרת שאתה לא מעוניין במגבר אז מה משנה לך יציאות rca?

בקשר לכמה הרדיו דיסק המקורי יכול להגביר זה לא משנה כמה כתוב עליו.

אל תינעל על מספרים, גם אם רשום שהוא מוציא 20 והרמקול מוצהר 50 זה לא אומר שזה לא יעבוד, יש עוד כמה משתנים חוץ מנתון ההספק בעולם האודיו וזאת הטעות הכי כללית שיש שכולם ננעלים על מספרים.

pilgonico

אם יש בידך את הכסף לקנות טוויטרים משודרגים אז קנה כבר סט איכותי יותר, מה ההיגיון לקנות סט ואז לקנוט טוויטרים בנפרד?

בכל מקרה אפשר להגיע לתוצאות נחמדות מאוד עם הסט הנ"ל בהגברה.

דיברתי עם חבר ממש טוב והוא יכול למכור לי אחלה מערכת עם מגבר וסאב והכל.. בגלל זה חשוב לי לדעת אם יש יציאת RCA לרדיו דיסק הזה או שאני יצטרך גם להחליף את הרדיו דיסק? ואם צריך להחליף את הרדיו דיסק המקורי זה ממש סיפור?

פורסם

או קי. נגיד שאני קונה טוויטרים איכותיים לחוד.....איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות (5.25) שהם באים ללא טווטרים לקנות?

אגב....חשבתי לקנות את הקלריון כ-HU ה-302

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

מי סיפר לך שהטוויטר בטמפו לא טוב?

להפך, אחד מהדברים שעושים את הסט למוצלח כל כך זו עלותו הזולה בארץ, והטוויטר שבסטים ברמות האלה לא רואה כמעט שום טוויטר אחר (יותר נכון נשמע 8) )

פורסם
מי סיפר לך שהטוויטר בטמפו לא טוב?

להפך, אחד מהדברים שעושים את הסט למוצלח כל כך זו עלותו הזולה בארץ, והטוויטר שבסטים ברמות האלה לא רואה כמעט שום טוויטר אחר (יותר נכון נשמע 8) )

אחי נראלך שיש RCA ברדיו דיסק של הקורולה 2012? ואם אין RCA אז יש דרך לחבר את המגבר לרדיו דיסק?

• תוכן חדש...