Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעצוע החדש שלי...[G37]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה.

בין הרכבים הרבים, בין 100 ל-400 אלף ש"ח שנהגתי בהם בעשר השנים האחרונות, ה-G37 מדורגת בטופ 5 (יחד עם 500 אבארט, גולף GTI דור 6, הבראבו שלי ואלפא 159 2.2TI). אין שום קשר בין 5 המכוניות הללו, שהן מקטגוריות שונות, רמות שונות של כוח ותאוצה, מידות שונות ומחירים שונים, חוץ מזה שכולן הפתיעו אותי לטובה ויצאתי מהן מחייך. ה-G37 היא הגדולה בהן, וכשאני חושב על זה - המכונית הכבדה ביותר שאי פעם הצליחה להוציא אותי מחייך, שמח וטוב לב - אפילו יותר מה-XF.

המנוע שלה הוא פוליטיקלי קורקט בערך כמו ג'רמי קלרקסון בכנס לקוחות של בטר פלייס, וזה פשוט נפלא.

אגב, אני מאוד ממליץ על עו"ד דויד גולן... :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תתחדש!

אחלה רכב. נהגתי על הרכב במשך יומיים והוא בהחלט ממכר, חזק, מתנהג (למרות שבהחלט מרגישים את הכבדות שלו).

קפצתי איתו לבית אורן והחיוך לא ירד עד שחזרתי הביתה לראשון.

בנוסף להכל הוא גם נוח, מרווח ומפנק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פותח השרשור, אפשר לדעת מה הגובה שלך ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
פותח השרשור, אפשר לדעת מה הגובה שלך ?

1.77 על 80 קילו. ריבועים בבטן ואטרף בעיניים

ואני ישן "קל" מאוד, אם אתה רוצה לקחת סיבוב... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מכונית רעה, במובן הטוב ביותר של המילה.

פתאום הסונטה של שכן שלי עם 3.3 ליטר ו-250 כ"ס נראית כ"כ תמימה וחסודה...

DSCF1280.jpg

DSCF1281.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יפהפייה.. אבל איפה תמונה של החזית?!

נ.ב - אשמח לדעת כמה עלה התענוג (או אפילו טווח) והאם ההנחה היתה משמעותית (גם בה"פ אפשר אם בא לך).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש! רכב מדהים! אין לי מילים אחרות לתאר את הדבר הזה!

אני מנסה לשכנע את אביה של זוגתי לקנות כזאת כבר שנה! אולי אני אראה לו את השרשור ואצליח!

פורסם

אני אשמח לסיבוב :twisted:

ואתה לא תעצור אותי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתה מרגיש אם היית גבוה ב10 ס"מ באמת לא היה לך מקום לראש כמו שהרבה אנשים טוענים ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני גבוה רק בשבעה ולא היה לי מקום. זה תלוי פרטנית בכל אדם והיחס בין אורך הרגליים לאורך הטורסו. לא תדע עד שלא תשב לבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...