Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעצוע החדש שלי...[G37]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב - עברה שנה מאז קניתי רכב חדש, והמחלה שוב עובדת...

כבר אחרי 10 חודשים התחלתי באופן בלתי רצוני לחפש, ועכשיו זה הבשיל - בא לי רכב מפנק, חזק ומרשים, ולעזאזל התקינות הפוליטית/מה יגידו השכנים/מה יגיד רואה החשבון שלי/מה יגידו הסעודים. הבנתם את הרמז.

אז ככה - לצעצוע החדש שלי יש הנעה אחורית. 3700 סמ"ק. גלגלים אחוריים במידה 245/18. 7 הילוכים ו-320 סוסים שמביאים אותה למהירות המותרת המירבית בכביש החוף תוך פחות מ-6 שניות. ואת כל זה היא עושה בנונשלאנטיות, עם מרווח פנים ואבזור של מחלקה ראשונה. ואפילו המחיר היה ידידותי לסביבה...

אנא קבלו את ה-G37 שלי.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תגלה לי איך מקטינים את התמונות, אגלה לך... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אנא קבלו את ה-G37 שלי.

מיקי

אני מבין שבין השורות היו צריכים לבוא תמונות, אך גודלם דיי יצר פה פישול. :wink:

מביך קצת :oops:

תתחדש, כמובן !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מאוהב בG37. רכב מדהים שעומד בשורה הראשונה ביחד עם כל הבימרים שנוהגות להיות אלו שמובילות את קטגוריית הספורט. מפרגן, ומחכה לראות תמונות!

פורסם

DAMNNN

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תתחדש על המשאית.

יש לי את אחותה ואני נהנה מכל רגע.

רק תרגיע את הסוסים במנוע שלא ידהרו כל הזמן שהמשטרה לא תכעס:-D

והכי חשוב אל תגיד לבעלי GTI שהרכב שלך יותר טוב ספורטיבי ומהיר שלא יעלבו...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תתחדש :)

אוטו חמוד

תכנס לגודל

תחפש IMAGE RESIZE בהתאם לווינדוס

IMAGE RESIZE FOR WIN 7

IMAGE RESIZE FOR WIN XP

וכו'

ב WIN7 זה אתר צד ג' שכזה שמישהו בנה

ב WIN XP זה חלק מחבילת POWER TOY

תתקין, תעשה קליק ימני על התמונה

תעשה CONVERT ותוכל לבחור גודל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...