Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל רשמתי שקניתי ראדיאטור חדש הוא שם לי מהניילון של ORDONEZ כולל משאבת מים , וצינור עם הפקק שמוביל מקיר האש למנוע , וטיימינג

פורסם
אבל רשמתי שקניתי ראדיאטור חדש הוא שם לי מהניילון של ORDONEZ כולל משאבת מים , וצינור עם הפקק שמוביל מקיר האש למנוע , וטיימינג

קנית רדיאטור למנוע, אני אמרתי לך על קולר גיר. זה שני דברים שונים לגמרי.

פורסם
קנית רדיאטור למנוע, אני אמרתי לך על קולר גיר. זה שני דברים שונים לגמרי.

לא דיברתי על הקולר , דיברתי על הראדיאטור חימום פנימי שאמרת .. אני לא כזה מבין לא יודע אם יש קשר

פורסם

חברים,

אם "החליל" שברדיאטור סתום דווקא טמפ' נוזל הקרור תהיה נמוכה יותר (חום השמן לא יוסע לנוזל הקרור) אך הגיר ירתח.

לרדיאטור חימום פנימי השפעה מינורית על מע' הקרור הכללית.

לפותח השרשור,

האם חום המנוע מגיע ל 70 מעלות במהירות או שלוקח זמן רב ?

כמו כן, כשאתה יורד ירידה ארוכה ומהירה (בעיקר בלילה), האם חום המנוע יורד משמעותית מתחת ל 70 מעלות ?

רענן

• ספונסר פורום
פורסם

בדגם הזה אין חליל ברדיאטור,יש קולר שמורכב על הגיר,ואכן מערכת הקירור היא טורית,כאשר הקולר הזה סתום הרכב מתחמם,זו עובדה.

אורן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חברים,

אם "החליל" שברדיאטור סתום דווקא טמפ' נוזל הקרור תהיה נמוכה יותר (חום השמן לא יוסע לנוזל הקרור) אך הגיר ירתח.

לרדיאטור חימום פנימי השפעה מינורית על מע' הקרור הכללית.

לפותח השרשור,

האם חום המנוע מגיע ל 70 מעלות במהירות או שלוקח זמן רב ?

כמו כן, כשאתה יורד ירידה ארוכה ומהירה (בעיקר בלילה), האם חום המנוע יורד משמעותית מתחת ל 70 מעלות ?

רענן

אני חייב לא להסכים איתך על קביעתך לגבי רדיאטור חימום פנימי - מניסיוני, סתימה ברדיאטור החימום הפנימי תגרום לחוסר יכולת לבצעה ניקוז אויר יעיל (ועל כן החור שקדחו בטרמוסטט או ביטולו לחלוטיו - "פותרים" את הבעיה).

כמו שהציעו כאן מס אנשים, אם החלפת כבר מכלולים רבים, בדוק את תקינות רדיאטור החימום הפנימי וכן הקולר גיר. - אם הם סתומים או סתומים למחצה, מעבר להשפעה הישירה, הנ"ל לא מאפר ניקוז אויר - וזה משפיע על הטרמוסטט להפתח ולהסגר בטמפ נכונה.

פורסם

רציתי לעדכן שהבעיות נפתרו (והיו הרבה) בעיקר ראש מנוע ורדיאטור חימום פנימי סתום + תרמוסטט שהיה זבל ..

הכל הוחלף ותוקן אצל אורן שירותי רכב בחולון הבנאדם פשוט זהב!

• תוכן חדש...