Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אני יודע שהנושא נשאל המון פעמים ומצאתי את רוב הנושאים ישנים ולא עדכניים וחפרתי את החיפוש ומספר אתרים באינטרנט ולא קיבלתי תשובה חד משמעית.

אני נוהג ברכב הונדה סיוויק שנת 2005 ,סוג הבקלית ייחודית רק לשנת 2005 ומעלה אותו סוג בקלית עם נורת hb4 קיימת גם בסיוויק החדשות יותר כמו 2007-2012 בצורה קצת שונה.

אני יודע שהסיוויק בשנים האלה מגיעה גם עם קסנון בחברה, יש אפשרות שאני יכול לשים גם על הרכב בלי בעיות מצד המשטרה?

בניסיון שעשיתי אתמול הרכבתי נורות קסנון יחסית חזקות מאוד 10000k ולא סינוורתי אף אחד גם בנסיעה בכבישים חשוכים בשעות הקטנות של הלילה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניין להשאיר גם מבחינת האור דרך שזה עושה וגם מבחינת היופי.

אפשרי להשאיר? כמה k לשים כדי שלא יצור בעיות? ראיתי בחיפושים שאומרים לשים ממירים בכנפיים של האוטו ושהאור לא יסנוור וזה בסדר.. האם זה נכון?

תודה והמשך יום טוב

פורסם

אני חושב שהקסנון המקורי שיש בחלק מהסיוויק הוא בגוון 5000K, חוקי זה לא יהיה אבל בגלל שקסנון בסיוויק זה משהו שדי נפוץ אולי לא יציקו לך יותר מידי אך תמיד יכול לעצור אותך שוטר נודניק ולבדוק אם הקסנון מקורי, בגלל זה אני חושב שכדאי לך ללכת על גוון כמו המקורי כדי לנסות ולהימנע מנודניקים כאלה כמה שיותר.

בכל מקרה גם אם תתקין קסנון בגוון בדיוק כמו המקורי זה עדיין לא חוקי.

קטע הזוי , אתמול ראיתי יונדאי i10 עם קסנון בכביש 2, לא הבנתי למה בעליו של הרכב עלול לחשוב שזה לא יראה חריג ברכב כזה.

פורסם

תודה רבה על העזרה לפי מה שראיתי אצל חבר גם 8000k בסיוויק 2008 עבר טסט! לא ברור לי קצת, אך אם מישהו יודע אם רכב זה ממשרד התחבורה מאושר להרכבת קסנון בכללי בגלל סוג הפנס יעזור לי מאוד

פורסם

אני לא יודע איך הוא עבר טסט ובאיזה מכון , אולי הוא מכיר את הבוחנים , אולי ההתקנה היתה בצורה שלא רואים את הממירים ועשו עבודת התקנה שנראית טוב ולכן זה לא היה נראה לבוחן חריג.

בכל מקרה במכון שמקפידים לבדוק יסודי וללא קומבינות זה לא היה עובר טסט. אם אתה רוצה בוודאות לעבור ככה טסט תפרק את זה ותתקין נורות רגילות לפני הטסט וזהו אך גם לגבי שוטרים תמיד יהיה סיכון שתקבל הורדה מהכביש בגלל זה.

פורסם

איך אתה יודע שלא סינוורת אף אחד?

תצלם את אלומת האור על הקיר ממרחק 4-5 מטר ותעלה תתמונה לפה.

בסיוויק יש נורות מיוחדות שמותאמות לרפלקטור ויש עליהן פס מגן נגד בריחת אור למקומות מיותרים.

פורסם

היום בערב אני אצלם, בהונדה יש אפשרות להנמיך את האורות לכיוון הכביש, זה כבר עשיתי כדי לא לסנוור למרות שאף אחד לא מהבהב לי על סינוור

פורסם

כשאנשים רואים שיש לך קסנון אף אחד לא יהבהב לך כי יודעים שאין לך מה לעשות, מה אתה חושב שהם מצפים ממך? שתכבה את האורות לגמרי? זה לא אינדיקציה לוודא שאתה לא מסנוור אחרים

פורסם

בכל רכב יש אפשרות לכוון את האורות לכיוון מטה , וזה נועד לפי משקל שאתה מעמיס על הרכב.

אם אתה מוריד עכשיו את האורות למטה יותר אתה פוגע בשדה ראיה שלך סתם, כשתעלה תמונה אראה לך:-)

• תוכן חדש...