Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור איביי הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה אם שרשור כזה יגדל ויתפתח:

המטרה, המלצות לדברים שאתם נוהגים לקנות מאיביי כי הם זולים משמעותית ויכולים להוזיל את ההוצאות השוטפות

בלא מעט כסף.

עד עכשיו יש את סט הסכינים שפרסם אושרי בשרשור של ג׳ילט במחיר שפוי:

http://www.ebay.co.uk/itm/15-x-WILKINSON-SWORD-HYDRO-5-BLADES-FREE-RAZOR-MEN-GIFT-PACK-BRAND-NEW-UK-/180725950201?pt=UK_Health_HairRemoval_RL&hash=item2a141b26f9#ht_949wt_689

גילוי נאות: עוד לא יצא לי לרכוש כלום מאיביי, אבל יש לי חבר שמכור לעניין וחוץ ממזון הוא קונה הכל באיביי.

שנתחיל?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי כאב ראש רציני לקנות דברים שאתה צריך בשוטף. ועבור כל השאר יש מעט מאוד דברים שהרווח עליהם שווה את הכאב ראש, לא כי הם לא זולים יותר אלא כי אחרי שאתה מוסיף משלוח ומיסים זה מגיע להפרש של אחוזים בודדים.

יש יוצאי דופן כמובן, לדוגמא קניתי נקסוס 7, ב-1300 ש"ח במקום 1800 ש"ח בארץ. זה כמעט 30% הבדל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

דברים קטנים ומרגיזים:

פילטר למיים למקרר סמסונג (צריך להחליףכל חצי שנה) - $40 במקום 250 ש"ח.

ראש חיתוך למכונת גילוח בראון - $43 במקום 250 ש"ח (או יותר).

כרגע אני בעניין של החלפת שעונים - שעון פולאר F7 - בארץ 690 ש"ח, ב-buyamerica (חברה המביאה מוצרים מאמאזון) - 460 ש"ח. שיא החוצפה היה שעון סקאגן (לא זוכר את מספר הדגם) שנמכר בגרנד קניון תמורת למעלה מ-1300 ש"ח, באיביי רצו כ-500.

וכמובן כל מיני אבזרים לסלולר ושטויות בדולאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבלים לאייפון, את האלה ב99 סנט לא קונה, הם לא עושים טוב לג'ק (סוג ישן, עם כפתורים לשליפה) אבל קונה בדולר וחצי כבלים 2 מטר, האורך ממש מועיל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דברים קטנים ומרגיזים:

אפשר קישור?

יוסי

פורסם

יש דברים שאפשר למצוא ב"אי-ביי" שהם מציאות חד פעמיות:

בתחילת השנה קניתי ממישהו ב EBAY UK משאבת דלק מקורית חדשה לקסארה של אחי ב 300-350 שח כולל משלוח, כאשר מקורית בארץ עולה מעל 1000 שח. זו היתה באמת הזדמנות כי לרוב חדשות מקוריות נמכרות בה-ר-ב-ה יותר ב EBAY UK.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דברים קטנים ומרגיזים:

אפשר קישור?

יוסי

הנה

המשלוח הוא בסדר גודל של 2-3 שבועות.

הזמנתי כבר פעמיים (לפני כמה חודשים ולפני חודש), ושני המשלוחים היו תקינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דברים קטנים ומרגיזים:

אולי אפשר להרכיב פילטר חיצוני 35 ש"ח על קו המיים, ולסלק את הפילטר של סמסונג. הפילטר החיצוני הזה גם גדול בהרבה ומספיק לכמות מים גדולה יותר.

יהודה

פורסם

יש לי בזמן האחרון בעיות עם האיביי האמריקאי.

אני מחפש מוצרים שמוכרים בכל העולם, כמו עדשות ניקון, בחיפוש הוא לא מוצא לי, אבל בחיפוש ידני הוא ימצא לי.

שלא לדבר על זה שבאיביי האנגלי או הפולני (סתם ניסיתי בשביל הקטע), אני מצאתי כל מה שאני רוצה, מישהו יודע מה הסיבה לדבר המרגיז הזה? לא נוח לחפש ככה עדשות ולעבוד בסטרלינגים או זלוטי במקום בדולרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עבודה עם זלוטי נשמעת לי כמו תענוג, השער עומד על 1.3 עפ״י מיטב ידיעתי, שזה הכי קרוב לשקל שיש וגורם למחירים להיות נוחים ובלי לבדוק כמה זה יוצא בשקלים יותר מדי.

תוסיף לזה את העובדה שהזלוטי מול השקל לא משתולל (שוב, אלא אם השער נשאר על 1.3) ותקבל משהו די יציב שניתן לסמוך עליו, בניגוד לחופן דולרים שהיום שווים X ומחר שווים הרבה פחות (או יותר, בהתאמה הפוכה לצרכינו בדר״כ :-P )

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
שיא החוצפה היה שעון סקאגן (לא זוכר את מספר הדגם) שנמכר בגרנד קניון תמורת למעלה מ-1300 ש"ח, באיביי רצו כ-500.

ומה עם שעון של אימפוריו ארמני שעולה בארץ בקריון סביב ה 3600 שקל ובאיביי מוצע למכירה ב 200$ כולל משלוח :shock:? מה עם זה?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

dorst

מה שאתה מתאר לא חדש. איביי com מעדיף להציג פריטים מאיביי com ומציג מעט מציאות מאיביי אחרים, רק אם לא נמצאו מספיק פריטים, ובסוף הראשונה. ולכן פריטים שיהיו נפוצים למשל באיביי co.uk צריך לחפש שם.

מה שיותר מוזר ומטריד מבחינתי הוא שהחיפוש באיביי com ממוין לפי מחיר לא מציג בראש הרשימה פריטים שמופיעים באיביי com. למשל, חיפשתי לקנות ראש דיו חלופי למדפסת ברדר מדגם lc-980. חיפוש באיביי ממויין לפי מחיר+משלוח נותן לי את הפריט הראשון במחיר 2.28$, ולא מציג את הפריט הזה שמחירו 1.76$ כולל משלוח חינם, וכמובן כולל בכותרת את המחרוזת lc-980. מוזר.

:turn-l:

• תוכן חדש...