Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פסי הרעדה" כביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין יבנה לראשל"צ ובכיוון ההפוך בכביש 4 , כל 200 מטר בערך עשו חריצים כאלה בכביש "פסי הרעדה" , אם מישהו יודע אני אשמח לדעת מה המטרה של השטות הזאת?

תודה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פסי הרעדה שהם נמצאים על הפס הצהוב בשוליים, זה אזהרה כזאת לנהג.

יש את החריצים בכביש, שמעצבן ליסוע עליהם.

זה כשמתקנים את הכביש.

פורסם

קודם כל זו לא שטות. זה נועד לתת נתון של ממוצע המהירות. כשמתבצעות עבודות בכביש בד"כ נוטים למדוד האם המהירות הממוצעת עולה או יורדת בהתאם לשינויים שעושים בכבביש. אתה יכול להיות רגוע לא יכולים לתת לך דוח במידה ונסעת מעל המהירות החוקית.

נסיעה טובה!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

באתי לכתוב על זה גם משהו. גרם לי לקלל את מי שעשה את זה כל מספר דקות...

הפסי הרעדה במחסום גבעת זאב יותר נורמאליים מזה, והם אמורים להביא אותך לעצירה כמעט מוחלטת, מה קורה שם כשאתה נוסע על 70...

בכל אופן, שונא את הכביש הזה, הכל מצלמות דמה מפחידות שה WAZE לא מכיר בכלל (ואז אתה לא יודע מה אמיתי ומה לא).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
קודם כל זו לא שטות. זה נועד לתת נתון של ממוצע המהירות. כשמתבצעות עבודות בכביש בד"כ נוטים למדוד האם המהירות הממוצעת עולה או יורדת בהתאם לשינויים שעושים בכבביש. אתה יכול להיות רגוע לא יכולים לתת לך דוח במידה ונסעת מעל המהירות החוקית.

נסיעה טובה!

מה? :shock:

גם אני חשבתי מה אלה הפסים האלה ולהערכתי מדובר בקטע נסיוני של פסי האטה למהירויות גבוהות. ממה שזה נראה זה לא ממש עובד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במקרה נסעתי היום לאשדוד.

בהלוך הייתי על 80 וקיללתי בכל השפות השמיות המוכרות. התקשרתי למע"צ והמשכתי באנגלית הארלמית מדוברת.

בחזור נסעתי על 120-130 וזה היה הרבה יותר טוב(החלטתי שזה עדיף על פני 40-50 קמ"ש).

מסקנה: הפאקינג פסי הרעדה ההזויים גורמים לנסיעה במהירות מופרזת. כל הכבוד.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני עובר שם הרבה וחשבתי שהם עשו את זה או בשביל להעביר תשתית של כבלים או משהו ויחסמו את זה כשיסיימו עם העבודה.

או בשביל לבדוק את המהירות שבה נוסעים באזור הזה...

פורסם

פסי ההרעדה האלו נועדו רק כדי להוריד את מהירות הנסיעה בכביש עקב העבודות שיימשכו בו לתקופה ארוכה.

אין שום קשר בינם לבין מדידת מהירות או למצלמות (דרך אגב גם שלטי מדידת המהירות החדשים אינם לצורך דוחות).

פסי ההרעדה האלו ממש מסוכנים, במיוחד לצמיגי חתך נמוך ולדו-גלגליים.

ממליץ לכולם להתלונן באתר מעצ:

http://iroads.co.il/he/content/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8

פורסם

הפסים האלו פשוט סיוט, איזה רעיון מפגר :shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
במקרה נסעתי היום לאשדוד.

בהלוך הייתי על 80 וקיללתי בכל השפות השמיות המוכרות. התקשרתי למע"צ והמשכתי באנגלית הארלמית מדוברת.

בחזור נסעתי על 120-130 וזה היה הרבה יותר טוב(החלטתי שזה עדיף על פני 40-50 קמ"ש).

מסקנה: הפאקינג פסי הרעדה ההזויים גורמים לנסיעה במהירות מופרזת. כל הכבוד.

בדיוק היום דיברתי על זה עם העובדים שלי,

בנסיעה איטית מרגישים את הרעידות חזק יותר, במהירות מעל 80 , זה כמעט לא מורגש,

אם זו היתה כוונת המשורר - להוריד את מהירות הנסיעה, הרי שקיבלו את האפקט ההפוך.

מעבר לזה, יקולל הכביש הארור הזה, מנסה להמנע ממנו כמה שניתן גם במחיר של קילומטר נסיעה גבוה יותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
פסי ההרעדה האלו נועדו רק כדי להוריד את מהירות הנסיעה בכביש עקב העבודות שיימשכו בו לתקופה ארוכה.

אין שום קשר בינם לבין מדידת מהירות או למצלמות (דרך אגב גם שלטי מדידת המהירות החדשים אינם לצורך דוחות).

פסי ההרעדה האלו ממש מסוכנים, במיוחד לצמיגי חתך נמוך ולדו-גלגליים.

ממליץ לכולם להתלונן באתר מעצ:

http://iroads.co.il/he/content/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8

התלוננתי , עשו זאת גם אתם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בהחלט גורם לך לנסוע מהר יותר.

עד שיסיימו את השיפוצים האלה הרכב שלי יצא מאיזון.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...