Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המבצע של צ'מפיון שווה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אני מתכנן להחליף את הגולף שלי ( שנת 2001, מנוע 2.0L ) בגולף החדשה.

בעמוד הבית של החברה הם מציגים מחיר של 124900 על הדגם 1.2TSI

מה דעתכם:

1. האם עדיף לקנות עכשיו לפני שהמחירים יעלו או לחכות בכל זאת לסימן 7 שנרארת גם חזקה יותר גם חסכונית יותר וגם מאובזרת יותר.

2. איך המנוע הנ"ל ( 1.2TSI) בהשוואה למנוע הישן שלי (2.0L) מבחינת ביצועים ואיך הוא בהשוואה למנוע 1.4TSI 122 ? האם יש הבדל משמעותי בביצועים (נציג המכירות אמר לי שמבחינת ביצועים אין הבדל משמעותי בין הרכב שלי לבין זה עם מנוע 1.2TSI) ?

VW Golf 2.0

פורסם
איך המנוע הנ"ל ( 1.2TSI) בהשוואה למנוע הישן שלי (2.0L) מבחינת ביצועים ואיך הוא בהשוואה למנוע 1.4TSI 122 ? האם יש הבדל משמעותי בביצועים (נציג המכירות אמר לי שמבחינת ביצועים אין הבדל משמעותי בין הרכב שלי לבין זה עם מנוע 1.2TSI) ?

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן. זה יקל עליך לראות אם מתאים לך או לא.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

1. דור 6 בסוף חיו. לטעמי אפשר וצריך לקבל על הרכב הנחה משמעותית יותר ואם לא, שווה לחכות לדור 7.

אגב, סביר שה-MK7 תהיה יקרה יותר ולא בטוח שמאובזרת יותר בגרסה הבסיסית.

מנוע ה-1.2 ישאר בעל אותו הספק רק שהגולף החדשה תהיה קלה יותר בכמעט 100 ק"ג מהנוכחית דבר שיביא לשיפור בביצועים.

2. ה-1.2TSI יהיה זריז מהרכב הנוכחי שלך שגם כבד יותר(דור 4) וגם בעל מנוע 2.0 עצל. שים לב לנתון זמינות הכח המצויין של מנועי ה-TSI.

כמובן שמנוע ה-1.4TSI זריז יותר מה-1.2TSI, שניהם אמינים ומשודכים לאותה תיבת הילוכים. רצוי שתקבל אינדקציה ע"י נסיעת מבחן.

פורסם
ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן. זה יקל עליך לראות אם מתאים לך או לא.

אני לקחתי ממישהו מעבודה את הרכב לסיבוב והוא הרגיש לי די טוב יחסית לנפח הנמוך של המנוע.

VW Golf 2.0

פורסם

תמיד תוכל לקחת את הרכב אל אחת מסדנאות השיפורים ולוהציא ממנו עוד 15-20 כ"ס. העלות נמוכה בהשוואה לשיפור

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
1. דור 6 בסוף חיו. לטעמי אפשר וצריך לקבל על הרכב הנחה משמעותית יותר ואם לא, שווה לחכות לדור 7.

אגב, סביר שה-MK7 תהיה יקרה יותר ולא בטוח שמאובזרת יותר בגרסה הבסיסית.

מבחן.

מהי לדעתך הנחה משמעותית ?

MK7 באה עם מנוע 1.4TSI חדש לגמריי שמפיק 140 כ"ס. מאובזר במסך מגע בכל רמות גימור וכו וכו ... זאת בדיוק השאלה, כמה הוא אמור לעלות ?

עוד דבר , שמעתי שיהיו עליות מחירים בתחילת שנה הבאה ( בעקבות הרפורמה או משהו כזה) , האם זה נכון ?

VW Golf 2.0

פורסם
הם באמת מציעים 5 אחוז מעל המחירון לגולף ישנה? או שזה תלוי איזה שנה הרכב וכו?

אני דיברתי בזמנו עם הסוכנות והם אמרו לי שהרכב שלי ישן מדי ושהם לא יתנו לי עליו מחירון. מה קורה עכשיו אני לא יודע...

VW Golf 2.0

פורסם

אני נוסע על ה 1.2,

לא יאומן,

מנוע כזה והספק כזה, יותר זריז וקליל ממנוע אטמוספרי רגיל (במקרה שלך 2.0)

ה DSG מנצל גם את המומנט הכי טוב לפי דעתי.

לגבי החסכון לא מה שאומרים,

תאמת קשה לי לנסוע רגוע, אני לפעמים לוחץ,

אבל בממוצע יצא לי 14/1.

(הרוב בין עירוני)

פורסם

השאלה היא האם עדיף לחכות לסימן 7 שאמור לפי השמועות להיות פה בתחילת השנה הבאה ?

עד כמה ניתן להתמקח עם הסוכנות ( אף פעם לא קניתי רכב חדש ) על המחיר ?

מה אתם הייתם עושים , קונים עכשיו או מחכים ?

VW Golf 2.0

פורסם

בתקופות מבצע יותר קשה להתמקח על המחיר.

נותנים לך כאן 2 הטבות - הראשונה היא הטבת טרייד במחיר מחירון + 5%, השנייה היא מחיר הנחה לרכב - 124,990.

אם אתה יכול במקרה שלך הייתי מחכה לדור 7. ההטבה של הטרייד אין לא משמעותית במיוחד אצלך - הרכב שלך גם ככה לא שווה הרבה והמחיר של הדור 6 לא אטרקטיבי מספיק.

פורסם

היי,

לי דווקא נראה שעל דור 7 יבקשו לא פחות מ 140000 אלף ש"ח (1.4 TSI ) על גרסה ערומה,

ולטעמי לפי התמונות אין בינהם הבדלי שמיים וארץ.

מחירון + 5% לא תקבל גם ממכור לפולקסוואגן. הגולף שלך שווה כ 30 אלף ובמצב של היום אולי תקבל 25 בכוח.

זה כבר רווח של כ 6000 ש"ח.

לדעתי אם אתה מצליח לשנורר מהם מערכת מולטימדיה\חיישני רוורס\סאנרוף וכו', או כל תוספת אחרת ששווה כמה אלפים, זו עסקה מצויינת ובמיוחד לאור המוניטין הלא ברור שיש לדגמי ה 1.4TSI לעומת הרכב שאתה קונה עכשיו ובטח שגם עם תאריך מסירה דיי קרוב כי זה נראה כמו חיסול מלאי.

עדיף גולף זולה אחת ביד מאשר שתיים יקרות על העץ

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מהי לדעתך הנחה משמעותית ?

MK7 באה עם מנוע 1.4TSI חדש לגמריי שמפיק 140 כ"ס. מאובזר במסך מגע בכל רמות גימור וכו וכו ... זאת בדיוק השאלה, כמה הוא אמור לעלות ?

עוד דבר , שמעתי שיהיו עליות מחירים בתחילת שנה הבאה ( בעקבות הרפורמה או משהו כזה) , האם זה נכון ?

ידוע ש-VW קמצנים בהנחות אבל הנחה על דגם בסוף חיו צריכה להיות משמעותית, לטעמי 120K מקס'.

ה-MK7 תגיע עם מנוע ה-1.4 החדש אבל גם עם ה-1.2TSI הנוכחי.

ה-1.2TSI בטח יעלה 130K וה-1.4TSI יעלה מעל 140K, קח את זה בחשבון.

אני לא חושב שמסך מגע יגיע כסטנדרד.

פורסם

הגולף החדשה תעלה אותו דבר לפי היצרן.

אם יהיה שינוי זה כנראה בגלל שינוי מיסוי משנה הבאה.

הMK7 תגיע עם יותר איבזור בדגם הבסיסי וכן המסך כולל.

לפי דעתי עדיף לקנות לחכות או לקנות MK6 יד שניה.

אפשר להשיג 1.4TSI שנת 2010-11 ב100 אלף.

פורסם

אוקיי, ה-1.2 במחיר מלא עולה 130K.

ה-1.4 הנוכחי (122 כ"ס) עולה 141,200.

אלו מחירים מלאים כמובן.

ה-1.4 החדש יהיה בעל הספק גבוה יותר ובעל טכנולוגיית הצילינדר האקטיבי, מניח שהמחיר יהיה יותר לכיוון 150K.

• תוכן חדש...