Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז הלכתי היום למוסך מורשה צמפיון.

הם חיברו את הרכב לסורק תקלות,ואמרו לי שהבעיה היא בחיישן טמפרטורה.

הבעיות הן:

צריכת דלק בנעירונית 1:4(כן כן,הזוי ממש)

רעידות קשות בעמידה

אם נותנים גז על N והטורים עולים המנוע רועד ומגמגם כאלו הוא עומד להתפרק

עשן שחור מהאגזוז

נורת CHECK צהובה דולקת

הם אמרו להחליף את החיישן טמפרטורה,בעלות של 400 שקלים כולל עבודה,לפני מעמ

נישמע לי הזוי ביותר שחיישן קטן בעלות אפסית אחראי לזה שהמנוע רועד בצורה מפחידה ושותה דלק כאלו אין מחר

מחר כנירא אגש למוסך רון,כבר דיברתי איתו.

פורסם
היי,

אז הלכתי היום למוסך מורשה צמפיון.

הם חיברו את הרכב לסורק תקלות,ואמרו לי שהבעיה היא בחיישן טמפרטורה.

הבעיות הן:

צריכת דלק בנעירונית 1:4(כן כן,הזוי ממש)

רעידות קשות בעמידה

אם נותנים גז על N והטורים עולים המנוע רועד ומגמגם כאלו הוא עומד להתפרק

עשן שחור מהאגזוז

נורת CHECK צהובה דולקת

הם אמרו להחליף את החיישן טמפרטורה,בעלות של 400 שקלים כולל עבודה,לפני מעמ

נישמע לי הזוי ביותר שחיישן קטן בעלות אפסית אחראי לזה שהמנוע רועד בצורה מפחידה ושותה דלק כאלו אין מחר

מחר כנירא אגש למוסך רון,כבר דיברתי איתו.

חיובי.

ברגע שהמחשב מזהה דרך סנסור פגום שהטמפרטורה קבוע נמוכה, הוא שולח איתות "לשתות" יותר דלק.

תוכל לחסוך קצת באם תרכיב חיישן חלופי - לשיקולך.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

חיישן טמפ' מנוע(נוזל קירור), הוא חיישן שמשדר למחשב ניהול את טמפ' המנוע ובהתאם המחשב מבצע חישובים של הזרקת דלק.

כאשר המנוע קר התערובת עשירה כדי שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה, כאשר החיישן תקול המנוע לא מקבל אינדיקציה לגבי טמפ' המנוע ונניח והחיישן תקול לחלוטין והוא כמו נתק אז המחשב נכנס לברירת מחדל של טמפ' -40 מעלות (מינוס 40 מעלות צלזיוס ובחלק מהמכוניות) ומעשיר את תערובת אוויר/דלק, ובהחלט יגרום לעשן שחור, וגם יכול לגרום להתנעה קשה, זיהום אוויר ועוד.

אם לא תטפל בבעיה ומדובר במנוע בנזין תוך זמן קצר הממיר קטליתי ישבוק ולא תוכל לעבור טסט בבדיקת זיהום האוויר, ויהיו לך עוד הוצאות.

כל מה שרשמת בהחלט יכול להיות מחיישן טמפ' מנוע תקול, משום שתערובת האוויר דלק לא נכונה, והמחשב נמצא בלולאה פתוחה כל הזמן במצבים שלא צריך.

שקול את האפשרות להזמין חיישן מEBAY.

פורסם

תיאורתית כן, דגם הרכב לא צויין, אני לא בדקתי פיזית את הרכב אלא רק לפי מה שאתה אומר, דרך המחשב אי אפשר לאבחן ושום דבר לא בטוח כל מה שירשמו לך כאן מבלי לבדוק את הרכב יהיה רק בגדר השערה בלבד.

אפשר לבדוק את תקינות החיישן מבלי להחליפו בחדש, בודקים לו התנגדות, בודקים קריאה שלו בסורק תקלות, בודקים את החיווט כל זה לפני שמחלפים את החיישן, וחיישן טמפ' זה החיישן מבין הקלים לאיבחון.

פורסם

אני לא יודע אם מדובר באותו חיישן אבל בלאון 1.8T 2005 החלפתי חיישן טמפרטורה כטיפול מנע בעלות של 140 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי אבל הוא היה מקורי רק בלי הטבעה של VW.

פורסם
אני לא יודע אם מדובר באותו חיישן אבל בלאון 1.8T 2005 החלפתי חיישן טמפרטורה כטיפול מנע בעלות של 140 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי אבל הוא היה מקורי רק בלי הטבעה של VW.

גם לך המנוע רעד בסרק ובהעלאת טורים?

פורסם

נתנו לך כבר את האבחנה שניתן לתת לך מהמקלדת (אף אחד ממי שהגיב כאן לא בדק את הרכב בפועל).

מה אתה רוצה שיגידו לך עוד ? שזה יסתדר מעצמו ? לא, זה לא יסתדר מעצמו וזה יכול רק להחריף.

גש למוסך לטפל ויפה שעה אחת קודם.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...