Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום ייצור מכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אאודי א1 חדשה. ברישיון רכב גיליתי שכתוב שהוא יוצר בבולגריה (היגיוני?!), למרות שהבנתי שהמפעלים המרכזיים שלהם נמצאים בגרמניה. רציתי לדעת אם יש הבדל בין האיכויות של רכבים של אאודי שמיוצרים בגרמניה לבין אלה שבבולגריה.

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצרני רכב אירופאיים מייצרים את רכביהם במגוון מדינות, הגיוני ביותר שהרכב שלך יוצר בבולגריה. בכל מקרה, החומרים את אותם חומרים, ההרכבה היא אותה ההרכבה, הדגש בפרטים הוא אותו דגש. פס הייצור עובר סדרת מבחנים וניסויים על מנת לעמוד בתקן של חברת האם, וההבדל היחיד בין אאודי מגרמניה ואאודי מבולגריה, מלבד תגית מקום הייצור, זה מזג האוויר שבו יוצר הרכב :D

אבקש לציין שלא מדובר רק ביצרני רכב, התופעה נפוצה בהרבה מאד מוצרי איכות.

פורסם
יש בעלי טויוטות והונדות מטורקיה שיחלקו עליך.

אכן.

דווקא ברנו וביונדאי לא נראה לי שזה ניכר, בטויוטה בעיקר יש בעיה עם המנוע 1.6 של הקורולה, 2003-2005, הטורקית.

יצא לי אפילו לדבר על זה עם אחד מהנגדים שאיתי בבסיס, סיפר לי שהחליפו לו מנוע בקורולה כזאת, בגלל בוצה במנוע, קיבל מנוע חדש ולפי מה שהוא טוען גם "יפני". היה די מאוכזב מהנושא הזה שברכב עם "שם" כמו טויוטה, החליפו מנוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נציג מכירות של ייבואן, לא אזכיר שמו, המליץ לי להמתין להרכבה קנדית ולא לקחת ממקסיקו.

אז כנראה שיש הבדל בין פועל שיכור מוויסקי או ממזקאל. התולעת אולי.

פורסם

בקונצרן VAG עפ"י הידוע לי ההבדלים לא בדיוק קיימים. זה הכל עניין של יצרנית האם והדגש שהיא שמה על איכות.

עם כל הכבוד לטויוטה, גם הרכבים היפניים נקראו לסור למוסכים מספיק פעמים, תוסיפו לזה את מה שנאמר על הייצור הטורקי (אם כי לחבר יש טויוטה קורולה טורקית והיא לא עושה בעיות בכלל, אז אולי זה נקודתי) ותקבלו יצרן שכנראה לא שם את הדגש איפה שצריך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

על מוצרי Apple כתוב Designed in California

וממש מתחת Made in China.

אז האאודי שלך Designed in Germany אבל יוצרה בבולגריה, האיכות לא אמורה להיות שונה.

בסופו של דבר גם A1 שיוצרו בבולגריה וגם אלו שבגרמניה יצטרכו שיפוץ גיר :lol:

פורסם

מכיר את הסרט "ארמגדון"?

Russian components, American components, ALL MADE IN TAIWAN

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש בעלי טויוטות והונדות מטורקיה שיחלקו עליך.

גם בעלי מיצובישי הולנדיות וניסן ספרדיות.

מכונית יפנית שיוצרה מחוץ ליפן, תמיד תהיה פחות טובה ממכונית יפנית שהורכבה ביפן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מכיר את הסרט "ארמגדון"?

משפט אחר מהסרט:את המעבורת בנו מי שהציעו את המחיר הנמוך ביותר.

בדיוק כמו המכונית שלו,מי שמייצר הכי בזול מקבל את העבודה.

מזל שהאנגלים חולי רכב וההספק שלהם בייצור מכוניות יותר גבוה מכול מקום אחר אז עדיין יש מכוניות נורמליות בעולם.

http://www.youtube.com/watch?v=CuAUE58MQt4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אייל

פורסם
גם בעלי מיצובישי הולנדיות וניסן ספרדיות.

מכונית יפנית שיוצרה מחוץ ליפן, תמיד תהיה פחות טובה ממכונית יפנית שהורכבה ביפן.

במקרה זה,כבעלים (אמנם כבר הועברה לבן )של כריזמה הולנדית שמקנייתה מעולם לא עשתה שום בעיה, אני כן חולק.כך גם שמעתי מבעלים אחרים ,פרטיים שטיפלו כמונו תמיד לפי הספר במוסכי הייבואן.

קו ההרכבה של nethcar , שייצר וולוו ומשאיות דאף לא פחות טוב מיפני.

פורסם
ברשותי אאודי א1 חדשה. ברישיון רכב גיליתי שכתוב שהוא יוצר בבולגריה (היגיוני?!), למרות שהבנתי שהמפעלים המרכזיים שלהם נמצאים בגרמניה. רציתי לדעת אם יש הבדל בין האיכויות של רכבים של אאודי שמיוצרים בגרמניה לבין אלה שבבולגריה.

תודה

אודי A1 מיוצרת בבלגיה ולא בבולגריה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_A1

פורסם

אני אישית תמיד אעדיף לרכוש רכב שמיוצר במדינת המוצא שלו.

ראינו מה קרה ליצרן הכי אמין בעולם ששמו טויוטה, עם הקורולות שלו מהמדינה הטורקית.

אבל יש לי תחושה שהעניין עם הקורולות הטורקיות קרו רק בגלל שהן יוצרו בטורקיה

ורכבים אירופאים שמיוצרים במקומות אחרים באיזור אירופה, לדעתי, לא יהיה ביג דיל.

• תוכן חדש...