Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההפך חבר, הוולנטיין לצערנו הרב לא מזהה את מצלמות הגאטסו החדשות, אבל הצ'יטה כן.

הצ'יטה לא מזהה מצלמות, היא מתריעה עליהן אם המיקום שלהן נכלל במאגר שלה. כנ"ל לגבי מיקומי מארבים מוכרים.

לא יודע אם זה ערכי או לא, אבל המידע יכול להועיל למי שהנושא לא נהיר לו.

ושוב, אני ממליץ לפותח השרשור לעדכן את המכשיר למאגר העדכני ביותר שקיים. האחרון היה ב-4/10/2012.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחו"ל זה גם היה נגמר בישיבה במעצר או החרמת הרכב.

או בהוצאה להורג :shock::lol:

על איזה חו"ל אתה מדבר?

באירופה (לפחות ברוב המדינות), מהירות מופרזת תגרור קנס. מהירות מופרזת מאוד - שלילת רישיון.

מעצר? החרמה ? לא קיים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ערכתי את הציטוט הכי נכון לפי דעתי. לגבי עניין השפיטה- לא יודע אם מבחינתך זה נחשב לשפוט, לי פשוט עצוב לדעת ששמים פס על חוק כזה או אחר במדינה שלנו. לדעתי חוק זה חוק, וחוק נועד ונוצר על מנת להכריז על גבולות.

מעבר לכך היות וזאת לא הפעם הראשונה שבה התדיינו (זאת ד'!!!) אני יכול להגיד שאתה בין האנשים שמעניין, נעים ותרבותי לדון איתם בנושאים כאלה.

תודה :) אני חושב שהרוב פה ככה, בגלל זה זה בערך הפורום היחיד שאני גולש בו.

אני מסכים שחוק זה חוק, אבל אני כאחד שאם אצטרך להפר אותו, אז אעשה זאת במידת האפשר (אסע [אסע או אנסע?] 91 במקום 90) לא יכול להגיד שום דבר למי שמפר אותו יותר ממני. כלומר שלא התכוונתי מבחינת חוק או לא חוק, דיברתי על כך שאם מישהו מפר חוק, אז הוא לא יכול להעיר למישהו אחר שעושה זאת גם.

ואני גם חולה על השרת, אחת הדמויות הטובות שיש.

במקרה הנ"ל, שלא כמו שחשדת, קטע הכביש היה בעל שוליים נדיבים וחף מלכלוכים ומפגעים. אין לי מושג על איזה קטע כביש אתה מדבר אבל זה לא הקטע בו צולמתי.

אז אינני יכול להעיד אם המהירות מוצדקת או לא. כבר כמה שבועות שלא הייתי באזור המתואר, ואולי מה שהיה שם לפני כמה שבועות (הכביש שאני מתאר) הפך להיות מה שאתה מתאר. בכל מקרה אם זה באמת המצלמה של פרדסיה, אז היא ישנה, מה שאומר שעדכון הצ'יטה לא הייתה הבעיה כנראה, מה שמעלה את השאלה, למה באמת הצ'יטה לא פעל? האם ניסית לבדוק אותו אל מול מצלמות אחרות?

באירופה כל מי שמוציא רשיון נהיגה עובר הכשרה? למה להם מותר לנסוע אפילו ללא הגבלה?

כמה כבישים כאלה יש בכל מדינה באירופה? האם אתה יודע מה כל שיקול שעומד מאחורי כביש כזה? אולי כי שם הכבישים הרבה יותר ארוכים? אולי יש יותר נתיבים? שוליים רחבים? אין כמעט עיקולים? נתיבי השתלבות ארוכים במיוחד שלא יוצרים סכנה לרכב שמנסה להשתלב כאשר שיירה של רכבים נוסעים ב200 קמ"ש? ואולי סתם כי זה הופך את המקום למוקד תיירותי.

אני באמת לא יודע למה באירופה מותר ופה אסור, אבל זה עדיין לא אומר שלנסוע 200 קמ"ש זה הפתרון. הפתרון הוא לשנות את החוק, והבעיה שהאנשים שצריכים להתעסק בזה לא רוצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה כבישים כאלה יש בכל מדינה באירופה? האם אתה יודע מה כל שיקול שעומד מאחורי כביש כזה? אולי כי שם הכבישים הרבה יותר ארוכים? אולי יש יותר נתיבים? שוליים רחבים? אין כמעט עיקולים? נתיבי השתלבות ארוכים במיוחד שלא יוצרים סכנה לרכב שמנסה להשתלב כאשר שיירה של רכבים נוסעים ב200 קמ"ש? ואולי סתם כי זה הופך את המקום למוקד תיירותי.

אני באמת לא יודע למה באירופה מותר ופה אסור, אבל זה עדיין לא אומר שלנסוע 200 קמ"ש זה הפתרון. הפתרון הוא לשנות את החוק, והבעיה שהאנשים שצריכים להתעסק בזה לא רוצים.

כמו כביש 6 לדוגמא?

אתה מבלבל בין הסיבה לתוצאה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כמו כביש 6 בין דניאל לניצני עוז אתה מתכוון, כי שאר הכביש רק מעצם היותו דו נתיבי, וגדוש במשאיות לא מתאים להיות ללא הגבלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

כשאומרים לך אוטובאן? מה אתה רואה מול עינייך?

אקדים תרופה למכה, חלקים רבים מהם דו נתיביים ולא באיכות של הכבישים בשווייץ. אגב, יש שם לא מעט משאיות, כנראה יותר מאשר כאן.

פורסם

גם בקטעים ללא הגבלת מהירות? שעליהם התחיל ה"ויכוח" מלכתחילה.

גם שם יש נהגים ישראלים? גם שם יש משאיות שנוסעות בנתיב השמאלי מבין שלושה? גם שם יש אכיפה לוקה כמו פה?

אתה יכול להיות צודק בהרבה דברים, אבל בסופו של דבר התנאים שם, הם לא אותם התנאים שפה, יש הבדלים אולי מוצדקים ואולי לא, אבל יש הבדלים שמאפשרים את זה שם, ופה לא.

יש לי שאלה אליך, ואני מבקש שתענה לי בכנות, נניח וההחלטה עומדת בפיך, היית הופך את כביש 6 לכל אורכו לכביש ללא הגבלת מהירות?

פורסם

כן גם בקטעים ללא הגבלת מהירות, לפעמים יש שני נתיבים בלבד, משאיות ולבסוף פקק פתע.

אם זה היה תלוי בי, כן הייתי הופך את כביש 6 לכביש ללא הגבלה. זה מחסל כמה טפשים ומחנך כמה אחרים.

אבל אם אתה כבר מתמקד בתרבות הנהיגה הישראלית (או במחסור בה) אז וודאי ברור לך שעניין המהירות לא רלוונטי כאן. אם נוהגים כמו חיות ב250 קמ"ש, אז גם ב100 קמ"ש וגם ב50 קמ"ש אפשר.

למעשה, דווקא בכביש 6 ההתנהלות טובה יותר מאשר בכביש עירוני או בין-עירוני קטן.

פורסם
לנהוג 100..110...120...נגיד

אבל 140 זו קצת השתוללות.

אוהב להשתולל? אחלה, אבל אל תבואו לבכות שתפסו אתכם.

מצטרף לאיחולי השלילה.

חוק צריך לכבד. 140 זה זלזול בחוק!

ראשית, כפי שאמרו קודם, 140 זאת לא בהכרח השתוללות, כביש ישר וריק בלילה, זה נראה יותר כמו זחילה, ואני מוכן להדגים כיצד ניתן לסוע בפראות מוגזמת גם ב50-60 קמ"ש.

הבחור לא רק שלא בא לבכות לנו כשנתפס, אלא חתם בכך שהאשמה המלאה שלו, הלוואי וכל פורע חוק ינהג כמוהו ויודה.

סך הכל רצה להתייעץ ובשביל זה אנו פה.

כבר חתמתי...

פורסם
כן גם בקטעים ללא הגבלת מהירות, לפעמים יש שני נתיבים בלבד, משאיות ולבסוף פקק פתע.

אם זה היה תלוי בי, כן הייתי הופך את כביש 6 לכביש ללא הגבלה. זה מחסל כמה טפשים ומחנך כמה אחרים.

אבל אם אתה כבר מתמקד בתרבות הנהיגה הישראלית (או במחסור בה) אז וודאי ברור לך שעניין המהירות לא רלוונטי כאן. אם נוהגים כמו חיות ב250 קמ"ש, אז גם ב100 קמ"ש וגם ב50 קמ"ש אפשר.

אני מקבל את דעתך, ומבין את הנימוקים, אבל חולק. אני כן חושב שיהיה הבדל בין אדיוטים ב110 לבין אדיוטים ב-250.

אני גם לא חושב שזה נכון שרכב שנוסע 250 קמ"ש עוקף משאית שנוסעת 80 קמ"ש, כי זה משאיר את הנהג שנוסע מהר חשוף הרבה יותר לטעויות שלא שלו, כלומר של נהג המשאית, או בעיות תשתית כאלה ואחרות, או סתם מישהו שלא שומר מרחק.

יש עוד כל מיני דברים שלדעתי מפריעים, כמו נניח נתיבי השתלבות שבחלק מהמחלפים קצרים מאוד, עד כדי כך שבקושי אפשר להגיע ל110 בהם, ובד"כ מה שקורה זה הרכב שמאחור ובימני (שנוסע 120, או 130) בולם לא בעדינות. תאר לך מה היה קורה אם הרכב הבולם הזה היה נוסע 250.

אלה נימוקיי וזו דעתי, ברור לי כבר שאתה לא מסכים איתה, אבל לא אני ולא אתה קובעים את המהירות בכביש הזה. בכל מקרה תמיד נחמד לשמוע דעות של אחרים.

אני רק מחכה שיגיע מישהו שיחליט לעשות את המהפכה הזו.

skitz - הגיע כבר דו"ח?

Eily - תודה :)

פורסם

באדום - (אני מבין שזה היה כבדיחה ) אבל מזכיר את הסיפור אגדה" המריבה בין המזל לשכל , מה עדיף מזל או שכל .

השכל והמזל התווכחו בפורום - מי עדיף .( אחד מהם קבל התראה , אני לא אגיד ממי )

אמר השכל - כאשר אני עושה דברים הם הגיוניים ותמיד התוצאה צפוייה .

אמר המזל - על הזי.. יש לי מזל - מה אני עושה הולך לי , גם אם יצא דפוק בסוף ..

המשיכו להתווכח והתעיפו , נשכבו לישון על המדרכה ליד הכביש .

אחרי 5 דקות המזל אמר , לא נוח לי בא לי לישון על האספלט בכביש , פרש שמיכה על הכביש ונשכב.

אמר לו השכל - השתגעתה , יבוא רכב ידרוס אותך , ענה המזל , על ה .. יש לי מזל .

כעבור 10 דקות הגיע רכב , ברגע האחרון ראה את המזל שוכב בכביש - ושבר ימינה עלה על המדרכה ועל השכל ..

מוסר השכל - לפעמים נתינת ברירת החיסול של הטיפשים בכביש - מחסלת איתה כמה חכמים שהיו בסביבה , במקרה .

מזכיר את דברי רבין - ניתן לערפאת ומנגנוניו נשק ורובים , הם יודעים לירות על האחים שלהם ויעשו סדר , ואנחנו לא .

ואז - הנשק והרובים הופנו אלינו ,, אל תיתן להם רובים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

"140 זו השתוללות".. נראה לי כמה אנשים פה לא טיילו יותר מידי בעולם.

אוטוסטרדות של אירופה, תענוג על. וכן, יש כבישים בארץ ברמה הזו, וגם שם

המחוקק לא חולם לאשר מעל 110, תקוע עם הראש עמוק באדמה.

להעלות ל130-140 בחלק מהכבישים המהירים בישראל, יעשה רק טוב.

פורסם
אני היחידי שנוסע באמצע הלילה שהכביש ריק לחלוטין ועושה את הבדיוק ההפך ומוריד את המהירות ל 70-80 ומתגלגל להנהתי ובודק במראה שאין רכבים מאחוריי, במידה ויש אני מעיץ למהירות אנושית יותר? :roll:

אין כמו לנסוע במהירות חוקית בלילה שאין אף אחד ולהקשיב לפינק פלויד בדרך. מנקה את הראש חבל על הזמן.

זה מה שאני אוהב בפיאסטה הישנה שלי. מהירות מעל 100 קמ"ש והיא עלולה להקיא את ההזרקה החד נקודתית שיש לה. היא מסוגלת בהחלט להגיע ל 140 ואפילו להיות שם במשך כמה דקות לפני שהיא תתפרק לגורמים. כך יוצא ששנינו חיים בהרמוניה, היא לא נותנת לי (לנהוג במהירות מעל 100 קמ"ש) ואני לא מבקש.

הנה, אחד השירים שמנקים את הראש יותר טוב מכל אופטלגין. רק בריאות לכולנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...