Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי בהגדרה

זה אכן תלוי בהגדרה, אבל ההגדרות שלך לא נכונות :-)

טרנסג'נדר זה מצב של אישה שנולדה כגבר או גבר שנולד כאישה (דנה אינטרנשיונל היא כזו), וזה לא משנה אם בוצע באדם האמור ניתוח לשינוי אברי המין. אנשים כאלו מרגישים שהגוף שלהם אינו תואם את המגדר שלהם.

גבר שמתלבש כמו אישה נקרא קרוס דרסר (Cross Dresser) או טרנסווסטיט (Transvestite). קוקסינל הוא מונח משפיל שמשמש בעיקר לפגיעה באנשים הנ"ל.

ולגבי פותח השרשור, מחמת כבוד האכסניה שבה מתנהל השרשור הזה, אני אמנע מתגובה לגבי צרות האופקים שמופגנת כאן.

פורסם

לגבי הקוקסינל, אם זה נשמע טוב מדי, אז כנראה שזה לא אמיתי.

אף אישה לא תפנה לגבר זר בפייסבוק ותציע לו לבוא אלייה הביתה.

לידיעתך, לא חסר נשים ש"צדות" סטוצים בפייסבוק. צריך להיות חשדן ולא פתאטי אבל הכל אפשרי היום.

פורסם
לידיעתך, לא חסר נשים ש"צדות" סטוצים בפייסבוק. צריך להיות חשדן ולא פתאטי אבל הכל אפשרי היום.

יצא לי לשמוע על גברים שמתחילים עם נשים בפייסבוק והן פשוט "זורמות" איתם. אבל שאישה תתחיל עם גבר?! :-o

לגבי ההגדרות...

גבר שמתלבש כמו אישה=דראג קווין

גבר ששינה את מינו לאישה או להיפך=טרנסג'נדר

לגבי הסלנג "קוקסינל" אתם יכולים לקרוא בוויקיפדיה.

פורסם

system_x כתב:

אתם מפספסים את כל הנק' המשעשעת! ככל הנראה מישהו פה התעורר עם כאבים בישבן!

וזאת חברים שורת מחץ להעתיק לחתימה!! :-D הפורום משעשע ביותר בבוקר או שמא זה בגלל שאני אחרי משמרת לילה.

פורסם

פוח השרשור: אתה בור בנושא, ואם אינך מבין בדברים מסויימים עדיף שתמנע מלזרכוק באוויר שטויות.

קוקסינל היא הגדרה בגבול הפוגעת ויש אף הרואים בה מילת גנאי לכל דבר. ארנס-סקסואל או טרנס-ג'נדר היא הגדרה המקובלת. בכל מקרה, מדובר על אישה שהיתה גבר שמפתה גברים. היא אינה גבר מתחזה. היא אישה לכל דבר למעט איבר מין נקבי. וככאלו הן מתייחסות לעצמן כנשים לכל דבר והן מפתות גברים כנשים.

ולאף אחד אין מה לתבוע, אלא אם מותר לתבוע על פיתוי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והנה עוד חבר עם מקרה דומה:

http://www.youtube.com/watch?v=nf0oXY4nDxE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המשטרה לא יכולה לעשות כלום נגד זה, כי הבחור(ה) נשארה בבית, ולא נהגה במהירות מופרזת.

מה הקטע לכל הרוחות? למה זה מפריע לך? קרה לך? או "לחבר שלך"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המשטרה לא יכולה לעשות כלום נגד זה, כי הבחור(ה) נשארה בבית, ולא נהגה במהירות מופרזת.

מה הקטע לכל הרוחות? למה זה מפריע לך? קרה לך? או "לחבר שלך"?

לא קרה לי ולא יקרה לי. אני לא מכיר בחורות בפייסבוק.

קרה לחבר שרצה שאני אבוא איתו לראות מה העיניין.

לאנשים כאלה צריך לשבור את הידיים והרגליים.

פורסם
אל תרגיש רע עם עצמך. זה קרה גם לשלום חנוך...

פשוט תכתוב על זה שיר וקח את זה בקלות.

אני מנסה להבין את פשר המשפט הזה.

והאמת? תוהה לגבי הפרשנות של "סוף עונת התפוזים" של להקת תמוז. אם כבר מדברים על שלום חנוך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא קרה לי ולא יקרה לי. אני לא מכיר בחורות בפייסבוק.

קרה לחבר שרצה שאני אבוא איתו לראות מה העיניין.

לאנשים כאלה צריך לשבור את הידיים והרגליים.

מה לא בסדר במה שהיא/הוא עושה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מנסה להבין את פשר המשפט הזה.

פנדוב ו-SLOWRIDE הבינו את זה :) נסה להיעזר בתגובות שלהם, או לחפש ביוטיוב את ״תפסתי ראש על הבר״.

Stay Dirty

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...