Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט בראבה 1997, 1600 אוטומטית. לאחרונה כשאני מכבה את המנוע לאחר נסיעה ומנסה להדליקו שוב המנוע לא מניע אלא רק לאחר כמה ניסיונות. כשהאוטו קר הרכב מניע מצוין. מה יכולה להיות הבעיה? אולי המצבר?

פלאגים החלפתי לפני 20K...

אני רוצה לבצע בנוסף טיפול טיימינג. עד כמה זה יעיל לרכשו בעצמי את הסט ולתת למוסך לעשות את ההחלפה?

פורסם
ברשותי פיאט בראבה 1997, 1600 אוטומטית. לאחרונה כשאני מכבה את המנוע לאחר נסיעה ומנסה להדליקו שוב המנוע לא מניע אלא רק לאחר כמה ניסיונות. כשהאוטו קר הרכב מניע מצוין. מה יכולה להיות הבעיה? אולי המצבר?

אני רוצה לבצע בנוסף טיפול טיימינג. עד כמה זה יעיל לרכשו בעצמי את הסט ולתת למוסך לעשות את ההחלפה?

בדרך כלל כשרכב לא מניע כשהוא חם זה בגלל שהמזריקם מטפטפים, וקשה להניע כי המנוע מוצף בדלק. כדי לתקן צריך בכל מקרה לבדוק במוסך מה הסיבה, מעט מאד מוסכים יסכימו לקבל חלקים מהלקוח, זה דומה למי שבא למסעדה עם האוכל.......

פורסם

בנוגע לטיימינג ברכבך ספציפית,

מה שיקר זה לא הקיט עצמו אלא העבודה על הבראבה עצמה. בחן ביתר דייקנות את המקום שאתה הולך לעשות בו את הטיימינג , לא כל מוסך (גם אם הוא מורשה) יודע באמת לבצע את זה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בפיאט פונטו ספייס שהייתה לי הייתה לי את אותה בעיה ב-ד-י-ו-ק, כשהמנוע קר הוא מניע רגיל, כשחם הוא בקושי מצליח לסובב את הסטרטר, אתה יכול אפילו למצוא שרשור פה בנושא וניראה לי גפ במועדון פיאט שנפתחו על ידי, הייתי בכמה מוסכים כולל מורשה והביאו לי כול מיני הצעות שונות ומשונות.

עשו לי שיפוץ סטרטר וזה לא עזר, חזרתי לבנאדם והוא החליף לי לסטרטר חדש (לטענתו - אין לי דרך לדעת) וגם זה לא עזר.

בסוף לקחתי יוזמה עצמית והחלפתי מצבר עם רכב של חבר רק בשביל הבדיקה - הכול הסתדר והמנוע הניע ככה כמו פנתר מאז, גם כשהוא חם וגם כשהוא קר.

תנסה לבצע בדיקה עם מצבר של חבר/משפחה לפני שאתה קונה.

• תוכן חדש...