Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיירקט הוא המקביל בישראכרט של האלקטרון בויזה - שניהם כרטיסי חיוב מיידי, ולא כרטיסי אשראי.

הוא ממש לא.

דיירקט מוציא לך את הכסף באותו רגע. זה כרטיס Debit.

אלקטרון הוא כרטיס Credit רק שהוא עם מסגרת מאוד מוגבלת (בשלי יש מסגרת של 2000 ש"ח).

הכסף יורד בסוף החודש ולא באותו רגע.

פורסם
החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי היום כאשר תידלקתי את רכבי בשירות עצמי ע"י כרטיס אשראי, בחברת סונול.

ba323f שלום,

בכדי שנוכל לבדוק את המקרה, תעביר לנו בבקשה את מספר הטלפון שלך להתקשרות איתך כאן בהודעה פרטית.

ניתן גם לשלוח פרטים דרך טופס מאובטח באתר המידע שלנו ישראכרט (ישראכרט > צור קשר > עבור הנהלת השירות) ובפנייתך תציין בבקשה כי מדובר על פנייה דרך פורום carsforum.

יום מצוין,

קבוצת ישראכרט

פורסם

הפעולה הזאת מתחוללת שמדובר בתדלוק עצמי מול המשאבה, אך אם נגיד נחייב מראש, רק 200 שקל לתדלוק ולא נבצע עצירה אוטומטית בעת סיום התדלוק , לא נראה לי שתהיה את הבעיה של החיוב הכפול הזה.

ועוד טריק נוסף למנוע את זה,

הוציאו באמצעות כרטיס האשראי סכום כסף נדרש בתחנת הדלק (דרך מסגרת האשראי) ושלמו באמצעותו. אז יישארו לכם לבטח כמה שקלים לקנות בורקס או איזה חטיף בואנו. :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עדכון: היום בדקתי והזיכוי בוצע, כמה זמן לקח מהתדלוק עד לזיכוי"?"

ל"קבוצת ישראכרט" תודה רבה על ההתייחסות, יש לציין ולהדגיש שזה לא המקרה היחיד, אלא ככה ההתנהלות בתחנות סונול לפי מה שהבנתי מהמוכר בסונול לגבי כרטיס מסוג דיירקט, כך שנקודתית אין כ"כ מה לבדוק אצלי וזה כניראה הנוהל של התחנות דלק או של חברת ישרכארט לפרטים האלה לא נכנסתי/הגעתי, ובכל מקרה כל עוד שהזיכוי עבור התדלוק מתעכב זמן כזה רב זה לא תקין מהנקודת מבט שלי, וה"אשמים" הם או סונול, או ישראכרט או בנק הפועלים שאליו אני שייך בעניין זמן הזיכוי למקרה שלי.

• תוכן חדש...