Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני אמור לקבל בקרוב קיה פיקנטו ידנית חדשה ולפני זה החלטתי לברר על הביטוחים השונים

יש לי אפשרות לעשות ביטוח בחברת איילון שהם בהסדר עם ארגון "חבר" ומבחינת המחיר זה הכי זול שמצאתי

אבל הבעיה היא שראיתי כמה וכמה תגובות על השרות הלא טוב שלהם במקרה של תאונה.

לכן אני מוכן לשלם יותר על שירות טוב ויעיל.

אשמח לשמוע המלצות על חברות שנתנו יחס טוב ומהיר במקרה של תאונה ולא גרמו לסחבת של חודשים

ובטיפול בתביעה ובתשלום הכסף.

תודה

אנדריי

פורסם

תבחין בין חברות "ישירות" לבין חברות הפועלות באמצעות סוכנים.

בחברות ה"ישירות" טיב השירות נקבע על ידי נציגי שירות הלקוחות של החברה.

בחברות ה"מסורתיות" אתה עובד מול סוכנות ביטוח. לכן - בדוק בקרב חוג מכריך מה נסיונם עם סוכנים שונים.

לגבי "חבר" - בדוק מי הסוכנות שזכתה במכרז שלהם וצור קשר עמה. בהחלט אפשר לעבוד מול סוכנות שאינה באזור מגוריך - אני מבוטח כבר די הרבה שנים בסוכנות מסויימת וכל התקשורת שלי אתם פועלת דרך הטלפון והפקס, בלי צורך לגשת אליהם. מדובר בביטוחי רכב ודירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי "חבר" - בדוק מי הסוכנות שזכתה במכרז שלהם וצור קשר עמה.

כתבתי שחברת אייולן ביטוח עובדת עם חבר.

רציתי לשמוע יותר בכיוון של טיפול במקרה של תאונה ופחות על טיב שרות הלקוחות

פורסם

זה בדיוק שירות הלקוחות. בשביל לתת מספר רכב ומספר כרטיס אשראי לא צריך שירות לקוחות. מה שקובע הוא הטיפול כאשר יש בעיה, וזה תפקידו של הסוכן.

אני לא מכיר את ההסדרים של חבר. אני עובד במקום עבודה גדול מאוד ומסודר ויש הסדרים עם חברותביטוח - דרך סוכנויות, לא שירו מול חברת הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה

יש עוד ממליצים?

כמו לכל חברה, יש ממליצים ויש שוללים. אין דין מקרה ביטוח אחד למשנהו ולכן, בחר את החברה שהכי נוח לך מבחינת התקשורת והמחיר. אם יש לך אשמה מסויימת בתאונה, גם חברת הביטוח הטובה בעולם לא תחלק לך כספים שלא מגיעים לך ולכן קח את הזולה ביותר ובמקרה שהם לא יפעלו בהתאם להבנתך, תמיד תעמוד לזכותך אופציית התביעה.

ארז רונן

• תוכן חדש...