Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ן

שלום לכולם,

מצרף צילום רישיון הרום כרמל שלי.

האם מישהו יכול לפי הרישיון לומר לי של איזה יצרן המנוע?

האם ניתן להשיג ספרות למנוע זה?

מקווה להתחיל בפירוק בקרוב מאוד...

שלום.

בהצלחה בשיפוץ. נשמח לעזור. אם בהכוונה, אנשי מקצוע, מקורות חלקים וחלקים של ממש.

נקודת התייחסות אחת בנוגע לרישיון, מינורית, אבל קצת כאב ראש: דגם ומספר המנוע שמופיעים ברישיון לא נכונים. עניין של תרגום לקוי, בשעתו, של מספרי המנוע לרישיון הרכב, בעת המעבר למערך ממוחשב במשרד התחבורה. לא בלתי הפיך, אבל יתכן שתאלץ לבקר בעמדה מספר אחת בחולון, על מנת להסדיר את הנושא. גם אני סבלתי מאותה בעיה. בבוא העת, נוכל לעזור לך על ידי מתן העתק של אחד הרישיונות שלנו, בו מופיע הדגם הנכו, אותו תציג בעמדה.

אבל הדרך לשם (עדיין) ארוכה...

בהצלחה בשיפוץ! תעלה תמונות.

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מוכר את הסוסיתה שנת 1973

שופץ הכול עובד במחיר מצחיק

לפרטים נא לפנות לסמי 0508366006

תמונה 157.jpg

תמונה 038.jpg

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
המלצה חמה - תבקש מהמנהלים להסיר את צילום הרשיון, ומהר...

מופיעים שם יותר מדי פרטים שאתה ממש לא רוצה למסור בפורום שפתוח לכולם.

בברכה אורן

עכשיו כאשר אני חושב על זה, אתה צודק! זה לא היה ממש חכם.

השאלה המתבקשת היא: איך פונים למנהלי הפורום (להסביר בפשטות, אני לא פריק מחשבים)?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם

למסירה! סמלים מקוריים של סוסיתא קוביה (ואולי גם סוסיתא 12) האחד אליפטי קטן, זה שבא על הכנף; השני גדול ונדיר - זה שהיה מורכב על הדלת האחורית.

הקודם זוכה!

רגע-רגע-רגע! לפני שאתם מתנפלים על דלתות המחסן שלנו, דוחפים עם המרפקים את שאר הצובאים על הדלתות, יש לנו שאלה: למי לתת את הסמלים? לזה שאין לו? לזה שיש לו סמל בלוי? לזה שאולי פעם ישפץ את הקוביה שלו, אבל הוא רוצה שיהיה לו סמל, "שיהיה"? כי יש לנו רק שניים. וזה אומר שרק אחד או שני בעלי קוביה יוכלו ליהנות מהסמלים הללו. אבל יש הרבה יותר בעלי קוביה... אז נוותר ונשמור את הסמלים אצלנו למזכרת? לא חבל...

עלה רעיון. מאחר שאנחנו חושבים שאנו עושים לא מעט לטובת חברי קהילת הסוסיתא והרום והגיע הזמן שעוד מישהו יעזור ויתגייס. ומה הכוונה? לעשות רפרודוקציה של הסמלים! ואז, לא רק שני בעלי קוביה יוכלו ליהנות מסמלים יפים, אלא כלל בעלי הקוביה (וסוסיתא 12) - שהרי ברגע שיש תוכנית, יצור של חמישה/עשרה או עשרים סמלים הוא עניין של מה-בכך.

אז מה צריך?

1. מישהו שהוא בעל יכולת ורצון לבצע שרטוט טכני או העתקה של הסמלים.

2. מישהו שהוא בעל קשרים בבתי מלאכה שיודעים לחתוך בלייזר.

3. מישהו שהוא בעל קשרים בבית מלאכה שמתמחה בציפוי ניקל.

הבמה שלכם. אז מי מרים את הכפפה ומסייע לנו ליצור מהסמלים הללו סמלים חדשים לגמרי-לגמרי עבורכם (שהרי ברום סמלים שונים לגמרי...)?

תמונה 130.jpg

תמונה 153.jpg

צוות הפיברקלאב...

אתם מוזמנים להיכנס לשרשור שלנו:

פורסם
תבצע עריכה להודעה שלך ואז תוכל למחוק...

לא יודע איך להגיע לעריכה

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם

רענן, לבקשתך מצורפות תמונות של הרום כרמל.

מקווה שאון יהנה מהתמונות.

אזהרה: תמונות קשות לצפייה עקב הזנחת הרכב!

DSCF2638.jpg

DSCF2639.jpg

DSCF2640.jpg

DSCF2641.jpg

DSCF2642.jpg

DSCF2643.jpg

DSCF2644.jpg

DSCF2645.jpg

פורסם

עוד מספר תמונות.

רענן, לאחר שיחתנו בדקתי את ידית ההילוכים ... עושה רושם שצדקת או שהידית מנותקת.

DSCF2646.jpg

DSCF2647.jpg

DSCF2648.jpg

DSCF2649.jpg

DSCF2650.jpg

פורסם

ידידי אליאל

אכן תמונות קשות :wink:

אבל תתנחם בזה שהרכב במצב מעולה אין חלודה בבודי :lol:

על כן מקרה (וזה וואחד מקרה) המחסן יוכל לקדם אותך המון ...

זה מקרה לוועדת מומחים אז יאללה שטיפה הגונה סידור חלקים ורשימת משימות

צריך פה גם דעת פרופסור נמתין לתגובתו של און.

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
.הבמה שלכם. אז מי מרים את הכפפה ומסייע לנו ליצור מהסמלים הללו סמלים חדשים לגמרי-לגמרי עבורכם (שהרי ברום סמלים שונים לגמרי...)?

אין שום בעיה. אבי גרוסברג (אבי 38 8) ) כבר עשה את זה. מייצרים תבנית ולפיה יוצקים מפליז.

רק שלמיטב זכרוני בקוביה מאחור לא היה רשום "סוסיתא" בתוך אליפסה , אלא סתם כך, ללא כל מסגרת.

פורסם

און תעביר אותם הסמלים אלינו ונדאג לזה!!

תעדכן מתי לבוא לקחת יש לאחי בחור שמתעסק בתחום.. התכוונו להוריד את הסמל היחיד שלנו לשכפול

ככה לא נצטרך להוריד ופשוט ניתן לו. שיערוך שכפול

פורסם
אין שום בעיה. אבי גרוסברג (אבי 38 8) ) כבר עשה את זה. מייצרים תבנית ולפיה יוצקים מפליז.

רק שלמיטב זכרוני בקוביה מאחור לא היה רשום "סוסיתא" בתוך אליפסה , אלא סתם כך, ללא כל מסגרת.

אכן בקוביה אין סמל מאחורה באליפסה הוא היה ב 3 מקומות בחזית למטה מתחת לגריל ובשתי הכנפיים.

מאחור היה כיתוב סוסיתא יש את זה במלא תמונות.

פורסם
און תעביר אותם הסמלים אלינו ונדאג לזה!!

תעדכן מתי לבוא לקחת יש לאחי בחור שמתעסק בתחום.. התכוונו להוריד את הסמל היחיד שלנו לשכפול

ככה לא נצטרך להוריד ופשוט ניתן לו. שיערוך שכפול

יופי! ראה את הנושא כסגור. סמל אחד או שניים נמצאים אצל רענן. רק שהוא בדרום והסמלים בחדרה. עוד אחד אצלי בשפיים, ואולי אחד אצל קובי. כאשר רענן יחזור מה-"מילואים", נאסוף את הסמלים, נשווה גדלים ונקבע איתך איסוף.

תודה מראש!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
רענן, לבקשתך מצורפות תמונות של הרום כרמל.

מקווה שאון יהנה מהתמונות.

אזהרה: תמונות קשות לצפייה עקב הזנחת הרכב!

אליאל שלום.

תודה, אני אכן נהנה לראות תמונות של עוד מכונית שבסופו של דבר תשחזר את ימיה כקדם!

פרוייקט רציני לקחת על עצמך, פרוייקט שאם היית שואל אותי לפני כשנתיים אם הוא אפשרי, הייתי אומר לך שאולי הוא גדול עלי/עלייך. אבל זו לא תשובתי היום. אחרי מעורבות בשיפוץ של ארבע מכוניות כאלו ופירוק של עוד שתיים נוספות ובסיוע מחסן חלפים גדול הנמצא לשירותנו, שלא לדבר על הידע הרב שנצבר, על הגישה לאנשי מקצוע וחלקים (והידיעה מהיכן הגיע כל חלק וחלק - ואיפה ניתן למצוא אותו בחו"ל) - הכל אפשרי, לא מסובך וגם לא יקר. מה גם שלפי התמונות הבודי נראה ממש במצב טוב!

כמובן שנעמוד לרשותנו, נוביל אותך יד ביד בשיפוץ ונעזור במה שרק אפשר. בין אם בחלקים העיקריים החסרים (שמשה קדמית, דשבורד שנראה פגוע, גלגל הגה וכדומה).

אני חושב שרענן נתן את התשובה הטובה ביותר על הכיוון שבו עלייך להתחיל:

1. שטיפה הגונה (אל תהסס להשתמש בהרבה מים. יש פקקי ניקוז בדלתות, פקקי ניקוז ברצפה (באזור בו מניחים את כפות הרגליים) מתחת לשטיחים, וגם בתא המנוע. אם יש לך קומפרסור אוויר בכדי להסיר מים עומדים בסיום התהליך - עוד יותר טוב.

2. תעשה סיבוב מקיף ויסודי סביב המכונית ובתוכה ורשום רשימה מפורטת של מה חסר וגם מה שבור ודורש החלפה. תעלה כאן את הרשימה ונתחיל לבדוק במה ניתן לעזור לך.

3. בכל הנוגע ליחידת כוח: זה הדבר האחרון שעלייך לדאוג לגביו. יש לנו את הגישה לכל החלקים הדרושים לשיפוץ מקיף למנוע כזה (אם בכלל צריך שיפוץ. לפי צינור הנשם המנותב... לאן? לתא הנוסעים? ככה זה נראה... המנוע כבר לא בשיאו). עלות החלקים מצחיקה.

4. בכל הנוגע לשיפוץ מערכת מתלים ובלמים - כאן יש לנו כבר משנה סדורה ותכל'ס - זה החלק הקל.

דיברתי עם רענן בנוגע לסטיישן שלך. מאחר שעכשיו יש "קואליציה" של ארבע רום 1301 בגרסת סטיישן שמשתפצות בו-זמנית, ובמיוחד לאור כמות החלקים אותה יהיה עלייך להחליף - אני חושב שנכון למצוא עבורך עוד תורמת חלקים. בהקשר זה, יתכן שיש לנו סטיישן אחת בקנה. בעליה "ישחרר" אותה תרומת כרמל 13/60, אולי סטיישן 13/60, ונבדוק איתו לגבי דגמים אחרים שאולי מעניינים אותו. אז אם אתה מכיר או ראית מכוניות כאלו, ברות שיפוץ באזורך, זה הזמן לעשות בארטר...

אז זהו. הבמה שלך. מחכים לעידכונים. שיהיה המון בהצלחה. קח הרבה אוויר ועוד יותר מזה - סבלנות. והכי חשוב - תהנה מהדרך. מהשיפוץ. מהעשיה. ושיקח כמה שיקח!

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...