Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רצתי להגיד תודה לרענן און וקובי

על העזרא אם הבקסס פחות משבוע והרכב חזר לעצמו

ללא שום תמורה וזה כיף שיש אנשים שרוצים שיסעו המכניות

ללא קושי בכלל

רציתי לצרף תמונות אבל תקלה בלעלות תמונות

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

מעשה שהיה - כך היה.

עוד לפני שהרמנו את הכיסויים מעל הסטיישן הזו, שעומדת כך כבר 14 שנים, רענן שאל אותי האם אני מוכן להתערב (שוב) באם המנוע תפוס ואם כן - האם הוא יצליח לשחרר אותו. למוד ניסיון, סירבתי להתערב, אבל גם כי הייתה לי את ההרגשה שהמנוע הזה לא יהיה תפוס. ואכן, דבר ראשון שעשינו כאשר פתחנו את מכסה המנוע, זה להתרשם ממצבו ולבדוק האם הוא מסתובב. מסתובב! בטח שמסתובב! אז רענן ואני, כמו שני ילדים (כאשר אופק בן ה-15 מתבונן בנו "הילדים" במבט מרחם), החלטנו לחבר כבלים ולנסות לראות אם מערכת החשמל תקינה. תקינה! בטח שתקינה! סיבוב המפתח מדליק את כל הנורות הרלוונטיות בלוח המחוונים וניסיון לתת סטרטר מסובב את המנוע כמו גדול. אופק נשאר סקפטי. "אין מצב שהמנוע הזה מניע". רענן ואני מביטים האחד על השני. הפעם אופק הצליח לאחד את השורות. עכשיו זה שני החטייארים כנגד הנער קטן האמונה... :wink:

אז כאמור, נסענו לתחנת דלק "לשתות ספרייט". רענן הוציא מהאמבולנס ערכת אינפוזיה (אמיתית!), חיבר אותה לבקבוק הספרייט מלא הדלק וישירות לקרבורטור. באופן מפתיע, מכסה הטיימינג של המנוע (המשותף עם משאבת המים ולכן תמיד אכול קורוזיה) נתגלה במצב טוב ובכלל מערכת הקירור הייתה שלמה לחלוטין ולכן כל שהיה עלינו לעשות הוא למלא את המערכת במים צוננים, לכוון קצת את הפלטינה (רענן נהיה מעולה בזה...), לבדוק ניצוץ ולנסות להניע.

המנוע החל להסתובב, אבל סרב להניע. בעוד רענן ואני חושבים מה לעשות, אופק שאל: "אתם בטוחים שתצליחו להניע אותה?" טוב, זה כבר היה יותר מדי בשבילנו. הכבוד שלנו פה מונח על הכף, מול ילד בן 15 שגם ככה משוכנע שאנחנו שני תמהונים... שנינו זקפנו גבות כפופים, אני דילגתי מהעגלה לכיוון ארגז הכלים למשוך מפתח חצי בכדי לפרק את מסנן האוויר, רענן התנפל על צינור הדלק המאולתר והחל לפרק אותו, במטרה להתיז מעט דלק לתוך הקרבורטור (לא היה לנו ספריי קרבורטור) ואז ניסינו שוב. המנוע עדיין בשלו, מסתובב בלי תגובה, בלי דופק.

אופק מחייך.

אנחנו לא...

נסה שוב, אומר לי רענן. משוך את הצ'וק, אני עונה לו, ושנינו מסתערים שוב על המנוע. עוברים ושבים מסתכלים על המחזה המוזר: יום שבת, אמבולנס גורר מכונית שהם בקושי זוכרים מימי ילדותם, שני חטייארים רכונים על מכסה המנוע, צינור אינפוזיה משתלשל מגג המכונית וילד אחד משועשע מביט עלינו מהצד...

המנוע ממשיך להסתובב ללא תגובה, אבל לפתע... שיעול קל! המוניטור נותן קפיצה, יש דופק! עוד ניסיון אחד ו... איך זה נגמר? בואו ונגיד שהפעם החטייארים ניצחו ואופק נשלח לקנות להם קולה קרה! :-D:-D:-D

עכשיו הגיע הזמן לקפל את הבסטה, ולחזור הבייתה. וככה זה נראה בנסיעה:

הנה, תראו בעצמכם.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און, רענן ואופק,

אני עוקב מקרוב אחרי שרשור הפיברקלאב ומקנא בחבורה המלוכדת שתוצרת כחול לבן עומדת לנגד עיניה. ממש עושה חשק להצטרף למסיבה. הקלאב קיים זמן קצר וכבר יש מורשת קרב וצי רכבים לא מבוטל.

האמת היא שחלום האספנות שלי החל מסוסיתא 12 סטיישן. לסבא שלי ז"ל הייתה אחת כזו יד ראשונה שהחזיק בקפדנות יקית במשך כעשרים שנה עד שנכנע למזגן בדיהטסו שרייד 84'. כמו כן, אבא נסע בכרמל צבאית ודוד שלי דהר ברום אזרחית בתחילת שנות השמונים, כך שהילדות שלי הייתה שזורה בסיבי זכוכית.

יישר כוח והמשיכו לדווח מהשטח...

שבוע טוב.

פורסם

און, רענן ואופק,

אני עוקב מקרוב אחרי שרשור הפיברקלאב ומקנא בחבורה המלוכדת שתוצרת כחול לבן עומדת לנגד עיניה. ממש עושה חשק להצטרף למסיבה. הקלאב קיים זמן קצר וכבר יש מורשת קרב וצי רכבים לא מבוטל.

האמת היא שחלום האספנות שלי החל מסוסיתא 12 סטיישן. לסבא שלי ז"ל הייתה אחת כזו יד ראשונה שהחזיק בקפדנות יקית במשך כעשרים שנה עד שנכנע למזגן בדיהטסו שרייד 84'. כמו כן, אבא נסע בכרמל צבאית ודוד שלי דהר ברום אזרחית בתחילת שנות השמונים, כך שהילדות שלי הייתה שזורה בסיבי זכוכית.

יישר כוח והמשיכו לדווח מהשטח...

שבוע טוב.

הי אסף. תודה!

אם לא הייתי מבין משרשור השיפוץ של הפיג׳ו שלך אחרת, היינו יכולים לסדר לך סטיישן בדיוק כמו של סבא - לשיפוץ. אבל חבל לי שאישתך תזרוק אותך מהבית...:wink:

תפנק אותה, אולי היא תסכים לעוד פרוייקט!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
הי אסף. תודה!

אם לא הייתי מבין משרשור השיפוץ של הפיג׳ו שלך אחרת, היינו יכולים לסדר לך סטיישן בדיוק כמו של סבא - לשיפוץ. אבל חבל לי שאישתך תזרוק אותך מהבית...:wink:

אז תסדרו לי! אני כבר שנים מת לשים יד על אחת.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
הי אסף. תודה!

לפנק, לפנק, כל הזמן לפנק... מה, סוסיתא 12 סטיישן בחנייה זה לא פינוק? כנראה שאשתי חושבת שלא :wink:...

יש מצב שאני מצטרף כלווין לשיפוץ כזה?

הייתי שמח לעזור (כמה שאוכל) ולהיות שותף בתהליך.

כך אישתי לא תזרוק אותי מהבית ואני אוכל לעזור להרים סוסיתא חזרה לכביש.

שבוע טוב.

פורסם
אז תסדרו לי! אני כבר שנים מת לשים יד על אחת.

גיא אני מצהיר פה קבל עם ופורום מתבשלת לך סוסיתא טיפה זמן סוסיתא מבשלים על אש קטנה קשה לעכל פיבר

בימים הקרובים תיחשף לך בפרטי המועמדת

מילה של צוות פיברקלאב.

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
לפנק, לפנק, כל הזמן לפנק... מה, סוסיתא 12 סטיישן בחנייה זה לא פינוק? כנראה שאשתי חושבת שלא :wink:...

יש מצב שאני מצטרף כלווין לשיפוץ כזה?

הייתי שמח לעזור (כמה שאוכל) ולהיות שותף בתהליך.

כך אישתי לא תזרוק אותי מהבית ואני אוכל לעזור להרים סוסיתא חזרה לכביש.

שבוע טוב.

אני לאופק נשמח לקבל לווין

מעניין איך נקרא לו :wink:

אופק כבר יש נלך על עמוס ?

רענן ואופק.

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

שלום לכולם

מוגש כשרות לחלק מהציבור (מנועי טרייומף)

כידוע מנוע טריומף תוכנן למכוניות אחרות ולא ליצירות הפיברגלס תוצרת הארץ ולכן פתח מילוי השמן ממוקם במקום לא נוח הדורש אקרובטיקה בכדי למלא שמן ,או שנדרש שימוש במשפך.לא יודע אם זה כך בכל סדרות הייצור של המנועים.

כדי להקל על התחזוקה העברתי את הפקק , סגרתי את חור המילוי ע"י הלחמת פח שנגזר בהתאם לחור ואת תושבת פקק המילוי העברתי קדימה.זאת כמובן לפני הגילוון.בתמונות רואים את ההבדל בין מנועים במכוניות שונות.

(ראיתם פעם מישהו שצבע רצועת מאוורר)

אריק

ראש השנה,מפגש  21.9.12 026.jpg

מפגש לכבוד השנה החדשה 14.9.12 064.jpg

• תוכן חדש...