Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב חדש) ספורטיבי ומשפחתי עד 125 אלף ש"ח

shai4425
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אני חדש בפורום שלכם ואני מבקש עזרה .

אני חייל משוחרר ואני קונה עם ההורים שלי רכב , שישרת אותי בעיקרון , אבל שיהיה גם משפחתי

התקציב : עד 125 אלף.

אני מחפש רכב שיהיה טיפה ספורטיבי בנהיגה , במראה, באבזור , אבל שיהיה מקום גם למשפחה של 5 אנשים .

התחלתי לחפש והבחירה הכי הגיונית ונכונה שמצאתי נכוון להיום היא סיאט לאון שנמצאת במבצע ב 125 אלף כולל תוספות, והבאסה שב 2013 יוצא דגם חדש ללאון .

ראינו גם את יונדאי i25 / i35 , פולסווגן פולו .

אני נמצא בהתלבטויות ולא מצליח להגיע להסכמה איזה אוטו אני הולך לרכוש .

עוד התלבטות שיש לנו מתי לקנות את האוטו כי הבנתי שבקרוב יהיה העלאה במס , והאם זה הזמן הנכון לקנות רכב.

תודה לכל העוזרים .

אני אשמח אם תלוו אותי בכל התהליך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהסתכלת על הדגמים הלא נכונים.

פולקסווגן פולו היא לא מכונית משפחתית.

יונדאי i25 או i35 הן לא מכוניות ספורטיביות בשום מובן שהוא.

סיאט לאון במבצע היא אכן אופציה מעניינת והעובדה שהיא מוחלפת בקרוב מעיקה אבל לא קריטית לדעתי. אופציה טובה נוספת, אם כי מעט פחות ביצועיסטית, היא יונדאי ולוסטר. עוד אופציה מעניינת, אם כי לא מאוד חסכונית, היא אופל אסטרה טורבו והאחות החורגת שלה שברולט קרוז טורבו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על העזרה המהירה.

ולוסטר לא מתאימה לי בגלל בעיית ה 4 מקומות ברכב .

אופל לא שמעתי עליה הרבה ( אם תוכל להרחיב )

והקרוז טורבו עולה בסביבות ה140 אלף שזה מעל התקציב .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי אופל אסטרה טורבו, הרחבה תוכל למצוא בקישור המצורף.

לגבי שברולט קרוז טורבו - 140 אלף זה המחיר הרשמי שלה. בפועל יש עכשיו מבצעי סוף שנה והמחיר האמיתי קרוב יותר ל-120 אלף מאשר ל-140 אלף. ראה למשל כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436848

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור הדרישות שלך לא רואה אופציה מתאימה יותר מהלאון.

נכון שמבאס שהדגם הבא יגיע באמצע שנה הבאה אבל אל תשכח שבזכות זה התמחור של הלאון בהתאם.

יש לנו אסטרה בעסק, רכב מוצלח אבל ממש לא ספורטיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...