Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מוסך ושמעתי על מוסך יוני בצ'ק פוסט,מה אתם אומרים עליו?

ואם מישהו מכיר מוסך אחר אני גם אשמח.

פורסם

אני אנסה אותו.

אבל כבר נכנסתי למוסך יוני הזה,והוא נתן לי הצעה סבירה על החלפת אגן שמן(700 שקל ,שמן עליי).

עכשיו הוא יותר קרוב אליי והוא גם נתן לי הרגשה טובה,אני מחפש אם מישהו שיכול לאמת שהוא באמת מוסך טוב.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מדובר בעבודה מסובכת לכן אתה לא צריך לחשוש.

אני כן ממליץ לך להיות נוכח במוסך בעת ההחלפה כדי לבדוק שהחלק שמורכב באמת חדש (ואם הוא מפירוק אז כדאי לבצע ניקוי יסודי לפני ההרכבה). בנוסף תבקש ש"על הדרך" ינקה את המסנן שמן הגס (מעין רשתית שיושבת על הצינור יניקה של השמן).

פורסם

טוב,חזרתי לעדכן.

דבר ראשון חג שמח לכולם.

דבר שני את האגן שמן החלפתי במוסך יוני בצ'ק פוסט,ונהנתי זה מוסך קטן ובלי יותר מידי פלצנות של פינת ישיבה או משהו כזה,

אבל בגלל שהוא קטן היחס הוא אישי מאוד ונהנתי.

אני חוזר אליו ביום שלישי לתקלת ABS ותקלה שכנראה נובעת ממשאבת הזרקה גם בנושא הזה אמשיך לעדכן.

לגבי מוסך "וינר"קשה לי להגיד שנהנתי,אולי בגלל שזה מוסך שמתעסק יותר בשיקום של רכבים בנושא פחחות וצבע ולא מתעסק בתקלות כמו שאני הייתי צריך,בכל מקרה אני לא ממליץ עליו לתקלות ברכב.

• תוכן חדש...