Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכנון קמפינג בחג ראשון של סוכות למשך לילה בגני-חוגה שבבית שאן.

מפניה למספר חברים להצטרף כולם סירבו בנימוק שמפוצץ שם בעונה זו ומלא "בני-דודים".אין לי בעיה עם קרובי המשפחה :wink: אבל כשעמוס מדי זה בהחלט פוגם בהנאה.

אשמח להמלצות של כדאי/ לא כדאי, מה חשוב שיהיה ואולי אפילו המלצה היכן כדאי להתמקם.

תודה מראש,

ליאור

פורסם

תודה. לא נתנו לי להכנס כי "הכלב גדול מדי " (גולדן רגוע וטוב לב, כמו כל הגולדנים) . חשדתי שזה בגלל ריבוי הלקוחות מהסוג ש"כלב הוא טמא" בשבילו.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לכלב? :roll:

שנית,באתר שלהם מצויין במפורש שאין כניסה לכלבים.היו צריכים להדגיש "הולכי על ארבע" כי לצערי,לא חסר במדינתנו "כלבים" שהייתי מונע מהם להיכנס לכמה מקומות. :wink:

ליאור

פורסם

כל איזור עמק הירדן ובית שאן מלא בתקופת החגים, אבל שווה לנסות- יש באיזור עוד אטרקציות רבות מלבד גני חוגה- תכנס לאתר של מועצה איזורית עמק הירדן לחלון התיירות ותתרשם, גם המזג אוויר בעונה הזאת שם הוא משופר.

יש שם גם מרוץ אופניים כל שהוא בחג.

פורסם

וגם לאתרים של רשות הגנים ושל החברה להגנת הטבע - בד"כ בסוכות יש הרבה פעילויות, במיוחד אם יש ילדים במשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהיר וברור ואף זכור לי שבחול מועד סוכות ופסח האתרים בארץ מפוצצים. "עוזרים" לעניין גם החרדים שמגיעים בהמוניהם.

הם לפחות לא מגיעים לחופים ציבוריים מצנעת הפרט ושאר "הירקות" האסורים שעליהם ותחתם הם חיים.

שאלתי באה מתוך התעניינות וסקרנות בגלל ש3 חברים שלא קשורים האחד לשני סירבו בנימוס לנסוע לשם והציעו חלופות אחרות.

אני מנסה -אולי לחינם-להקדים תרופה למכה ולקבל כאן חוות דעת לטוב ולרע מאלה שהתנסו בגני חוגה אבל עד עתה לצערי,אין ממש .

חיפוש בגוגל הניב כמה חוות דעת שרובן היו מהללות אבל כל אותן תלונות שהיו ומהוות אומנם נדבך קטן מהתגובות,התלוננו על מה שאני כה חושש-עומס ודוחק מבלי שההנהלה שם תשליט סדר ותמנע כניסת יתר.

ליאור

פורסם

מקום יפה וגדול, המים טובים.

אני לא נשארתי שם לקמפינג בלילה, אלא הייתי שם רק בשעות היום.

תבדוק מה המדיניות של המקום לגבי מוזיקה בלילה, אם הם אוסרים מוזיקה ורעש בלילה ואוכפים את זה - יתרון ענקי שמבריח את הערסים.

אפשרות נוספת באיזור לקמפינג זה במעיין חרוד, בחוה"מ יש שם גם פסטיבל כדורים פורחים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ להמנע עד ה8.8 להגיע לכל מקום שמושך חרדים וערבים. עד אז החרדים עדיין בחופשת בין הזמנים ( עד א אלול ) וב8.8 המוסלמים חוגגים את האיד אל פיטר שמסמל את סוף חודש הרמאדן ככה שהמקומות האלה אמורים להיות מלאים בהם

תמתין עוד קבוע יכול להיות שיהיה יותר רגוע

• תוכן חדש...