Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה)

לגבי אדם שיש לו רכב פרטי בבעלותו ורוצה למכור.איך אפשר לדעת אם יש קונה אמיתי לרכב או סתם "מתעניין" או סוחר?

או בקיצור איך אפשר לסנן נודניקים?

פורסם

כשהוא מעביר לך כסף, בהתאם למה שסיכמתם, ואתה מעביר לו בעלות, אחרי שבדק / ראה / בחן את האוטו - רק אז הוא קונה אמיתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קרא הודעתי הראשונה.

אם אתה לא מעביר לו בעלות הוא לא קונה. הוא מישהו שנעקץ על ידי נוכל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ואיך זה נקרא כשהוא כשהוא מעביר לי את הכסף אבל אני לא מעביר בעלות?

פראייר?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

איך יודעים? לא יודעים.

גם כשבנאדם מגיע אליך הביתה לראות את הרכב, אתה לא יודע אם הוא יקנה את הרכב.

בכל מקרה - זה גם תלוי אם יש לך רכב מבוקש או לא. אם אתה מוכר רכב קטן וידני וחסכוני בדלק, ובמיוחד אם הנתונים שלו טובים (ללא תאונות, מטופל) - אתה יכול להיות בטוח שתקבל מחיר טוב ואתה יכול להיות קצת יותר חוצפן עם הקונים.

יש אנשים שינסו להתמקח בטלפון, אם אתה לחוץ - אתה יכול להגיד להם "יש על מה לדבר", ואם אתה לא לחוץ אתה יכול לשלוח אותם לקיבינימאט.

פורסם
(אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה)

לגבי אדם שיש לו רכב פרטי בבעלותו ורוצה למכור.איך אפשר לדעת אם יש קונה אמיתי לרכב או סתם "מתעניין" או סוחר?

או בקיצור איך אפשר לסנן נודניקים?

אנסה לענות ברצינות:

יש "שאלות מנחות" שאתה יכול להבין לפיהן מהר מאוד אם מדובר במישהו רציני או לא. למשל, אם השאלה הראשונה שלו היא "כמה אתה גמיש במחיר?" אז הוא לא רציני. בכלל, באופן כללי מישהו שבאמת מתעניין ברכב הוא מישהו שידבר מעט מאוד על נושא המחיר אלא ינסה להבין כמה שיותר על הרכב עוד בטלפון. כך שאם הוא שואל שאלות לעניין (יד, ק"מ, טסט, טיפול אחרון, ספר טיפולים, תאונות, מצב חיצוני ופנימי) אז הסיכוי יותר גדול שמדובר בקונה נורמלי. אם הוא קופץ מהר מאוד לעניין המחיר ומנסה להוריד אותך כבר בטלפון, הוא כנראה לא רציני.

רוצה לסנן נודניקים? תן מחיר במודעה. מי שמתקשר ומהר מאוד שואל לכמה אתה מוכן לרדת, פשוט תגיד לו שיבוא ויראה את הרכב ואז יש מה לדבר על המחיר. אל תתחיל להתווכח איתו על המחיר או תתן לו להתחיל עם "אני בא עם מזומן ביד 30 אלף ונסגור בלי בדיקה". 99% שהוא לא יגיע ממילא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק רוצה להדגיש את עניין המחיר במודעה - זה הכי חשוב. כך אתה מראש מרחיק אנשים שחושבים שעלו על "מציאה" בפחות מהמחיר שנתת וגם מקבל יותר שיחות מאנשים שסגורים על קנייה באזור המחיר שנתת.

מודעה שרק מהללת את הרכב ומספרת שטויות על כמה שהוא אהוב ומטופל וכל התוספות שיש לו בלי לציין מחיר מעניינת לקונים רציניים את הת*ת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...