Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אופטרה 2006,מיגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעונין ליקנות רכב שברולט אופרטה

אני השמח אם תביאו לי דעות על הרכב אמין/לא אמין

עכשיו לגבי שברולט אחת שראיתי

הלכתי ליראות שברולט אחת יפה ניראה כאילו לא היו תאונות

עכשיו הבעלים קנה את הרכב לפני חודשים וחצי ואמר לי שהוא רוצה לימכור אותה מהסיבה שקיבל רכב מהעבודה

הבנאדם אומר שיש לו בדיקה של הרכב מלפני חודשים. עדיף לי להסתמך על הבדיקה הזאת או לקחת את הרכב עוד הפעם לבדיקה?

ורציתי לדעת אם הרכב היה במיגרש זה אומר שהוא ליסינג? ברישיון רכב רשום השם של המיגרש. אם זה היה ליסינג אז היה רשום שזה ליסינג? הרכב עם 85 אלף קילומטר שנת 2006 והבנאדם דורש אליה 29 אלף

הרכב עכשיו יד שלישית מישלתם ?

פורסם

מהדעות על הרכב בוודאי לא תשמח :) ועוד אופטרע מהמגרש ??? 29 אלף ??? תיכף יבואו חבריי שהיו להם אופטרות, בינתיים תריץ חיפוש ותקרא סיפורי זוועה :) אבל בקיצור - חפש משהו אחר.

פורסם

משתלם להתרחק גם מהמגרש הפרטי וגם מהרכב המזעזע הזה :oops:.

בשנתונים הללו,לא רשמו עדיין ליסינג ברשיונות ולכן,לא תוכל לדעת עד שתקפוץ לביקור קצר וחביב במשרד הרישוי באיזור מגוריך.

זה נשמע רע,שהבעלים הקודמים קנה ומוכר אותו לאחר חודשיים,הרכב עצמו לא מדהים (בלשון עדינה),המחיר והיד גבוהים.

ב-30,000 כבר עדיף לקנות אקסנט 2007-גם אם היא מכונית בינונית עדיין עדיפה על השברולט הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ב-40,000 אתה מביא אופטרה בת 3-4 מחברת ליסינג, אם אתה כבר מתעקש ללכת על ה"יצירת מופת" הזו, אז תוריד אותו עוד קצת במחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

... ואיך תידע שהיא לא היתה ניידת מ.צ. ?

פעם היו קונים במכרזי צריפין במחירי צבאיות שלא היו בכלל קרובים למחירונים, היום כל ליסינג, ובייחוד חברות שידוע שמשכירות לצבא, - חשוד.

פורסם

85000ק"מ-אני מהמר איתך שזה לא אמיתי.

29000-תוריד את המחיר ובהרבה-לא שווה את הרכב.

וכמובן שיש אופציות הרבה יותר טובות במחיר הזה מהדייהו הזו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המכונית אמינה אם היא מטופלת כיאות ובמוסכים במתמחים בדגם הנ"ל.

המחיר הזוי לגמרי - אוויס מוכרים אופטרה 2008 בהרבה פחות מ-40000 ש"ח + אחריות לשנה-שנתיים.

באוטו-דיל יש אחת יפה 2008 שרוצים עליה 33000 ש"ח.

אף פעם אל תסתמך על בדיקות שמישהו אחר (בודאי מגרש...) עשה. בינתיים יכול להיות שהרכב עבר תאונת שילדה והוא מנסה להפטר ממנו.

אל תאמין גם לסיפור של "מוכר עקב קבלת רכב מהעבודה"...

שבוע טוב :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי התגובות שלכם הבנתי שהרכב עצמו לא משהו

אבל אני בספק אם היא הייתה נידת משטרה כי היא עם מגנזיום ואסן רוף

והאמת שהרכב עצמו לא ניראה כאילו עבר יותר מידי

אבל כניראה שאני יבתר על הסוג הזה של הרכב

פורסם

חישוקים קלים וגג שמש עשויים להיות התקנה מאוחרת על ידי הבעלים.

מכל מקום - הבנת את רוח הפורום בעניין רכב זה.

אני אוסיף שרכב כזה היה ברשות אשתי משך כשבועיים כרכב חלופי - מבחינתי עינוי. אבל אולי זה לא הוגן כיון שמדובר ברכב בן 3 שכנראה לא זכה ליותר מדי אהבה מצד הנהגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגנזיום וסאן-רוף הן תוספות שהיו סטנדרטיות בדגם ה-5 דלתות של האופטרה.

אבל כניראה שאני יבתר על הסוג הזה של הרכב

על הרכב אתה יכול רק לוותר

אם תבתר את הרכב - נראה לי שיהיה לך עסק לא נעים עם בעליו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מגנזיום וסאן-רוף הן תוספות שהיו סטנדרטיות בדגם ה-5 דלתות של האופטרה.

על הרכב אתה יכול רק לוותר

אם תבתר את הרכב - נראה לי שיהיה לך עסק לא נעים עם בעליו

חח יצאתי נכה...

• תוכן חדש...