Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-80 ש"ח לשקית של 90 גרם בלחץ? - לא תודה, אני אוותר.

ב-EBAY עם שילוח, זה יוצא פחות מחצי מחיר, ואם קונים 2,3,4,5 ויותר - היחס בהפרש עוד גודל בהרבה.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצורך השוואה, אני הזמנתי בטעות אמנם אריזה של 454 גרם ב33 דולר כולל שילוח. בארץ אתה קונה בקצת פחות כסף

90 גרם, הבדלים הזויים לגמרי.

אני מאוד מקווה שאני יאהב את זה אחרת חצי קילו עף לפח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תקבל בחינם+משלוח על חשבוני..

לא יודע איפה גדלת אבל פה לא מוכרים אוכל שנפתח :-P

אפשר גם להחמיר ולומר שלא קונים חטיף מהקצה השני של העולם דרך בן אדם פרטי שיישלח את החטיף למדינה שכל בן אדם שלישי בעולם מתעב:?

אז... לא יודע האופציה של שקית פתוחה מחבר מהפורום נשמעת כמו הרע במיעוטו:lol:

ולא אני לא מעוניין , תודה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אם תשמע ממה שתיתי מים בשבוע שדאות או על הלוף שהיה סגור בקופסת שימורים כמה שנים, אתה כנראה תופתע קצת יותר.

אז קצת בשר משומר ממוכר אמין( תתפלא כמה הם אמינים ביחס למוכרים פה) במחיר מוזל לא מרתיע אותי.

חוץ מזה, מילר נראה לי בנוי מהחומר הנכון, החומר הזה שרק בבריה''מ יודעים להכין..

הכל טוב.:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לצורך השוואה, אני הזמנתי בטעות אמנם אריזה של 454 גרם ב33 דולר כולל שילוח. בארץ אתה קונה בקצת פחות כסף

90 גרם, הבדלים הזויים לגמרי.

אני מאוד מקווה שאני יאהב את זה אחרת חצי קילו עף לפח.

ליאור, אני מניח שהזמנת מהמוכר הזה?

http://www.ebay.com/itm/Jack-Links-Jacks-Original-Beef-Jerky-Jerkey-16-oz-/150648192492?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231354fdec

פורסם

לא משנה כמה תדונו על זה, לייבא ביף ג'רקי לישראל לא ישתלם

אם 500 גרם עולים 18 דולר בארצות הברית, בישראל, אחרי מעמ ומכס, זה יעלה 27 דולר. לזה צריך להוסיף שילוח, ועוד מכס ומעמ (נניח 1.5 דולר לכל אריזה, למרות שלדעתי השילוח ייצא יותר). 28.5 דולר.

יש מערך שלם להקים בארץ, אנשי מכירות, או לפחות תגבור של הקיימים בחברה גדולה. שינוע, ועוד רווח של המוכרים.

לידיעתכם, מקומות גדולים, כמו טיב טעם, ידרשו מהרשת כסף בתמורה למיקום במדפים. גם את זה צריך לקחת בחשבון. חישוב מהיר, עם רווח העסק, המחיר יגיע בישראל לכ-35 דולר לאותם 464 גרם (בארהב אין מעמ או מכס על מוצרי מזון)

עכשיו, כמה אנשים פה (עזבו רכישה באיבאי) באמת היו משלמים 150 שקלים בשביל שקיקית קטנה של 400 גרם (כשתקבלו את זה תבינו, גדול זה ממש לא!!!)

אני מהמר על מספר קטן מאוד.

קחו בחשבון שבגלל שמעט קונים, עלות המוצר תעלה, כי יש עלויות קבועות, ואתם לא תמלאו קונטיינר כי יש תוקף לבשר.

בקיצור, פשוט לא משתלם להביא את זה לארץ. הישראלים יעדיפו 100 גרם במבה, שבאה בשקית גדולה יותר.

פורסם

יש צרכנים נבונים ויש פראיירים כחול לבן - בדיוק כמו שהמוכר במזרע בסנטר סיפר לי שאנשים קונים את הג'רקי שלו (את השקיות של

ה-90 גרם בקושי) בהמוניהם וכמעט לא נשאר לו. אמר לי שבתחילת השבוע היה לו איזה 10 שקיות של הג'רקי בטעם המקורי,

כשהייתי נותרו לו 3, ועוד טעם או שניים יחידים של טעמים אחרים.

פורסם
לא משנה כמה תדונו על זה, לייבא ביף ג'רקי לישראל לא ישתלם

אם 500 גרם עולים 18 דולר בארצות הברית, בישראל, אחרי מעמ ומכס, זה יעלה 27 דולר. לזה צריך להוסיף שילוח, ועוד מכס ומעמ (נניח 1.5 דולר לכל אריזה, למרות שלדעתי השילוח ייצא יותר). 28.5 דולר.

יש מערך שלם להקים בארץ, אנשי מכירות, או לפחות תגבור של הקיימים בחברה גדולה. שינוע, ועוד רווח של המוכרים.

לידיעתכם, מקומות גדולים, כמו טיב טעם, ידרשו מהרשת כסף בתמורה למיקום במדפים. גם את זה צריך לקחת בחשבון. חישוב מהיר, עם רווח העסק, המחיר יגיע בישראל לכ-35 דולר לאותם 464 גרם (בארהב אין מעמ או מכס על מוצרי מזון)

עכשיו, כמה אנשים פה (עזבו רכישה באיבאי) באמת היו משלמים 150 שקלים בשביל שקיקית קטנה של 400 גרם (כשתקבלו את זה תבינו, גדול זה ממש לא!!!)

אני מהמר על מספר קטן מאוד.

קחו בחשבון שבגלל שמעט קונים, עלות המוצר תעלה, כי יש עלויות קבועות, ואתם לא תמלאו קונטיינר כי יש תוקף לבשר.

בקיצור, פשוט לא משתלם להביא את זה לארץ. הישראלים יעדיפו 100 גרם במבה, שבאה בשקית גדולה יותר.

בדיוק מאותה הסיבה שלייבא כל מוצר של חברת LEGO עולה פה פי 4, פי 5 ולעיתים פי 6.

אני מודה ליום שהתחלתי לקנות ולמכור דרך EBAY. אני לא רוצה לדעת איך החיים שלי היו נראים אילולא הסחר הוירטואלי ברשת.

סביר להניח שהיו עובדים עלי פה בארץ על כל מוצר שהייתי קונה ומשלם פי 5, 6 או 10 מבלי לדעת בכלל.

פורסם

עד לפני רבע שעה לא הכרתי את המוצר הזה

אבל אמרתי לעצמי, טרד כזה ארוך, אולי שווה לקרוא קצת לראות מה זה

אז קראתי הכל (כולל את כל הטרד על ההכנה של זה בתפוז!)

לא ממש מושך אותי בקר מיובש למוות אבל למדתי לא מעט מהטרד הזה

וכל הכבוד על מסע החיפוש הזה, לרוץ לכל חנות ששמעת שאולי יש לה, מרשים (לחלופין יש שיגידו שהם מכירים רופא טוב לדברים האלה ;) )

אני אנסה אולי את הנקניק שמצאת בטיב טעם שאמרת שהוא היה לך טעים :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, בפורום הזה יש אנשים נמרצים ורציניים. מה נראה לך זה פה גן ילדים?!

וידוי זעיר - אני מובטל כרגע, כך שבכל הזדמנות שיש לי לעשות סיבוב ולראות עולם, אני לוקח אותה בשתי ידיים גם אם זה אומר

לנסוע עד איזור התעשיה בנתניה. לפני שקצצו אותי מעבודתי האחרונה (כבר חודשיים מובטל) הייתי עובד שעות לא אנושיות, לרוב

13 שעות ביום כך שאני מעריך את החופש שיש לי כרגע ומנצל אותו לטובת דברים ומשימות. אפילו אם הן מעט הזויות.

פורסם

גן ילדים? להפך - הפורום הזה עוסק אך ורק בשאלות וסוגיות חשובות!

אנחנו כמו סוגיות תלמוד מהקשות ביותר ויעידו על זה התפלספויות ארוכות דפים של נושאים רבים ומגוונים :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...