Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפרתי לכם שהשתדרגתי לסמארטפון הראשון שלי השבוע ? לא ? אז בשעה טובה עברתי לעולם הטאצ'.זה עולם ארור.

אתם יודעים כיצד הייתי מסיים שיחות טלפון עצבניות עם הנוקיה "מייד אין עזה" ב200 ש"ח ? פשוט !

משליך אותו על הקיר ,הולך לעשן סיגריה,נרגע,חוזר,מרים את החתיכות מהרצפה,מחבר,מפעיל ופוצח בשריקה הלאה בחיים.

אבל לך תשליך סמארטפון על הקיר.

סיכסוך משפחתי שהחל לא מזמן גרם לי להתנתק לכמה ימים מאותו גורם,

במשך כמה ימים סיננתי שיחות ומלבד טלפון לאחל שנה טובה העדפתי לא ליצור קשר.

התלוותי לחבר טוב היום למקצה סידורים ובזמן שהוא היה בעיסוקיו החלטתי לנסות ליצור קשר ולראות האם הצד השני

הבין את שגיאתו.

כשראיתי שהשיחה מובילה לשומקום החלטתי לסיימה במשפט " טוב,תעשו לי טובה תשארו בפינה שלכם

וגם אל תתקשרו אליי שוב בעתיד הקרוב "

עכשיו מה,אני בטוח שלחצתי על כפתור סיום השיחה- אבל מסתבר שכנראה שלא.

החבר יצא החוצה וראה אותי נסער,

נכנסנו לרכב שלי ובמהלך הנסיעה פרקתי את הלב לאותו חבר.

השתמשתי בתיאורים גרפיים, "מחמאות" ורבליות - בקיצור ליכלכתי באוזניו.

יצאנו מהרכב והטלפון מצלצל שוב. מס' שאיני מכיר. עניתי.

היה זה אותו בן המשפחה עצבני,נסער,טוען שהוא שמע את כל השיחה ואיך אני מעז ואיך אני עז.

ניתקתי את הטלפון(הפעם באמת) שוב בעצבים.

הסתכלתי על רשומות השיחה בטלפון ונוכחתי לגלות שבמשך 26 דקות ציטטו לי לחיים הפרטיים.

עכשיו אני מבין מהי סערת רגשות

אני נבוך - עדיין זו פאדיחה גדולה.

אני עצוב - עדיין זה בן משפחה.

אני עצבני - הוא גזל 26 דקות מהזמן אויר שלי על חשבוני.

אני כועס - זו חדירה לפרטיות מאין כמוה.

אני מנסה לשחזר את אותם ה 26 דקות - זה פאקינ' הרבה זמן! דיברנו על עוד דברים חוץ מזה.

לא פעם הצד השני איתו דיברתי שכח לנתק את הטלפון ,מייד אני מנתק ושומר על כבודי.

למדתי לקח : עדיף להמשיך לנפץ טלפונים.

Gn'f'R

פורסם

ערן 26 או לא ערן 26.

קח נשימה. אם צריך בקש סליחה.

יום כיפור בפתח, הסלולרי במתח

ינפץ או לא ינפץ

זו השאלה.

אל תנפץ, אך תקפץ.

בסוף תרדו מהעץ. יהיה רע ,יהיה לא נעים, קורה בחיים

מאחר ובנצי לא פה כרגע, אני לוקח מנוי זמני:חשוב מיהו בן המשפחה, איזה קשר צריך להיות לך עימו גם אם אינו מושלם, אולי גם הוא לא ממש מבין אותך.נסה לפעול לפי זה ולא לפי כעסך הרגעי, יהיה בסדר, עוד תכעס עליו בעתיד, ככה זה משפחה. טוב שיש יום כפור.

עכשיו בוא נחזור לענינים- עשה מה שעושים כל מיני מתלוננים בפורום, הסבר שחברת הסלולר עבדה עליך, הקרינה השפיעה על המוח. והמוסך צריך לפצות. הם שודדים. בעוד חודש, תשכח את כל זה. תהסבר שכעסת והיית עצבני מסיבות נוספות- קנית טלפון זיפת, הנוקיה לא מסכים להישבר, הממשלה גרועה.

בכל אשם כחלון.

פורסם

פנדוב , על מה אני צריך להתנצל ? זו באמת סיטואציה לא נעימה לצד השני

לא אמרתי משהו שלא אמרתי בפנים לאותו אדם , כן , אמרתי דברים קשים בטונים לא נעימים,

אבל בחייך - אל תבצע את הפשע אם אינך מסוגל לעמוד בתוצאות.

אם אדם מאזין לשיחה במשך זמן כה רב לאחר מריבה - מה הוא מצפה לשמוע ?

זה לא שניהלתי שיחה מלבבת ומתחנפת ואז כביכול ניתקתי והתחלתי ללכלך,אתה מבין ?

לקחתי 26 נשימות ,לא עזר..

Gn'f'R

פורסם

תעשה את זה שוב, הפעם במכוון, תשאיר את הטלפון דולק ותנהל שיחה עם אותו החבר על כמה הסיטואציה מעיקה לך.

הם הקשיבו פעם אחת, הם יקשיבו שוב.

haters will hate

פורסם

אני מבין שללמוד להשתמש במכשיר לא בא בחשבון, כן?

עצוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם אדם מאזין לשיחה במשך זמן כה רב לאחר מריבה - מה הוא מצפה לשמוע ?

זה לא שניהלתי שיחה מלבבת ומתחנפת ואז כביכול ניתקתי והתחלתי ללכלך,אתה מבין ?

זאת בדיוק צריכה להיות נקודת המוצא שלך. הוא קלט שאתה לא סיימת את השיחה ובמקום לנתק מצידו הוא המשיך להאזין? בעיה שלו. אי הנוחות צריכה להיות שלו, לא שלך.

חוץ מזה אתה קיבלת שיעור חשוב בהילכות סמארטפון: כשאתה מסיים שיחה, פתח את הפה רק לאחר שהטלפון מאשר לך שהיא אכן הסתיימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עזוב טאץ'

כמה שבועות בלי whatsapp, בלי התראות פייסבוק ובלי חפירות גרמו לי להבין שהחיים עם טלפון רגיל הרבה הרבה יותר נוחים ויפים.

הייתי צריך את ההערה הזאת, רק כדי להבין שאפשר עוד להתלבט אם לקנות S3 או Iפון 5.

תודה על רגע של כנות...(אתה הראשון שכותב את זה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

החלפתי מכשיר לאחרונה ולא עידכנתי חצי מהתוכנות , איזה תענוג. שקט אמיתי, אין את הצפצופים של זינגה באמצע הלילה

haters will hate

פורסם

לפני בדיוק 5 חודשים עזבתי את הארץ.

חשבתי לעשות תוכנית עם גלישה בסמארטפון אבל לא היה לי זמן ועוד כל מני אילוצים.

עכשיו, כמעט חצי שנה אחר כך בלי להיות זמין כל היום, בלי פייסבוק ובלי להתעסק עם שטויות, זה באמת איכות חיים יותר טובה.

אני לא רוצה לחזור לחיים האלו שבהם כל שניה מישהו יכול לשלוח לי הודעה באמצע הלילה וגם אם הטלפון על שקט, אני עדיין מתעורר מהאור שלו.

הכי טוב טלפון נוח, עם מקשים נורמליים, עמיד ועם אפליקציות שבהן אפשר לעשות רשימת קניות או כל דבר אחר.

(אני משתמש בבלאקברי בלי חבילת גלישה)

אה, כן, וטאצ' זה חרא כי זה שביר וצריך להיזהר איתו. טלפון צריך להיות כלי עבודה ותקשורת, לא עול וטרחה.

פורסם

מקס, בנצי ויוסי - לא שמעתם על כפתור הכיבוי? הוא קיים גם בסמארטפונים!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, כי שיחות טלפון והודעות אני כן רוצה לקבל.

הבעיה היא כשמישהו מחליט לעדכן סטטוס, לשלוח מייל או לכתוב בטוויטר באמצע הלילה.

יש דברים שאני רוצה שיעירו אותו ויש כאלו שלא.

סמארטפונים הפכו להתעסקות מיותרת.

כפתור?

זו גם טרחה.

הטלפון אמור לעבוד בשבילי ולעמוד לשירותי, לא להיות הדבר האחרון שאני חושב עליו לפני שאני הולך לישון ולזכור לכבות אותו.

פורסם

אני לא טיפוס של שיחות טלפון , מי שמכיר אותי יודע זאת

לדבר בקצרה - תכל'ס ולנתק.

רכשתי סמארטפון בינוני מטעמי נוחות של מצלמה זמינה,מס' אפלקציות שמצאתי אותן שימושיות בניידות

זהו אני משער .

יותר מכך אני לא טיפוס של רשתות חברתיות .

לקחתי את העיניין הזה די ללב כי אני רואה בכך פגיעה קשה בפרטיות כפי שציינתי,

הזמן יעשה את שלו בעיניין הפיוס אבל כמו שאני מכיר את עצמי ,אז הנושא הזה

יצטרך הרבה זמן.

אני מקפיד לבדוק שהטלפון אכן כבוי בתום שיחה.עצוב וחבל שכך.

Gn'f'R

פורסם

גם לי משהו דומה (להבדיל...) קרה לא מזמן. הייתי עם חברים ומישהו שממש לא בא לי לדבר איתו התקשר אלי, אחרי כמה שניות עשיתי "סלייד" לכיוון ה"בטל שיחה" כדי שיבין את הרמז. הוא התקשר שוב. ושוב. ושוב. איזה 5 פעמים ובפעם החמישית עשיתי "סלייד" תוך כדי דיבור... רק לכיוון השני. בדקה הבאה סיפרתי להם כמה הוא אידיוט וכמה זה מעצבן שהוא לא מבין את הרמז שלא בא לי לדבר איתו, ורק כשהצצתי שוב בטלפון גיליתי שאני בשיחה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...