Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי סובארו R2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש אוטו מגניב ,עמדתי לרכוש אותו אבל לאחר בדיקה באיביי אין זכר לחלק אחד של הרכב כולל ביפן! ויש אחת לבנה משופצת שנוסעת

באותו האזור שממנו נלקח הרכב.

בהצלחה בשיפוץ!!!

eran lanski

חבר מס- 14084

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יששששששש!!! :-D

אני כל כך שמח שמישהו הולך לנסות להציל את הרכב הזה!

המון בהצלחה!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מדליק.

תתחדש. באמת יחודי מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זאת מציאה אמיתית ! ואפילו בקנה מידה עולמי ! (אין לראות "הרבה" R2 ששרדו..).

האמת שהיה עוד לקוח מאוד פוטנציאלי לרכב אך כנראה הקדמת אותו (או הצעת יותר :oops: ).

אגב עד לא מזמן כל הקאפות ניקל על הגלגלים היו, בתמונות הן חסרות כבר, מוזר.

עד לפני כמה שנים הייתה עוד אחת אך ללא ניירות באזור הדרום - שווה לחפש עקבותיה ואולי תוכל להיות תורמת איברים - סיכוי טוב שתמצא אותה !

בכל מקרה, אני מאוד שמח שמישהו סוף סוף לקח אותה לפרוייקט שחזור ושיקום, יש המון המון עבודה על הבודי, ורק יד אומן מקצועית תעשה את העבודה כמו שצריך ! אני כל כך שמח עכשיו שיש עוד סובארו שתכנס למשפחה שאין לתאר את זה !! :-o וכמובן שאתה כבר נכנסת למשפחת "סובארוהוליק" ונחכה שתגיע איתה למפגשינו !

אל תשכח לעדכן בהתקדמות

שתהיה שנה טובה ומוצלחת - וכמובן בה-צ-ל-ח-ה בשיפוץ !!!

נ.ב

אם אתה זקוק לבעל מקצוע אמיתי ומקצועי תוכל לפנות אלי - הן הפחח (אמן) והן מבחינת המכאניקה והחשמל (שאין שני לו) והכל בסדנה אחת.

פורסם

תתחדש ו ב-ה-צ-ל-ח-ה!

בחרת כבר צבע או שהוא ישאר מקורי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואוו איזו מכונית חמודה! תתחדש!

אף פעם לא יצא לי לראות אחת. אשמח לקבל קצת פרטים על הדגם.

פורסם

לפחות יתרון בקיץ יהיה לך במיוחד שאין מזגן.............

אוטו יפיפה תהנה בשיפוץ מחכים לתמונות מהשיפוץ.

שנה טובה

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

שיהיה בהצלחה!

מחכה לראות תמונות מהשיפוץ!

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

אף פעם לא יצא לי לראות אחת. אשמח לקבל קצת פרטים על הדגם.

הסובארו R2 יוצרה משנת 69' עד 72', ואז הוחלפה בסובארו 600 שמוכרת לנו יותר.

ה R2 החליפה את ה 360 שהיתה בעצם מכונית בועה יפנית, ולמעשה המכונית הראשונה של סובארו.

מנוע ה 360 סמ"ק 2 פעימות נותר על כנו, ויש לכך הסבר.

ביפן באותה העת היתה מצוקת חנייה גדולה בערים הגדולות, ורכישת מכונית בעלת מנוע גדול מ 360 סמ"ק הצריכה אישור על בעלות מקום חנייה.

גם מיתחרותיה העיקריות, המיצובישי מיניקה והמאזדה קרול היו דומות לה בתפיסה.

עם השנים שודרג נפח המנוע והיום הוא עומד על 650 סמ"ק.

כאמור, ל R2 היה מנוע 2 פעימות שסיפק 27 כ"ס ב 6000 סל"ד ומומנט של 4 קג"מ ב 5000 סל"ד.

בשנת 71' נוספה גירסת SS חזקה יותר ומקוררת מיים שסיפקה 30 כ"ס ב 8000 סל"ד ומומנט זהה שהגיע הפעם ב 6400 סל"ד..

כילד, אני זוכר אותן היטב והן היו די פופולאריות, יחסית.

המכונית שקנית רקובה ברמות על, ולא יהיה קל או זול לשפץ אותה, אבל בכל מקרה בהצלחה ואל תשכח תמונות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש!

קצת על ה-R-2: הסובארו הזו הושקה ביפן בקיץ 1969 ואלינו הגיעה החל בדצמבר 1970. זו היתה המחליפה ל- 360 הראשונה (והותיקה מאוד) של סובארו. עד הופעתה של המחליפה ל- R-2 עצמה, בקיץ 1972, יוצרו כ- 290 אלף יחידות, מהן במפרט אירופאי כ- 4,500. לישראל יוצאו 484 מכוניות כאלו. כנהוג במקומותינו אז, האחרונות מביניהן עברו רישוי כדגם 1973, אף שלמעשה היו משנת הדגם 1972.

כדי למצוא חלפים ומידע, רצוי להתחיל בחיפוש ביפנית דווקא.

הנה מחרוזת טובה, מן הסתם יש גם אחרות: スバル R-2 K12

שיהיה בהצלחה!

Subaru R-2.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...