Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות קרקרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונש משמיים שבכלל חשבת לאכול דבר כזה :lol:

זה ופריכיות אורז - שני דברים שאני לא מבין איך אנשים אוכלים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עונש משמיים שבכלל חשבת לאכול דבר כזה :lol:

לפריכיות אורז יש להן אצלי תפקיד מאוד משמעותי-אני מפורר אותן ומנקה איתם את מטחנת הקפה המשוכללת שלי-לא צוחק זה עובד.

פורסם

לגמרי. זה לא אוכל. אני לא יודע מה זה. עדיף ללחך נשורת גרעינית.

וואי, איזה חשק יש לי לאוניקום עכשיו... :-)

בפעם הבאה תבקש מהסבתא פרנט ברנקה,

אם תצליח להתאושש מהמרירות של הדבר הזה

תוכרז באופן רשמי כגבר-גבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז זהו, שבכל יום אני אעדיף טעם מר על פני מתוק.

אני צרכן קבוע של ממרח מרמייט ומוצא אותו אשכרה טעים.

היוניקום הזה היה פשוט שילוב טעמים רע. אם נשווה את זה למתוק, זה היה כמו שילוב של חמאת בוטנים + ממרח שוקולד + ריבת מישמיש.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לי זה נשמע כמו "סיפור פרנקוס" ,

אתה בטוח שאין לך קשר דם למוזכר לעיל :wink:

+1.

כשסיימתי לקרוא חזרתי למעלה וציפיתי לראות שהארוע אכן קרה לפרנקוס.

טוב. אם יש "תואמי IBM" יש גם "תואמי פרנקוס".

שתהיה בריא, ותזכור שהאמירה"לא ללעוס, לבלוע" לא תקפה תמיד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
טוב. אם יש "תואמי IBM" יש גם "תואמי פרנקוס".

סופסוף הגעתי למשהו בחיים. עכשיו אפשר למות בשקט :-D

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמה כאלו הייתי אוכל בצבא, הייתי דופק פח ברזל שלם של הדבר מהחדר אוכל, ומחביא במגורים, אחרי שכולם ראו אותי אוכל את זה כולם היו מבקשים ממני עד שנגמר הפח לדעתי זה ממש טעים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מרמייט! הה! או, הנה אחד שמבין.

ברוך הבא למועדון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...