Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטה שתאר yuvk משתמשים רצפים שמניחים בלטות/אריחים על חול. זו שיטה שמאפשרת הדבקה דקה יחסית אבל החול והמלט שמתחת נותנים חיזוק נוסף ברגע שהנוזלים מהתערובת הדבקה נספגים פנימה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך לא לנסות להתחיל לערבב קוב וחצי בטון לבד ביד. אתה תגמור בטיפול נמרץ.

תתקשר לספק בטון מקומי (למיטב זיכרוני יש שם מפעל של רדימיקס), תזמין מהם קוב וחצי לא בהובלה ספיישל (מה שנקרא, על הדרך)

אני מעריך שלפחות פעם בשבוע יש לקוח שצריך פחות משמונה קוב בטון. כך יהיה ניתן לשלב את שניכם.

איציק,

השומשום אכן "מחזק" את התערובת. בבדיקת לחיצה, לאבן יש ערכים גבוהים יותר מלבטון בלבד.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מתעלק על השרשור בשאלת בנאים נוספת.

אני מדביק בימים אלו בין היתר 21 מ"ר קרמיקה על גבס ובונה משרד נוסף בעסק שלנו.

דבק הקרמיקה גומר לי על העור בידיים, מייבש נורא והכל מתקלף.

לעבוד עם כפפות לטקס מן הסתם לא ריאלי, מה עושים ? מתרגלים ?

בינתיים אני מרוקן טיובות של קרם ידיים, ולא מהסיבה הנכונה 8)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחרי עירבוב שכזה ביד, הוא לא יוכל יותר להתיישר (אני מדבר על הגב שלו אהם אהם), במיוחד אחרי שהמים מתחילים להיספג היטב היטב, אם אתה כבר מתכנן לעבוד לבד תמצא לך איזה פועל ערבי או תילאנדי שיהיו מוכנים לעשות זאת בשבילך, זה שווה את הכסף ואת הבעיות אחרי זה אם הגב.

איך אתה הולך גם לשפוך את הבטון לאדמה? להרים לבד כל פעם לא מומלץ

פורסם

אליבאבא,

קבל שיטה (לא מקצועית אבל עובדת):

בהנחה שהאריחים שלך לא גדולים, כלומר לא יותר מ-30*30, תמרח עליהם סופר-7 ותן כמה נקודות עם דבק חם. אחרי מספר שניות שהאריח מוצמד למשטח, הדבק חם יחזיק אותו עד שהסופר 7 יתקשה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אני ממליץ לך לא לנסות להתחיל לערבב קוב וחצי בטון לבד ביד. אתה תגמור בטיפול נמרץ.

תתקשר לספק בטון מקומי (למיטב זיכרוני יש שם מפעל של רדימיקס), .

אחרי עירבוב שכזה ביד, הוא לא יוכל יותר להתיישר (אני מדבר על הגב שלו אהם אהם), במיוחד אחרי שהמים מתחילים להיספג היטב היטב, אם אתה כבר מתכנן לעבוד לבד תמצא לך איזה פועל ערבי או תילאנדי שיהיו מוכנים לעשות זאת בשבילך, זה שווה את הכסף ואת הבעיות אחרי זה אם הגב.

איך אתה הולך גם לשפוך את הבטון לאדמה? להרים לבד כל פעם לא מומלץ

די , אל תבאסו אותי. אני עדיין בודק ומנסה לארגן בטון מוכן, אבל בכל זאת אני מכין את עצמי נפשית

ופיזית שאני הולך לערבב את זה לבד, מקסימום אני אקח את המחשב הנייד איתי למיון האורטופודי ואני

אעלה משם תמונות של העבודה לפורום.

Gn'f'R

פורסם

לא רוצים לבאס, פשוט מספרים מנסיון אישי (לפחות שלי), הערבוב לוקח זמן, ותזכור שאתה לא מערבב אם מקדחה כמו בצבע, או בשפכל, כמויות שכאלו ערבבתי אם את חפירה, ועכשיו תחשב את המשקל שהולך להיות בתוך הפיילת פלסטיק, אם הבטון, חול מים, וברגע שהכל נהפך לבטון ובהצלחה.

אני ראיתי דרך אחרת, אני לא יודע אם היא מקובלת, על זה יגיבו המומחים, אני ראיתי שפשוט אנשים מכינים ערמת חול, ובעצם יוצרים את הבטון לגמרי על הריצפה, ופשוט ממלאים את הבור, או מה שלא יהיה אם אט חפירה.

עוד הפעם זה דרך שראיתי פה בשוויץ, אני לא יודע עד כמה זה מקובל או יעיל.

פורסם

כמויות כאלה זה בוודאי לא הפיילה אלא רק לערבב על הרצפה ובכל מקרה בטח שלא כל הכמות יחד. אני ממליץ לך בחום רב להזמין את זה ממפעל, הוא שופך לך ישר מהמערבל לתעלה ונגמר הסיפור. אחרת אתה תיקרע ברמות. אם אפשר לחסוך בהובלה (כן על הדרך, לא על הדרך וכו') מה טוב.

פורסם
מתעלק על השרשור בשאלת בנאים נוספת.

אני מדביק בימים אלו בין היתר 21 מ"ר קרמיקה על גבס ובונה משרד נוסף בעסק שלנו.

דבק הקרמיקה גומר לי על העור בידיים, מייבש נורא והכל מתקלף.

לעבוד עם כפפות לטקס מן הסתם לא ריאלי, מה עושים ? מתרגלים ?

בינתיים אני מרוקן טיובות של קרם ידיים, ולא מהסיבה הנכונה 8)

לך לחנות אספקה טכנית וקנה קרם מגן. זה קרם ידיים שהתפקיד שלו זה לתת שכבת הגנה. חשוב בכל מקרה למרוח את הקרם לפני העבודה ולא אחריה (כל קרם ידיים שנועד למנוע התייבשות הידיים).

לגבי כפפות עזוב לטקס. נסה את כפפות הבד עם ציפוי הגומי. הן הכי נוחות.

ערן, קנה בטון מוכן גם אם זה יעלה עוד כמה מאות שקלים (יכול להיות שיחייבו אותך על מינימום 2 קוב) או שתקפוץ לצומת הקרובה ותעמיס שני אריתראים. להכין כמות כזו לבד זה לא פיקניק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להכין כמות כזו זה קשה! אבל זה אפשרי. והוא גם לא ימות מזה!

ואנשים נכון אנחנו עצלנים / אוהבים לתת הוראות / התרגלנו לחיים קלים ועבדים.

אבל רבעק. פועל ערבי / דרוזי / תאלנדי / אריתראי עושה לא קוב אחד עושה 5 ביום. ויותר

אז בחור צעיר (כבאי שצריך להיות בכושר) יכול לעשות קוב בטון! אז יקח לו לא שעה.

יקח לו שעתייים.. אבל זה אפשרי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין ספק שזה אפשרי, וגם עשיתי את זה אצלי בבית.

ויותר מיזה גם עבדתי ביניין בעברי.

זאת עבודה שדרוש בה כושר ויסתגלות.

בדיוק כמו שרבים לא יכולים לקום עכשיו מהמחשב ולרוץ 20 ק"מ, אף על פי שתכנית זה אפשרי.

בשבועיים הראשונים שעבדתי בביניין היתי חוזר הביתה לא היה אפשר לדבר איתי.

ואחרי זה מתרגלים, כמו כל דבר.

האמת שגם נהנתי מהעבודה, אבל זאת היתה תקופה.

בכל מקרה, זאת לא עבודה קלה, אבל כמובן שאפשרי.

אם יש לך חבר או שניים שיכולים לעזור, זה היה הרבה יותר קל.

פורסם

לא חייבים לעשות הכל ביום אחד.

אם כל יום הוא יחזור ויקדיש לזה שעה אחת בלבד (בזמן הזה אפשר להכין לפחות 2 פיילות ולהתקדם כל יום ב 2 מ' לפחות) תוך ימים בודדים הוא מסיים את הכל. לא צריך להיקרע.

השיטה שהזכיר YUVK בהחלט יכולה לעזור גם כאן. פשוט לערבב את החול עם המלט היטב ולשפוך. לאחר מכן להרבות בהשקיה (להשקות כל יום במשך כמה ימים) ובתוך כמה ימים כל התערובת תהפך למקשה אחת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא בדיוק כבאי :roll:

החלטתי לפרוש "טופשיט" (ניילון קשיח) על הרצפה ,לתחום מסביב עם כמה בלוקים ולערבב שם את הדייסה בנגלות,

נראה לי שעדיף על הפיילה הקטנה.

יש למישהו הסתייגות (חוץ מאישתי) ?

בקשר לשיטה של YUVK - אני מתכוון ליישם אותה בשטח הצדדי של הבית ,נראה לי מעולה.

Gn'f'R

פורסם

אחרי הפיילה הראשונה אתה תבין מול מה אתה עומד

לי יצא לבנות במה קטנה עם 2 מדרגות (הכל על בסיס בלוקים) ואחרי זה לא נראה לי שאני יתעסק עם בטון בעודי בחיים

לפחות למדתי מזה משהוא:

שמתי 3 חול@1 מלט, עשיתי אותו מאוד נוזלי, ככה היה גם קל לערבב

שיצקתי את התערובת היא התפלסה כמו מים

למחרת השקתי את הבטון והחלקתי עם ספוג רטוב

והיציקה יצאה סופר חזקה וחלקה כמו מוזאיקה

אחרי שנתיים לא היה אפילו רמז לסדק, ולא השתמשתי בשום חיזוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב , אז היום בבוקר הזמנתי חומרים :

בלה חול

בלה שומשום

8 שקים מלט

השכרתי מערבל תמורת 100 ש"ח ליום (נקווה שיום אחד יספיק).

אני ממתין שהסחורה תגיע אליי במהלך היום ואם הכל ילך כשורה נתחיל כבר היום בערב.

בהצלחה!

Gn'f'R

• תוכן חדש...