Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש מתקשה להבין על מה אתה מדבר, מעולם המזגן אצלי לא פלט אויר שהוא לא קר גם במהלך עמידה ממושכת בפקקים.

יש לי מספר חברים בצבא שקיבלו זכאות להחליף אקסנט/ריו ישנות ולעבור לריו החדשה/i25 וכולם מרוצים מהשדרוג.

גם אני עשיתי ״שיעורי בית״ מהסקרנות ובעיקר בגלל שבשנים האחרונות יוצא לי לנהוג בהמון רכבים של קיה/יונדאי ומעולם לא שמעתי תלונות על המזגנים, שאלתי גם בחברות הליסיג עצמן אם יש תלונות ואף אחד לא שמע על כאלה.

כמו שאמרתי, אולי אתה סובל מחום בצורה קיצונית או שאתה פשוט לא סובל את הרכב.

אני אישית ממש לא חיבבתי את ה-i25, רכב דיי סתמי ומחליף דיי ראוי לאקסנט בהיבט הזה, אבל כמו שאמרתי מבחינת מיזוג הוא היה בסדר גמור.

הרכב שלי הוא "הזונה" בחדר,

בעצם אני היחיד עם רכב ליסינג בחדר שלנו.

לוקחים את הרכב מדי פעם 3 אנשים שונים,

שלושתם התלוננו על המזגן.

גם האיש הטכני של אלדן נכנס לרכב, שאלתי אותו אם לדעתו האויר קר - הוא אמר זה "קר יונדאי".

ככה שזה מספיק ידוע.

אני לא סובל מחום, אבל אני כן רגיש לשינוי של מעלה אחת בטמפרטורה לפחות ברמה של להרגיש מיידית שינוי בטמפרטורת האויר שיוצאת מהמיזוג. , ואכן I25 אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לנהוג בהם.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
, ואכן I25 אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לנהוג בהם.

כן כן, גם אני הייתי מזיע ברכב כזה :mad2:

יחד עם זאת תגובת האיש הטכני, אשר אינו איש שיווק, מסגירה לפחות חלק מהאמת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כן כן, גם אני הייתי מזיע ברכב כזה :mad2:

יחד עם זאת תגובת האיש הטכני, אשר אינו איש שיווק, מסגירה לפחות חלק מהאמת...

בדיוק.

אמרתי לו בוא נניע כל רכב אחר אשר עומד במגרש ונשווה,

הוא אמר אין מה להשוות זה המזגן שיש פה.

שאלתי אותו אם ALTO מקררת גם ככה, הוא אמר שלא, כי לALTO יש מזגן מהאחים הגדולים של הרכב.

פורסם

שלא תשלה את עצמך, יש סיכוי שהם בונים על זה שעוד חודש חודשיים הבעיה תעבור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שלא תשלה את עצמך, יש סיכוי שהם בונים על זה שעוד חודש חודשיים הבעיה תעבור...

האמת שמפתיע אבל הסבלנות שלי גם נגמרת, ואיכשהו אני זונח את הנושא.

הציעו לי רכבים אחרים בחברה, בעלויות מטורפות פשוט.

ככה זה בחברה קטנה.

פורסם

לא מכיר את ה- I25 אבל גם לא שמעתי תלונות מאלו שמכירים (אחרי ששאלתי) אבל לא אתייחס אליו. לגבי ה- I30 המזגן שלה סבבה לגמרי ולא שונה ממזגנים של רכבים מקבילים וסתם בשביל הניסוי ניסיתי כמה היום (רנו פלואנס, סיטרואן פיקסו, פיז'ו 308, פורד פוקוס החדשה ומזדה 3), אז לא ברורה ההשוואה אבל קוריאני זה לא העניין וגם ככה מדובר ברכב אירופאי שמיוצר בצ'כיה אז בכלל הטענה לא ברורה לי.

פורסם

אתה מתלונן יותר מידי:-D.

קח לך פז'ו 407, מנסיון שלי עם שני כלי רכב כאלו חדשים אתה הולך להזיעה ולא רק בצהוריים.

לא לתקוף בעלי בפז'ו, אין לי ניסיון עם אף רכב שלהם מלבד הדגם הזה.

פורסם
לא מכיר את ה- I25 אבל גם לא שמעתי תלונות מאלו שמכירים (אחרי ששאלתי) אבל לא אתייחס אליו. לגבי ה- I30 המזגן שלה סבבה לגמרי ולא שונה ממזגנים של רכבים מקבילים וסתם בשביל הניסוי ניסיתי כמה היום (רנו פלואנס, סיטרואן פיקסו, פיז'ו 308, פורד פוקוס החדשה ומזדה 3), אז לא ברורה ההשוואה אבל קוריאני זה לא העניין וגם ככה מדובר ברכב אירופאי שמיוצר בצ'כיה אז בכלל הטענה לא ברורה לי.

בין הI30 שקיבלתי כשהI25 היתה במוסך, היתה לי פוקוס ישנה 2009, בדיחה להשוות את שני המזגנים.

• תוכן חדש...