Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות לוח שעונים לא נדלקים סוזוקי ליאנה 07

benzione
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אתמול נסעתי לכיוון חיפה באמצע הנסיעה באיזשהי עלייה כבדה נורית צ'ק אנגי'ן החלה להבהב המנוע החל ממש לקרטע

והייתי צריך לפנות משקל רב מהרכב ולנסוע על פחות מ 40 קמ"ש כדי לצלוח את העלייה בשלום ואז הנורית צ'ק אנג'ין

הואילה באדיבותה כי רבה - שלא להבהב, אלא לדלוק קבוע ומאז כשהחלה שקיעת השמש הבחנתי במשהו מוזר פתאום:

אורות לוח שעונים לא נדלקים...

פעם ראשונה בחיי שנתקלתי בדבר כזה: האורות בחוץ דולקים כולם נורות האיתות עובדים מצוין וכמובן נורות בלם

באוטו גם הכול אבל הכול דולק כולל אורות מזגן אבל אין תאורה בלוח השעונים.

אני יכול לנחש שמדובר בפיוז אבל גם אם כן אינני יודע בכלל איזה פיוז אחראי על התאורה באזור הזה

כשהייתי מחליף את הסוויץ' כדי להדליק תאורה בלוח השעונים וכן את הפנסים בחוץ, בהירות התאורה הייתה משתנה

בצג של תצוגת צריכת הדלק ובקרת האקלים, זה לא קורה כעת... אפשר להגיד שהכלבים נובחים והשיירה עוברת.

הבהירות בצג הנ"ל נשארת באותה רמה אך הפנסים בחוץ כולל נורות האיתות דולקים עד האחרון שבהם.

בהנחה שזה הפיוז איזה פיוז עליי לבדוק?

במידה ואין זה הפיוז והמדובר במנורה בלוח השעונים הבנתי שהמנורות בלוח השעונים הן LED והינן פנימיות ולא חיצוניות האם במקרה כזה עליי להחליף את לוח השעונים?

בתודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

אתמול נסעתי לכיוון חיפה באמצע הנסיעה באיזשהי עלייה כבדה נורית צ'ק אנגי'ן החלה להבהב המנוע החל ממש לקרטע

והייתי צריך לפנות משקל רב מהרכב ולנסוע על פחות מ 40 קמ"ש כדי לצלוח את העלייה בשלום ואז הנורית צ'ק אנג'ין

הואילה באדיבותה כי רבה - שלא להבהב, אלא לדלוק קבוע ומאז כשהחלה שקיעת השמש הבחנתי במשהו מוזר פתאום:

אורות לוח שעונים לא נדלקים...

פעם ראשונה בחיי שנתקלתי בדבר כזה: האורות בחוץ דולקים כולם נורות האיתות עובדים מצוין וכמובן נורות בלם

באוטו גם הכול אבל הכול דולק כולל אורות מזגן אבל אין תאורה בלוח השעונים.

אני יכול לנחש שמדובר בפיוז אבל גם אם כן אינני יודע בכלל איזה פיוז אחראי על התאורה באזור הזה

כשהייתי מחליף את הסוויץ' כדי להדליק תאורה בלוח השעונים וכן את הפנסים בחוץ, בהירות התאורה הייתה משתנה

בצג של תצוגת צריכת הדלק ובקרת האקלים, זה לא קורה כעת... אפשר להגיד שהכלבים נובחים והשיירה עוברת.

הבהירות בצג הנ"ל נשארת באותה רמה אך הפנסים בחוץ כולל נורות האיתות דולקים עד האחרון שבהם.

בהנחה שזה הפיוז איזה פיוז עליי לבדוק?

במידה ואין זה הפיוז והמדובר במנורה בלוח השעונים הבנתי שהמנורות בלוח השעונים הן LED והינן פנימיות ולא חיצוניות האם במקרה כזה עליי להחליף את לוח השעונים?

בתודה מראש

אין פיוז נפרד לתאורת לוח שעונים, הפיוז של אורות חניה מספק מתח לתאורת לוח שעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי נורת צ'ק אנג'ין-מתי הוחלפו מצבר ופלאגים ברכב?

מצבר לפני חצי שנה פלאגים לפני פחות משבוע - למקוריים של אירודיום, החלפתי גם סליל הצתה שאני שם עליו עין כי אמרו

לי מלכתחילה לא לחתוך עם זה מחירים כי המוצר לא איכותי משהו, ומקורי יקר כאן רצח אז אמרתי לעצמי שאם אחד הלך כל הרביעייה בדרך משום שע"פ נתונים של הסלילים שמצאתי ב"גיגול" הבנתי שהם מחזיקים עד 120 אלף מייל שזה בערך קצת יותר מ 150 אלף קילומטר, אז הזמנתי מ EBAY סט רביעייה מקורי ב 250$ שעדיין שווה מלקנות בארץ ויש לי 100 אלף קילומטר נוספים של נחת וברגע שזה מגיע אני ישר מתקין את זה במוסך, עד אז מקצץ בנסיעות מישהו יודע איך מגיעים לפיוז של אורות החנייה ואורות לוח שעונים בליאנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי המצבר חלש כי האלטרנטור דפוק.

יש קשיים בהנעה? חלשה?

כל המערת התאורה מתפקדת תקין?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי המצבר חלש כי האלטרנטור דפוק.

יש קשיים בהנעה? חלשה?

כל המערת התאורה מתפקדת תקין?

אין קשיים בהנעה ההנעה פיקס, גם הנסיעה מצויינת וצריכת הדלק לא גבוה משהו ממה שהיה והמנוע יוצא לי אפילו טייס בכביש העירוני אך ברגע שאני יוצא לנסיעה ממושכת מחוץ לעיר כזו שכלולה בעליות חדות מתרחשים התסמינים שתיארתי כנ"ל

אם הייתה בעיה באלטרנטור סביר להניח שהיה גומר ת'מצבר והאוטו היה נכבא בנסיעה כי אין טעינה מה שמעולם לא קרה

אפילו לא בעליות התלולות ביותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבחון התקלה פשוט למדי ורק אחרי חיבור סורק תקלות לרכב במכון להזרקות דלק/חברת סוזוקי תדע יותר.

יכול להיות שזו תקלה קטנה כמו פיוז ויכול להיות שזה משהו אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רכב בדיוק כמו שלך 2007

גם לי קרתה תקלה דומה אבל נעלמה כמו שבאה.

ייתכן שזה ממערעת האזעקה או האימבולייזר.

בכל מקרה אתה מוזמן ליצור קשר באימייל שלי

[email protected] בברכה-חיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...