Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה אני מתעניין במציאת כלב קטן וננסי שלא יעלה על גודלו של כלב פקינז.

אינני מבין כלל בסוגים לכן אני לא יודע מה לחפש, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשמות של סוגים.

אגב, מהן העלויות פחות או יותר לאחזקה ולטיפול בכלב?

תודה ושבת שלום לכולם :wink:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

צ'יוואווה?

עלויות הטיפול לא זולות אבל גם לא קורעות כיס. מעבר לטיפולים השגרתיים ואחזקת המזון שהם לא יקרים כל כך, משהו בסביבות מאות שקלים בשנה ולא יותר, יש גם את העניין של לטפל בכלב גם כשהוא חולה. יש לי כמה חתולים, שהאחזקה השוטפת שלהם לא עולה על 100 שקל בחודש, ובכל זאת חתול אחד החליט לעשות לי צרות בחודשים האחרונים ועד עכשיו אני בזבזתי עליו כמה אלפי שקלים בגלל שהיה צורך לעקור לו את העין, ואחר כך היו גם סיבוכים שגם עליהם נדרשתי לשלם.

קח בחשבון שמעבר לעניין הכלכלי, זה עניין של אחריות ומחויבות. אי אפשר לקנות כלב ולצפות שהוא יתנהג כמו חתול, גם אם הוא נראה כמו חתול. או עכבר. כלב צריך להוציא 3 פעמים ביום, לדאוג שלא יישאר יותר מדי לבד בבית, להוציא אותו למקומות חדשים, לדאוג שלא יברח מהבית כי אחרת זה קנסות גבוהים, לא לשחרר אותו מהרצועה בטיולים למרות שזה מאד מפתה (זה מסוכן להם, אין להם את שיקול הדעת והם מסוגלים לקפוץ לכביש סואן כשהם רואים כלב אחר בצד השני של הרחוב), והדבר הכי חשוב כשאתה קונה גור (אני אישית בעד אימוץ) עלייך להשקיע בו את מלאכת החינוך. כלב לא מחונך זה עונש, עם כל האהבה. צריך לחנך כלב, וזה לא משנה הקטע של 'שב', 'עמוד', 'תן יד', מה שגם לא תצליח לעשות עם צ'יוואווה כי הם לא פיקחים במיוחד, משנה הקטע של להישמע לך. שלא יקפוץ על ספות את אתה לא רוצה, שלא יחרבן בבית אם אתה לא רוצה (אני מניח שאתה לא רוצה), שלא ינבח כשמתחשק לו להעיר את כל השכונה וכו'.

פורסם

קודם כל תודה על המידע. הייתי בטוח שזה הרבה יותר כבד כלכלית.

בעיקרון אני רוצה את הכלב בשביל אחותי הקטנה, אני מחפש כלב כמה שיותר קטן ושלא יהיה מכוער :)

אתה מכיר עוד סוגים של כלבים קטנים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
ג'ק ראסל טרייר!!!

הדבר הכי חמוד שראיתי בחיים שלי.

אחלה גזע ,רק קח בחשבון שהוא סובל מעודף אנרגיה שאתה איכשהו תצטרך לגרום לו להוציא ...אז אם אתה "בטטת כורסא" זה לא הכלב עבורך.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני קניתי לפני קצת פחות משנה כלב מסוג פומרניאן זכר, קטן יחסית.

בעבר היו לי גם חתולים. כולם התנהגו באופן זהה, היו עצמאיים ולא "הסתבכו" לי בין הרגליים.

הפומרני הוא כלב היפר-אקטיבי, עקשן מאוד. לא מתאים לכולם, אבל אני אוהב אותו.

pomeranian.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בשנה הראשונה עלות אחזקה גבוהה יותר משאר חיי הכלב.

קודם כול הכלב צריך לעבור סדרת חיסונים(משושה) שזה 3 וקצינציות, מחיר ממוצע לאחת כ100-150 שקל.

אחר כך רשיון היום זה 58 שקל לכלב מסורס\מעוקר ו141 אם אני זוכר נכון לאחד שלא.

החל משנה הבאה יש תוספת של עוד 300 שקל אגרה על כלב שלא מסורס\מעוקר.

תוסיף על זה שבב שזה עוד איזה 70 שקל.

אם צריך עיקור או סירוס אז עוד 250-500 שקל.

לגבי אוכל אז זה תלוי בכלב אבל בכול מקרה בממוצע גורים אוכלים יותר אוכל מכלבים בוגרים לכן גם כאן בשנה הראשונה יש תוספת.

בשנה השנייה יש לעשות חיסון אחד (משושה) ורשיון.

בנוסף יש עלויות כלליות יותר כדוגמה טיפול נגד תולעים, חיסון נגד תולעת הפארק, תכשירים נגד קרציות ופרעושים, כול מיני שמפו ,

רצועות למיניהם, כול מיני צעצועים למשחק, חתיפים וכו.

בקצרה זה לא כזה פשוט, קשה לומר בדיוק כמה עולה להחזיק כלב אבל בסך הכול זה לא כזה נורא אחרי שעוברים את השנה הראשונה.

לגבי גזעים אז תבדוק פה http://www.toysgroup.co.il/

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי למכירה שני מלטזים שנולדו ביום חמישי :-) זכר ונקבה.

הם כמובן עוד קטנים בשביל לעבור לבעלים חדשים אך אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

צ'יוואווה ללא ספק!

לא דורשים הרבה פעילות, אבל גם אין בעיה לקחת לטיול ארוך (שעה וחצי ריצה).

קח בחשבון שגם "עכבר" כזה יכול לאמלל לך את החיים אם לא תתן לו חינוך מתאים. אין להם בעיה להנהיג חבורת כלבים כמו כלבי זאב שגדולים מהם פי כמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפומרני נראה מגניב, כמו אריה קטן..

מה אתם אומרים על בוסטון טרייר? נראה כלב קטן אבל לא פראייר :twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

שפיץ יפני,הכלב הכי נוח לאילוף שיש,אין לו שום"מחלות" ידועות,לא ישמיד את הבית גם אם לא יוציא מספיק אנרגיה,בקיצור,מושלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
צ'יוואווה ללא ספק!

קח בחשבון שגם "עכבר" כזה יכול לאמלל לך את החיים אם לא תתן לו חינוך מתאים. אין להם בעיה להנהיג חבורת כלבים כמו כלבי זאב שגדולים מהם פי כמה.

עכשיו אני מבין יותר טוב חלק מהסצנות ב"רן וסטימפי" :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...