Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי איביזה החדשה שנת 2012 הדגם הכי פשוט של המבצע.עכשיו לפי מה שהתגלה לי אין לרכב רמקולים אחוריים(בדלתות האחוריות) למרות שיש כביכול עיגול כזה שגורם לך לחשוב שיש שם רמקול.עכשיו דיברתי עם איזה בחור שניראה שקצת מבין ברכבים ואמר לי שזה בעיה לעשות חיווט ולהתקין את הרמקולים בעצמי כי צריך לפרק את הפלסטיק של הדלת בשביל להכניס את הרמקול ועל הפסטיק הזה כביכול יושב המנגנון של החלון שיפול ברגע שאני יפרק את הפלסטיק(האמת שלא ככ הבנתי למה התכוון אבל פחות או יותר לזה)

עכשיו השאלה שלי עד כמה זה נכון?כי לא יצא לי לפגוש רכב כזה עד היום

והאם ניתן בכל זאת איכשהו לחווט ולהרכיב את הרמקולים בעצמי?

תודה מראש לכל העונים\העוזרים בנושא

פורסם

הבחור שהסביר לך על הדלתות אמר דברים נכונים.

הדלת של האיביזה מתוכננת בצורה בה המנגנון של החלון יושב על הדיפון, וברגע שמפרקים את הדיפון צריך לפרק גם את החלון.

השאלה היא, למה בכלל אתה צריך רמקולים בדלתות האחרויות?

אם המטרה היא שיפור איכות הסאונד, לא בטוח שהרמקולים מאחורה יעשו את העבודה או יוסיפו יותר מדי.

פורסם

אני איפשהו מסכים איתך לגבי האם זה יוסיף...

אבל כרגע אני נוסע וכל המוזיקה כביכול בא מקדימה של האוטו וזה דיי מציק כי טני בן אדם ארוך טיפה אז יוצא לשבת דיי רחוק ואני דיי מרגיש את ההבדל.

שוב השאלה שלי היא האם באמת זה הגיוני ואפשרי לעשות לבד או שרק בחברה?

פורסם

תראה, קשה לענות על השאלה שלך משום שאף אחד פה לא יכול לדעת מה החדע שלך,מה היכולות שלך בתחום,או אילו כלים יש ברשותך.כמו שנאמר העבודה יותר מסובכת מרכב סטנדרתי, וקח בחשבון שתצטרך להעביר כבלים מיחידת הראש ,ותצטרך תושבת עבור הרמקול או לקנות רמקול מקורי. רמקול מקורי.

פורסם

תיראה כלים רחוק מלהיות בעיה יכולות ממוצעות +. הייתי לי פולו 2001 לצורך הדוגמא ויצא לי להחליף את היחידה הפנימית של המזגן חוץ מזה מטפל באוטו שלי תמיד לבד. עכשיו אחרי דברים כאלה מצד אחד לפרק דלת ולשים רמקול ניראה דיי שטויות אבל הנושא עם החלון מדליק נורה אדומה.לגביי חיווט אני דואג פחות כי זה דבר שעשיתי לא פעם ולא פעמיים.

לגבי תושבות אני בנתיים בספק כי אני דיי רוצה תמקוריים יאמר לזכותם הם יותר מבסדר(אני לא אחד שאוהב יותר מדי רעש אז זה דיי מתאים לי)

אגב מה סדר גודל העלות של המקוריים?

פורסם

לא ממליץ לך לגעת.

עבודה די מסובכת, ובלי ידע לא תצליח לפרק ולהרכיב הכל בחזרה בלי לשבור שום דבר.

עברתי את זה גם עם איביזה, וגם עם לאון החדשות.

מקסימום פנה לחברה, תשלם, ותתקן בצורה מקצועית.

בהצלחה.

פורסם

עלות של רמקולים מקוריים תצטרך לבדוק בצ'מפיון , אבל לדעתי אין טעם להתקין כאלה. אם אתה מתעקש תבדוק בפירוקיות אולי תצליח למצוא, ואם רוצים יותר מ 200 ש"ח (שזה גם למתוח) רד מזה, קנה אולי טמפו ב 500 ותתקין.

כמובן שלא מאמין שתקבל שיפור משמעותי אם בכלל , כפי שכבר נאמר לך אבל אם אתה מתעקש.

פורסם

המלצה על תנסה אפילו.

אתה לא מבין כמה זה מסובך לפרק את הדלת, לך לחברה או למתקין,עלות לא זולה.

לפי דעתי וותר על העניין של רמקולים מאחורה.

• תוכן חדש...