Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכל לעזור לי. אני אישית חולה על העיצוב של אוקלי, אבל מתבאס על המחירים.

כרגע אני מנסה למצוא זוג עדשות לאויל דראם שלי, אבל ללא הצלחה, אבל זה לא קשור לשאלה.

אתה יכו לשפוך אור על ההגדרה שלהם לעדשות "irdium" בעצם העדשות עם הצבעים ההזויים (אני לא סובל את זה, אבל מעניין לדעת מה יתרון שלהן על גבי "סתם" עדשות)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בשנה האחרונה רכשתי לי משקפיים של Rudy Project

האיכות של המשקפיים פשוט מדהימה,

הראות מאוד טובה והמשקפיים איכותיות.

המחירים לא זולים במיוחד,

אבל במקרה הזה התשלום עבור המוצר מצדיקה את המחיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא הסרטון הזה של ערוץ 2 מראה שאולי שווה לקנות מותג, רק שצריך גם את זה לעשות עם שכל.

יכול להיות שרוב המשקפיים הזולים מסננים קרינה, אבל לך תיקח את הסיכון ששלך דווקא יפלו בקטגוריה השנייה..

במבצעים מוכרים משקפיים של ריי באן בפחות מ500 ש״ח.. שווה את הראש השקט.

אבל אם יודעים בוודאות שדגם מסויים הוא בטוח, אין סיבה מעבר לעיצוב ואולי עמידות להשקיע יותר כסף.

פורסם

RUDY PROJECT RYDON 540 ש"ח בTARGET BIKE אם אני לא טועה

תבדוק !

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

kramerica, את המשקפיים חילקו לשלוש קטגוריות: מותגי יוקרה, מותגי ביניים ומשקפיים מהשוק.

מותגי ביניים זה בעצם כל מה שנמכר בתוך חנות מסודרת, אבל נושא שם של מותג לא מוכר, או מותג פרטי של רשת מסוימת (כמו מותג הבית של אירוקה, TATTOO של SUNWAY, קויה של אופטיקנה וכו')

המחירים של "מותגי הביניים" מתחילים מסביבות 70-80 שקל אחרי מבצעים והנחות למיניהן, ומגיע עד ל-600 שקל על התווית.

אין הרבה סיכוי ש"תיפול" על משקפיים מזיקות במידה ורכשת אותם מרשת שמכבדת את עצמה.

urban.racer במידה וכיוונת את השאלה אלי, אני מצטער שאיני יכול לענות לך, לא שמעתי מעולם על עדשת אירידיום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

matansab: אמרת זאת בעצמך. אין הרבה סיכוי. בשביל עוד 200 ש"ח למוצר שמחזיק אצלי כמה שנים, אני לא רוצה לקחת שום סיכון.

משקפי שמש שלא מסננות, רק מזיקות לעין, יותר מאשר להסתובב בלי כלום.

פורסם
kramerica,

אין הרבה סיכוי ש"תיפול" על משקפיים מזיקות במידה ורכשת אותם מרשת שמכבדת את עצמה.

הכוונה הייתה שהמשקפיים שתקנה ב-100 שקל כן יהיו איכותיות.

אני פשוט לא יכול להתחייב בשם כל מותגי הביניים. אבל ממותגי הביניים המוכרים, אתה יכול לרכוש בשקט.

בשביל עוד 200 ש"ח למוצר שמחזיק אצלי כמה שנים

אני לא יודע מה התדירות בה אתה מחליף משקפי שמש, אבל המחיר הוא בדיוק מה שמונע מאנשים להחליף כל עונה,

ואם אתה מחזיק את שלך 4 שנים, אז תהנה. מי שמסתכל על המשקפיים כפריט אופנתי או כאקססורי יתקשה להחזיק זוג יותר מעונה.

קח בחשבון שכשהמשקפיים פוגשים את הרצפה הם שוכחים מה תג המחיר שלהם, במיוחד אם יש לך עדשת זכוכית.

פורסם

הבעיה היא שמה שאתה קורא להם מותגי ביניים, הם בפועל מותגי מדבקה. גם מי שמוכר אותם לא יכול לדעת על האיכות שלהם, אלא אם הוא טורח לבדוק את זה.

אני לא סומך על צ'אנג שלא חסך עליי ועל היבואן שהדביק את השם שלו על המשקפיים.

מעדיף לקנות ממי שגם מפקח בעצמו על תהליך הייצור ויש לו שם שלא משתלם לו אפילו לסכן.

אגב, על ארמני אני לא סומך באותה מידה שאני לא סומך על המותגים הפרטיים של אירוקה ואופטיקנה. מותגי אופנה, גם היוקרתיים ביותר, נוהגים לרכוש מוצרים באותו סגנון של מותגי מדבקה. הדגש הוא על העיצוב ולא על האיכות.

פורסם

כמו שאסור לייבא באופן מסחרי צעצועים שמכילים עופרת כי זה מסוכן.

כך גם אסור לייבא משקפיים שמזיקות לעיניים, ואני סבור שהמייבא נדרש להציג אישור על עמידה בתו תקן, או נדרש לאשר תו תקן בארץ.

הבעיה העיקרית של המשקפיים מהשוק, היא שאין שום פיקוח אפילו לא מינימלי.

ובקשר למותגי המעצבים היוקרתיים, זה באמת הבלוף הכי גדול שקיים. משקפיים באיכות מינימלית ובמחיר מקסימלי.

אמא שלי קנתה משקפיים של ארמאני ביותר מאלף שקל, ואחרי שבוע התחילו ליפול ממנו אבנים שעיטרו אותו.

אחרי שנה כבר לא נשארה אבן אחת על המשקף!

במקום שאני עובד יש דגם של משקפיים עם המון אבנים, והמחיר שלו הוא 200 ש"ח. מעולם לא חזרה אלי בחורה עם המשקף הזה כדי לממש אחריות.

איך אדון ג'יאורג'יו לא מתביש ששמים את השם שלו על מוצר נחות כזה.

ואיך ייתכן שמשקפיים ב-200 ש"ח עולות באיכות המסגרת על משקפיים שנעולות בויטרינה ועולות פי 6-8

פורסם

איך אומרים? בידרנת אותי...

המייבא לא נדרש לשום דבר מעבר לתשלום מכס. אל תהיה תמים.

וכן, ארמני זה אחד הבלופים הגדולים. אין ספק.

פורסם

שאלה למתן, שנראה שיש לו איזה מושג קטן בתחום ;)

לפי מה שאני מבין מדבריך, מחיר ריאלי לזוג משקפי שמש לא אמור לעלות על 200 ש"ח. אני מניח שבמחיר הזה אפשר לרכוש מותג ביניים כלשהו, נכון?

אם כך, מה אמור להיות המחיר הריאלי עבור משקפי שמש אופטיות, גם הן ממותג ביניים?

תודה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אולי תוכל לעזור לי. אני אישית חולה על העיצוב של אוקלי, אבל מתבאס על המחירים.

כרגע אני מנסה למצוא זוג עדשות לאויל דראם שלי, אבל ללא הצלחה, אבל זה לא קשור לשאלה.

אתה יכו לשפוך אור על ההגדרה שלהם לעדשות "irdium" בעצם העדשות עם הצבעים ההזויים (אני לא סובל את זה, אבל מעניין לדעת מה יתרון שלהן על גבי "סתם" עדשות)

עדשת האירידיום שאתה מדבר עליה כאן היא בסך הכל העדשה בצבע צהוב-זהב של אוקלי. הכוונה היא לצבע העדשה בלבד, לא לסוגה.

פורסם

אלעד מה המספרים שלך? אני אתן לך הצעת מחיר מדויקת :wink:

kramerica, עשיתי איזשהו קורס במסגרת העבודה ששם דווקא הסבירו לנו שיש איזשהו תקן שהמשקפיים שלנו עוברות.

אני אבדוק יותר לעומק ואחזיר לך תשובה.

פורסם

well, hello there, captain obvious

אני יודע שהזה הצבע, אבל אוקלי טוענים לאיכויות נוספות מעבר ל"סטייל", אני מנסה להבין אילו.

מהמעו שהצלחתי לאסוף:

קונטרסט יותר טוב בתנאי תאורה גבוהים

האירדיום עוזר לצינון איזור הפנים בגלל שהוא רפלקטור לחום

אחרון,לפי מה שאני מבין הוא שיפור כנגד glare (השתקפויות?).

בפועל השילוב האולטימבטיבי של אוקלי, לטענתם הוא אירידיום פולורייזד...

אני נוטה להאמין שקצת וודו, אבל וואטאבר. היום ההבדל הוא בין פולרייז לבין ללא פולורייזד. האירידיום לא משנה עלויות.

אגב עלויות. מעבר למיתוג, חלק מהעלות הוא איכויות בנייה וחומרים. יש לי זוג אוקלי שהתעללתי בהן ברמות (אין כבר עדשות להחלפה לצערי) אבל המסגרת נראית חדש לגמרי, חברה טובה תייצר מסגרת עם הצבע בתוך החומר ולא כציפוי. כנ"ל באיכויות הציריםוהדברים האלו. אבל לדעתי אין ספק שלפחות 50% מהמחיר זה השם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
חברה טובה תייצר מסגרת עם הצבע בתוך החומר ולא כציפוי

משקפיים שעשויות מאצטט (Acetate) הם "עשויות מהצבע" וזה באמת החומר האיכותי ביותר לעשות ממנו משקפיים.

החלק שנכשל במשקפי אצטט שעברו התעללות קשה הוא הציר ב99 אחוז מהמקרים.

המקרה היחיד בו נתקלתי שזה לא היה הציר, זו הייתה היפרדות של השכבות.

אפשר לעקם מוט של משקף אצטט ב 180 מעלות ולהחזיר אותו למקום בלי שהוא ישבר.

בחימום, החומר הזה בכלל כמו פלסטלינה.

עד שלא רואים בעיניים מה אפשר לעשות לחומר הזה, קשה מאוד להאמין.

והתענוג הזה עולה 200 שקל ברשת בה אני עובד, אז שוב, זה לא שמור רק למותגים היקרים.

• תוכן חדש...