Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 או I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר דובר על זה פה בעבר,

הכל תלוי בצרכייך,מומלץ לערוך נסיעת מבחן ולראות למה אתה מתחבר יותר.

הרכבים מכויילים שונה ה30 אירופאית יותר וה35 אמריקאית יותר.

ה30 גם מרגישה איכותית יותר

פורסם

אני באופן אישי נוטה לפסול את הi35 רק בגלל שהיא נראית לי כמו הערסמוביל החדשה.

חוץ מזה, שאני לא חובב גדול של סדאן (רשימת הרכבים בחתימה תעיד כך),

מעבר לעובדה שאני אוהב יותר כיול אירופאי, והi30 יותר מעודנת בעייני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחר נהיגה בשני הרכבים מרגישים הבדל מאוד משמעותי בהכל. I30 מרגישה מיושנת לפחות 4 שנים אחורה לעומת I35. פרט לפחות מקום בחניה אני אישית לא רואה שום יתרון ב I30.

פורסם
אני באופן אישי נוטה לפסול את הi35 רק בגלל שהיא נראית לי כמו הערסמוביל החדשה.

חוץ מזה, שאני לא חובב גדול של סדאן (רשימת הרכבים בחתימה תעיד כך),

מעבר לעובדה שאני אוהב יותר כיול אירופאי, והi30 יותר מעודנת בעייני.

בגדול אני מסכים אתך, גם אני מעדיף האצ'בקים וכיול אירופאי יותר, אבל הקביעה שלך שהi35 היא הערסמוביל החדש זה שטויות ברמה שמתאימה לטוקבקיסטים בynet.

ליד הבית שלי ברחוב חונות שלושה i35 ובכולן נוהגים אנשים מכובדים, עצמאיים ורחוקים מאוד מלהיות ארסים.

מניח שבגדול אתה גם פוסל רכבי ב.מ.וו למינהן מאותה סיבה?

פורסם

ה- i30 החדשה היא קפיצה רצינית קדימה בהשוואה לדגם היוצא.

היא מעט קטנה יותר מה- i35 אבל למשפחה בת 4 נפשות היא מעולה.

הבחירה בין השתיים היא עניין של טעם ועיצוב, האצ׳בק מול סדאן וכו׳. בכל מקרה מדובר בשתי מכוניות מעולות, מודרניות וטובות מאד.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...