Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר AL4 - מבקש המלצה למכון גירים (אחרי חיפוש בפורום)

samz
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי פיג'ו 206 XT אוטומטית שנת 2006 עם קילומטרג' 140K.

בחודשיים האחרונים החלה בעיה בגיר.

לאחר כ 40 דק נסיעה (או פחות אם יש פקקים) אז לעיתים קרובות כשהאוטו מגיע לעצירה מלאה הוא נשאר במאין הילוך סרק וכשרוצים להתחיל נסיעה הוא לא משתלב לראשון כשעוזבים את הברקס. כדי לשלב אותו לראשון צריך ללחוץ על הגז ולהעלות את הטורים לסביבות 2K-3K ואז כמובן ההילוך נכנס בבום.

לאחר חפירה בפורומים הבנתי שזו בעיה אופיינית לגיר AL4 שבסופו של דבר מגיעים איתה לשיפוץ גיר.

מצאתי שרשור דומה אבל אני לא יכול לפרסם לינק עליו.

למי שמעוניין השרשור מ 2009, נכתב ע"י:amir1979 ,כותרת: בעיה בגיר אוטומט של פיג'ו 306

אני נוסע לחול לתקופה של כמה חודשים ומשאיר את האוטו למשפחה.

אני רוצה לדעת מה להגיד להם לעשות אם זה יציק להם יותר מידי.

1. מכוני שיפוץ גירים - ראיתי את אם הדרך וספי מוזכרים הרבה, אבל הם בפ"ת/ת"א. יש המלצות לאיזור גדרה/אשדוד/רחובות?

2. חוץ משיפוץ כולל שבכיף עולה 3K ומעלה יש עוד אפשרויות יותר זולות שאתם מכירים? אני לא רוצה להפיל על המשפחה טיפול ענק + התעסקות עם מוסכים. אם יש דרך יותר זולה שתתקן את הבעיה זמנית ושיוכלו לנהוג באוטו בכיף עד שאני אחזור זה יהיה מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחוות דעת בפורום ומשובים ממכרים שביקרו את ספי (בהמלצתי), גם מהירח כדאי להגיע אליו.

מה הבעיה לנסוע חצי שעה מאשדוד לפתח-תקווה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחוות דעת בפורום ומשובים ממכרים שביקרו את ספי (בהמלצתי), גם מהירח כדאי להגיע אליו.

מה הבעיה לנסוע חצי שעה מאשדוד לפתח-תקווה?

מצטרף להמלצה על ספי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לבצע סריקת תקלות לגיר.

אם אין תקלות בגיר, והשמן תקין, ומפלס שמן תקין,ישנו מצב שקיימת בעיה ברינגים האחוריים בגיר (בדרך כלל זה הסימפטום...).

תיקון התקלה הזאת יכול להתבצע גם כאשר הגיר מורכב על האוטו (למרות שעדיף לפרק את הגיר ולבצע את התיקון על שולחן עבודה).

למרות זאת, בק"מ האלה צריך לעשות שיקול אולי לבצע שיפוץ כולל לגיר. זה ק"מ מכובד לגיר אוטומטי.

אם הרכב מתוכנן להשאר עוד הרבה שנים במשפחה, הייתי שוקל לבצע שיפוץ כולל.

להמשיך לנהוג במצב הזה זה לא בריא, המכות בשילוב להילוך ראשון הורס את התושבות מנוע.

תכנס לאחד המכוני גירים המומלצים פה בפורום, ולאחר דיאגנוסטיקה, תדע לאן מועדות פניך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, די, אני נבוך, תמשיכו... :oops:

ועכשיו ברצינות.

בקילומטראג' הזה צריך לבדוק טוב שאנחנו לא עושים תיקון חלקי על גיר שימיו ספורים.

בכל אופן, החלפה רק של הרינגים שבאחורי הגיר לא תמיד פותרת את הבעיה, וגם אם כן, לא תמיד לזמן רב. לכן עדיף לתקן אצל מי שמכיר טוב את הגיר, ולא מישהו שמכיר שניים-שלושה טריקים לפתרון בעיות בגיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

לצערי אין לי זמן להגיע אל ספי בעצמי.

הסברתי למשפחה את הבעיה ואיפה לתקן אותה במקרה שיצטרכו.

יכול מאוד להיות שהם יסעו רק נסיעות קצרות ואז הם לא ירגישו בכלל בבעיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...