Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה משגל לנו את המוח? (וקרדיט לאלעד על המשגל).

הסיפור שלך מסריח ואתה לא מספר את כל האמת, זה שקוף.

או שתפרט בדיוק קרה או שתשמור את הסיפורים לעצמך. בינתיים היחיד שאתה עובד עליו הוא אתה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היתה לי סיבה שאני לא אפרט לגביה למה רשמתי נושא כזה.

בכל מקרה תודה

זו גם אותה סיבה שבגללה עקפת במקום אסור וסיכנת אחרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסיפור שלך מסריח ואתה לא מספר את כל האמת, זה שקוף.

נגיד שאתה צודק, עדיף שהוא יצעק בפורום פתוח שהוא עשה עבירה וכך בעצם יודה בה?

פורסם

אם חבר פורום מחפש ייעוץ משפטי ענייני, אז כן, כדאי שיכתוב את כל העובדות הידועות לו, כולל אלה שלכאורה לרעתו.

אם חבר פורום רוצה לשגל את השכל הוא יכול לרשום ככל העולה על רוחו, אך לא כאן אלא באוף טופיק. זה כיף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נגיד שאתה צודק, עדיף שהוא יצעק בפורום פתוח שהוא עשה עבירה וכך בעצם יודה בה?

בשביל שהמשטרה תוכל לקשר בין ההודעה בפורום לאדם שכתב אותה היא תצטרך צו בית משפט, בשביל לקבל את ה-IP מהשרת. עם ה-IP הזה היא תצתרך ללכת ל-ISP שה-IP הזה בבעלותו, לקוות שה-IP עובר דרך חייגן, ולקבל מהם (גם פה צריך צו) כתובת מגורים. להגיע לכתובת ולזהות מי מהדיירים כתב את ההודעה, בהנחה שזה לא שכן שהתחבר לרשת האלחוטית.

קיצר, גם אם המשטרה שלנו היתה חרוצה כזאת, אף שופט שפוי לא יאשר צו כזה עבור עבירת תנועה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...