Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי גטס 2004 אוטומט 1350 סמ"ק, לפני המתיחת פנים, איך הרכב הזה?

- עד כמה הצריכת דלק גבוהה מהגטס שאחרי מתיחת פנים?

- הרכב בעיקר לנסיעות עירוניות, ולפעמים נסיעות ארוכות לצפון - האם הוא יחזיק לנסיעה ארוכה?

- איך הוא מבחינת אמינות?

תודה

פורסם

הגיר האוטומטי לא הכי חסכוני כ ליטר ל10/11 קמ. הידני משפר את המצב והוא עדיף,קח בחשבון שאחרי מתיחת הפנים לא רק הצריכה שופרה אלא המנוע קיבל 97 כס לעומת 82.

בדגם glf אין abs ,ויש כרית אחת,לכן חפש gls/gli.

כן,אין שום בעיה עם נסיעות ארוכות.האמינות טובה והרכב לא יקר לתחזוקה.

כיוון שרוב הנסיעות עירוניות,אני מבין שהנסועה שלך לא גדולה,לכן יכול להיות שצריכת דלק לא תהווה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שלא מצאתי רכב שהוא לא GLF אחרי מתיחת פנים אחרי שחיפשתי חודש שלם.

אז החלטתי לרדת בשנתון העיקר לקחת דגם עם ABS וכריות אוויר.

אז מבחינת המנוע שהוא חלש יותר לפני המתיחת פנים, ממש מרגישים את זה? עד כמה זה משמעותי?

פורסם

במנוע 1,350 יש רק דגם GLF ,בטיחות מחפירה,כרית אוויר אחת בהגה וזהו.

הרכב לא חסכוני וצריכת דלק של 1 ליטר ל-11 ק"מ קרובה לחלום אולי אבל לא למציאות,אלא אם מדובר בנסיעה שרובה בינעירונית.

מתיחת פנים לרכב הזה היתה רק ב- 2006 (התחילו לשווק מנוע 1,400 מעט יותר חסכוני).

אם אתה מחפש דגם עם יותר כריות אוויר ,תמצא את זה בדגם GLS בלבד,שברוב המקרים משודך למנוע 1,600 ,שצריכת הדלק שלו שקולה בערך למאזדה 3 סטנדרטית בעלת מנוע 1,600.

חסכון ברכב הזה מושג רק כאשר מגיע עם תיבה ידנית ו/או רוב הנסיעה בינעירונית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה בטוח? לפי המחירון הייתה גם gls.

אחרי מתיחת פנים נוספה גירסת ביינים gli.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה בטוח? לפי המחירון הייתה גם gls.

אחרי מתיחת פנים נוספה גירסת ביינים gli.

יש GLS לא זוכר מאיזה שנתון ייצרו.בד"כ היה כאמור מלווה במנוע 1,600 +גג נפתח,שהורכב בהתקנה מקומית בארץ.

פותח הנושא לא מוצא את מבוקשו כיוון שרוב המכוניות ששירתו בציי הרכב היו מדגם GLF ויש כל כך הרבה זבל עופות שכזה שלא מצליחים להיפטר ממנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...