Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בהחלט רלוונטית. הן הגרנדה פונטו הרובוטית (בתפקיד ה"אוטומט") והן הפנדה הרובוטית. בסכום הזה ניתן לרכוש גרנדה פונטו (לטעמי מהתמורות היותר טובות לסכום הזה) משנתון 08, יד פרטית, עם ק"מ ממוצע וליהנות מרכב בטיחותי ביותר, מרווח יחסית, נוח, מעוצב וחסכוני יותר מרוב ה"מיני".

ואם בחיסכון ואמינות נטו עסקינן, הרי שהפנדה מצטיינת בדיוק בשני הקריטריונים האלה.

אדרבה, בהשוואה בין רכבי המיני בסכומים האלו, המתמודדות הן הפנדה והI10, כאשר את האלטו הייתי מוציא מהמשוואה (107 וC1 כנראה ולא תמצא בתקציב הזה, ונניח שגם אם כן, לטעמי הן נחותות מהשתיים האחרות).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

פנדה אחלה מכונית, אבל פנדה דור שני (2003-2010) "נהנת" מ-3 כוכבים ב-euro ncap. כמו האלטו.

לנהג בן 17.5 יש סיכון גדול פי 1.5 עד 2 מהנהג הממוצע להיות מעורב בתאונה. לאור זאת אני חושב שאם התקציב מספק, ראוי לשים בטיחות בעדיפות יחסית גבוהה.

לא מכיר את הגיר הרובוטי של פיאט ואת אמינותו, בארץ אין ממש מסדי נתוני ביקורת אמינים וגדולים ובאירופה הדגם הרובוטי מאוד לא פופולרי. ב-parkers ביקורות האמינות הכלליות על הפונטו מאוד מעורבות. באופן כללי פיאט היום זה כבר לא Fix It Again Tony של פעם, אבל כנראה שגם לא מדובר באמינות של יונדאי. אני נוקט עדיין בגישה שמרנית שבמכוניות איטלקיות וצרפתיות עדיף גיר ידני מבחינת אמינות.

פורסם

הבעיה של הפנדה היא בעיקר בתאונת צד,כי אין לה כרית אוויר,בתאונת חזית היא בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...