Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש כלי רכב שבהם אי אפשר לבטל את הבקרות. אוי ואבוי אם זה היה כך במכונית הנעה אחורית עם נטייה לדריפטים :wink:

וכדי שיהיה ברור - בהחלט ניתן לנתק בקרות ובהחלט אפשר לעשות דריפטים. זה אפילו לא קשה במיוחד (לפחות באוטומטית מניסיוני, מעריך שדי דומה בידנית - ואפילו יותר טוב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה הקשר בין סוג ההזרקה להיצטיינות בסל"ד גבוה ?

לרוב, מנועים שמיצטיינים בסל"ד גבוה מתוכננים כך במקור, עם מהלך קצר בהרבה ביחס לקדח, כמו באופנועים, רק שם זה קיצוני יותר מאחר ואופנוע כמעט ואינו נזקק למומנט.

ההסבר הטכני מורכב ונדרש להסביר על התפתחות מערכות ההזרקה הישירה, אך זה בעיקר קשור לעובדה שהזרקת דלק ישירה מוזרקת בשלב מאחור לצילינדר והזמן הקצר יחסית שנותר בכדי שתיווצר תערובת אחידה. עם הדרישות לצריכת דלק משופרת והפחתת זיהום האוויר, יצרניות הרכב העדיפו עבודה משופרת של המנוע בסל"ד נמוך לעומת הביצועים בסל"ד גבוהה. התופעה הזו הרבה פחות מורגשת (עד וכלל לא) במנועים בעלי 6 צילינדרים או יותר ובמיוחד במנועים של BMW ומרצדס.

"DISI

engines, consequently, have a disadvantage with

respect to full-load performance, because they require

intense in-cylinder air-motion to form a homogeneous

mixture resulting in reduced intake-port efficiency and

torque and power loses at higher engine speeds."

הציטות הזה הוא ממחקר (ישן יחסית) שביצעה טויוטה כחלק מפיתוח מנוע ה-V6 של לקסוס GS350 ומערכת ההזרקה הישירה D-4S המשמשת גם את ה-GT86.

אני מודה שהצד הטכני הוא ממש לא התחום שלי וזה רק ידע מקריאה של מחקרים שונים, אבל את הדברים האלו גם ניתן להרגיש בכל מנועי ההזרקה הישירה, במיוחד במנועי ה-4 צילינדרים.

פורסם

ביטלתי את כל מה שהיה נתן לבטל,ואם נהג מקצועי אומר את אותו הדבר אז כנראה שבאמת לא ניתן לבטל,אפשר לבצע דריפטים אבל אי אפשר לבטל לחלוטין את המחשב,אותי זה אכזב.

פורסם

אם כל מבחן דרכים והיצרן אומר אחרת, אני מניח שאתה והנהג המקצועי טועים שניכם.

אני גם לא יודע מה זה "נהג דריפטים מקצועי". אני לא מכיר אף אחד בארץ שמשלמים לו להיות נהג דריפטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם כל מבחן דרכים והיצרן אומר אחרת, אני מניח שאתה והנהג המקצועי טועים שניכם.

אכן טועים. בדומה לב.מ.וו, נדרשת לחיצה של מספר שניות לביטול מלא של הבקרות.

כמובן שהניתוק שלהן מלא והן מאפשרות לך דריפטים ודונאטס כאוות נפשך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ביטלתי את כל מה שהיה נתן לבטל,ואם נהג מקצועי אומר את אותו הדבר אז כנראה שבאמת לא ניתן לבטל,אפשר לבצע דריפטים אבל אי אפשר לבטל לחלוטין את המחשב,אותי זה אכזב.

זאת בניגוד לאיביזה שלך...

אני נוטה להאמין לרוני.

פורסם

אתה בטח לא ביטלת את כל מה שהיה ניתן לבטל אם המחשב התערב לך. ואת מומחה הדריפטים שציינת אני מכיר אישית - שאלתי אותו והוא אמר שאכן לקח לו קצת זמן להבין איך לבטל הכל, אבל בסוף נרשמה הצלחה. הוא, אגב, די התלהב מיכולת הדריפטים של הרכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...