Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכל פעם שאתה שם ברקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגרמניה מקובל כשיש פקק הרכב האחרון מאותת ע"י איתות חרום,אולי בגלל זה ברכבים אירופאים יש את הפיצ'ר הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכבים אירופאים יש אורות חרום?!? ומה עם השאר, מה קורה שלוחצים על הכפתור האדום עם המשולש ברכבים יפנים? יוצא סושי?

בגרמניה, הראשון שמזהה האטה בכביש מדליק אורות מצוקה, כל מי שרואה מלפניו אורות מצוקה, מדליק גם הוא, כך שהידיעה על האטה בהמשך עוברת לכל הנהגים שנמצאים מאחור (והם מעבירים לאלו שמאחוריהם וכך האלה), כך כולם מורידים את מהירות הנסיעה ואין פקק עמידה אלא נסיעה איטית, אויש כמה שאני אוהב אתכם הגרמנים, אם היה אפשר לקבץ אתכם הייתי מחבק את כולכם.

חברים, אתם חוזרים ואומרים לפותח השרשור שיש לשמור מרחק, היכן הוא אמר לא לשמור מרחק?!?

כמובן שצריך לשמור מרחק, בדיוק כמו שצריך לשמור על הימין, לכו תשכנעו חצי מציבור הנהגים בארץ לדבוק בשניים הנ"ל... :roll:

כל מה שהוא אומר זה שאם תלמדו לתכנן טוב יותר את הנסיעה שלכם, תרימו את הראש ותסתכלו קדימה, תראו מה מצפה לכם בהמשך ותפעלו בהתאם.

אם תקפידו על תכנון נסיעה טוב, לא תלחצו לחיצות מיותרות על הגז שיביאו ללחיצות מיותרות על הברקס.

מה זה תכנון?

זה לראות שהרמזור שאליו אתה מתקרב התחלף לאדום, אז תוריד את הרגל מהגז ובטח שלא תמשיך בנסיעה של 90-100 קמ"ש או חמור יותר תמשיך בהאצה.

נשמע טריוויאלי?

אז תסבירו לי למה אני נתקל באנשים שטסים לרמזור אדום רק בכדי לפוצץ את הברקס בסוף בכדי לעצור על קו העצירה?

כבר חתמתי...

פורסם

טבעו של אדם,להגיע ראשון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...